Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λοιπόν αυτή η πάσα έτυχε χτες το βράδυ ,εκείνη την στιγμή έχουν μείνει 30 άτομα στο τουρνουά ο 30ος παίρνει 300$+ και ο πρώτος 18000$ η θέση μου είναι 13ος εκείνη την στιγμή .Ο αρχικός raiser all-in παίκτης o navybob111 (που εκείνη την ώρα είναι sort stack) έχει παίξει την τελευταία ώρα που ήμασταν μαζί στο τραπέζι super tight (2 χέρια all-in και κανένα άλλο move)!

Ο δεύτερος παίκτης που έκανε call o rimka101 και παίζαμε σε αυτές τις θέσεις πάνω από ώρα επίσης, ήταν loose aggressive όταν είχε θέση έκανε σχεδόν πάντα raise 3bb τουλάχιστον ,τον άφηνα να χαρεί περίπου στις μισές των περιπτώσεων και στις άλλες του έκανα reraise και τα πέταγε ! Δεν είχαμε κοντραριστεί σε κανένα χέρι ! είχε παίξει all-in με 99,ΤΤ, ΑΚο &ΑQ suited και είχε σπάσει και άσσους 77 ή 88 δεν θυμάμαι καλά σε preflop all-in .Εγώ τώρα μέχρι εκείνη την ώρα σε ένα σύνολο νομίζω περίπου 700χεριών έχω χάσει 2 μόνο χέρια στο showsout έχω κερδίσει 82 εκ των οποίων τα 7 στο showsout και τα υπόλοιπα 75 χωρίς να δείξω φύλλα το προφίλ μου για τους άλλους θα ήταν μάλλον tight aggressive

Το ότι δεν κάνει all-in σε τέτοια θέση με προβληματίζει αρκετά και εκείνη την στιγμή δεν ήθελα να πάω με τους ρηγάδες μου σε 3way action ή αν πήγαινα το επιπλέον αυτό ρίσκο θα έπρεπε να μου δίνει και το επιπλέον κέρδος γι αυτό κατά την γνώμη μου το call σε εκείνη την θέση (συν ότι ψήνω κι άλλους να μπουν)δεν υπάρχει οπότε έχω δύο επιλογές ή fold ή all-in

ΠΟΙΑ ΌΜΩΣ ?

PokerStars Game #38025614637: Tournament #262010571, $50+$5 USD Hold'em No Limit - Level XXI (3500/7000) - 2010/01/12 3:45:20 EET [2010/01/11 20:45:20 ET]

Table '262010571 178' 9-max Seat #4 is the button

Seat 1: navybob111 (87167 in chips)

Seat 2: rimka101 (358224 in chips)

Seat 3: GrpokerGr (224152 in chips)

Seat 4: kountakinte (104060 in chips)

Seat 6: trium_vira94 (100189 in chips)

Seat 8: hohost (95206 in chips)

Seat 9: tsalik (320259 in chips)

navybob111: posts the ante 700

rimka101: posts the ante 700

GrpokerGr: posts the ante 700

kountakinte: posts the ante 700

trium_vira94: posts the ante 700

hohost: posts the ante 700

tsalik: posts the ante 700

trium_vira94: posts small blind 3500

hohost: posts big blind 7000

*** HOLE CARDS ***

Dealt to GrpokerGr [Kc Kh]

tsalik: folds

navybob111: raises 79467 to 86467 and is all-in

rimka101: calls 86467

GrpokerGr:?????????????????????????

Δημοσίευση

ο shortstack δεν πρεπει να σε προβληματιζει καθως το κανει αυτο με ΤΤ+ και εισαι μπροστα απο αυτον.

Αλλα και ΑΑ να εχει ο shortstack αν παρεις το all in απο τον αλλον εισαι +++.

Το θεμα ειναι η πιθανοτητα να εχει ΑΑ ο 2ος παιχτης.

Δεν με νοιαζει προσωπικα ουτε θα κατσω να το σκεφτω και πολυ.

Αll in λοιπον και αν παει πασο παιζουμε με τον shortstack και κερδιζουμε και τα 85Κ του 2ου,αν παλι κανει call θα ειμαστε πολλες φορες μπροστα αφου μπορει να εχει AK,AQ,QQ,JJ ακομα και ΤΤ.

Ευκολο all in.Μπορει να εχουμε μπει στις πληρωμες στο τουρνουα αλλα τα καλα βραβεια ειναι μακρυα ακομα.

Δεν νομιζω οτι θα βρεις ευκολα καλυτερο spot απο αυτο.

Γρηγορο all in και παμε για final table.

Δημοσίευση

Νομιζω οτι ο rimka εχει κατι σαν ΑΚ,ΑQ και ο shortstack PP TT+ οπως λεει και ο foustouki, το call του ειναι καλο γιατι θεωρει οτι δε θα κανει αλλος call και ειναι coin-flip για να τον διωξει χωρις να ρισκαρει πολλες μαρκες. Εχεις πολυ καλο equity για τα ranges και των 2 οποτε fold δεν υπαρχει απλα κανεις all-in και κατα πασα πιθανοτητα παιρνεις τα 80K και παιζεις μονο με τον short-stack. Μετα εισαι chip leader και πας για τα πολλα αν ο δευτερος εχει ΑΑ οκ cooler...

Δημοσίευση

Θα συμφωνήσω με τους προλαλίσαντες..

Είσαι μπροστά από το range του shortstack κατά μεγάλο ποσοστό των περιπτώσεων (άρα δεν είσαι χαμένος σε καμία περίπτωση) όπως είσαι μπροστά και από το range του LAG. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι για να κάνει call ο LAG έχει overcards (AK, AQ μπορεί και AJ) και πάει για το coin flip.

Δε βλέπω fold εδώ..

Δημοσίευση

Συμφωνώ γενικά μαζί σας αλλά το ότι κάνει call και όχι all-in (όπως άλλωστε έκανε πολλές φορές)για να να παίξει όπως λέτε το coin-flip από αρχική θέση μάλιστα δεν σας προβληματίζει ?

Δημοσίευση

Νομίζω οτι η αρχική θέση δεν τον πειράζει γιατί θεωρει οτι δε θα κάνει κανεις call ενα pot με all-in και ενα call. Αν ειχε AA θα εκανε re-raise απλα και μονο για να παιξει μονο με τον shortstack που τον ειχε dominate δε θα ηθελε να δει ενα call που ισως θα τον εκανε outdraw.

Πιστευω οτι σκεφτεται καπως ετσι " Εχω 2 overcards παιρνω πολυ καλο price να παιξω με τον shortstack κατα πασα πιθανοτητα ενα coin-flip και να τον βγαλω εκτος" Δεν πιστευω οτι περναει απο το μυαλο του οτι εσυ μπορει να εχεις AA, KK και θα κανεις απλα call, οποτε λογικα σκεφτεται "Call απλα και κατα 90% παιζουμε εμεις οι 2 αν δω κανα shove ειναι σιγουρα ΑΑ η ΚΚ οποτε easy fold.."

Δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος αλλα αυτο μου μοιαζει πιο πιθανο σεναριο απο το να εχει ΑΑ και να κανει απλα call...

Δημοσίευση

iJustRiveredYou έγραψε:

Παράθεση
Νομίζω οτι η αρχική θέση δεν τον πειράζει γιατί θεωρει οτι δε θα κάνει κανεις call ενα pot με all-in και ενα call. Αν ειχε AA θα εκανε re-raise απλα και μονο για να παιξει μονο με τον shortstack που τον ειχε dominate δε θα ηθελε να δει ενα call που ισως θα τον εκανε outdraw.

Σε αυτά που λες εγώ τα βλέπω όλα ανάποδα δηλαδή

Νομίζω οτι η αρχική θέση τον πειράζει γιατί θεωρει οτι κάποιος μπορεί να κάνει call ενα pot με all-in και ενα call.

Αν ειχε AA θα εκανε call απλα και μονο για να μην παιξει μονο με τον shortstack που τον ειχε σίγουρα δε θα ηθελε να δει ενα call που ισως θα τον εκανε outdraw που σε απλό call το ριψοκινδυνεύει.

Δημοσίευση

looser έγραψε:

Παράθεση
iJustRiveredYou έγραψε:
  Παράθεση

Σε αυτά που λες εγώ τα βλέπω όλα ανάποδα δηλαδή

Νομίζω οτι η αρχική θέση τον πειράζει γιατί θεωρει οτι κάποιος μπορεί να κάνει call ενα pot με all-in και ενα call.

Αν ειχε AA θα εκανε call απλα και μονο για να μην παιξει μονο με τον shortstack που τον ειχε σίγουρα δε θα ηθελε να δει ενα call που ισως θα τον εκανε outdraw που σε απλό call το ριψοκινδυνεύει.[/quote:123bzn7p]

seat4,5,6 δεν προκειτε να κανουν call σιγουρα αλλα all-in γιατι βασικα εχουν λιγα παραπανω οπως βλεπω οποτε μονο εσενα και τον τελευταιο εχει να υπολογιζει οτι μπορει να κανετε call και οχι all in. Και ετσι οπως το λες φαινετε σωστο κανει απλα call με ΑΑ μηπως παιξετε και εσεις τα μεγαλα stack και κανει το all in σε ακινδυνο flop μετα. Δεν ξερω και τα 2 πιθανα μου κανουν, παντως το line του πιο πολυ για AKs, AQs μου κανει παρα για AA..

Τι εγινε τελικα.? :P

Δημοσίευση

Σε αυτή την πάσα εκνευρίστηκα με τον εαυτό μου .

Γιατί ήταν 4 η ώρα το πρωί και αυτό που μου καρφώθηκε ήταν ή πάω τελικό τραπέζι ή για ύπνο (δουλεύω το πρωί) .Σε εκείνη την φάση του τουρνουά δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρω τόσο ,υπήρχαν τόσο πολλοί sortstackers όπου από μόνοι τους θα μου έδιναν την ευκαιρία να αυξήσω το stack μου γιατί να ρισκάρω το τουρνουά σε ένα σημείο όπου 10 θέσεις πιο πάνω παίρνω διπλά λεφτά ? γιατί να ρισκάρω τα λεφτά μου σε μία πάσα που ή χάνω ή κερδίζω τελειωτικά?ακόμα και coin flip στα 2/3 των περιπτώσεων να παίζω για το 1/3 του stack μου αρκεί να περιμένω την 1/3 περιπτώσεις όπου θα βάλω το 1/3 του stack μου ενώ είμαι μπροστά από έναν sortstacker για να πάω final table .Σε εκείνη την φάση του τουρνουά ο αντίπαλος έκανε ότι έπρεπε για να φολντάρω αλλά εθελοτυφλούσα αυτά πιστεύω εγώ .

Η πλήρης διανομή

PokerStars Game #38025614637: Tournament #262010571, $50+$5 USD Hold'em No Limit - Level XXI (3500/7000) - 2010/01/12 3:45:20 EET [2010/01/11 20:45:20 ET]

Table '262010571 178' 9-max Seat #4 is the button

Seat 1: navybob111 (87167 in chips)

Seat 2: rimka101 (358224 in chips)

Seat 3: GrpokerGr (224152 in chips)

Seat 4: kountakinte (104060 in chips)

Seat 6: trium_vira94 (100189 in chips)

Seat 8: hohost (95206 in chips)

Seat 9: tsalik (320259 in chips)

navybob111: posts the ante 700

rimka101: posts the ante 700

GrpokerGr: posts the ante 700

kountakinte: posts the ante 700

trium_vira94: posts the ante 700

hohost: posts the ante 700

tsalik: posts the ante 700

trium_vira94: posts small blind 3500

hohost: posts big blind 7000

*** HOLE CARDS ***

Dealt to GrpokerGr [Kc Kh]

tsalik: folds

navybob111: raises 79467 to 86467 and is all-in

rimka101: calls 86467

GrpokerGr: raises 136985 to 223452 and is all-in

kountakinte: folds

trium_vira94: folds

hohost: folds

rimka101: calls 136985

*** FLOP *** [4d As 7h]

*** TURN *** [4d As 7h] [3s]

*** RIVER *** [4d As 7h 3s] [5c]

kountakinte said, "rimka truc de ouf mec"

*** SHOW DOWN ***

rimka101: shows [Ac Ah] (three of a kind, Aces)

GrpokerGr: shows [Kc Kh] (a pair of Kings)

rimka101 collected 273970 from side pot

navybob111: shows [Ad Kd] (a pair of Aces)

rimka101 collected 274801 from main pot

Και αντί για final table πήγα για ύπνο ....

Δημοσίευση

Και γω θα παραξενευόμουν απ το απλό call του αντιπάλου μου αλλά δεν νομίζω οτι έπαιξες λάθος που έκανες all in.Αντιθέτως πιστεύω πως ήταν το σωστό.Ήσουν απλά άτυχος που έπιασες ΚΚ όταν ο άλλος είχε ΑΑ.

gg

Δημοσίευση

Φίλε Ηλία μη γίνεσαι results oriented σαν κάποιους άλλους. Έπαιξες απόλυτα σωστά και σκέψου με τι range φύλλων θα έκανε flat call αυτός ο παίχτης. Δηλαδή μόνο fold ή reraise θα περίμενες να κάνει; Αποκλείεις να έχει κάτι σαν AJo ή 66? Σκέψου ότι παίζεις απέναντι σε range κι όχι στο hand που τελικά είχε. Αλίμονο αν ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου γιατί έγινες busted με ΚΚ από ΑΑ και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερα συγκεκριμένο action που να προέδιδε το monster του αντιπάλου σου.

Δημοσίευση

Εκανες το σωστο.

Μην κρινεις απο το αποτελεσμα της συγκεκριμενης παρτιδας.

Δηλαδη αν τελικα πασαρες και εβλεπες ΤΤ και QQ απο τους αντιπαλους τι θα ελεγες?

Σημασια εχει οτι το all in εκει ειναι +++ σε βαθος χρονου.

gg λοιπον.