LiNkK Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2010 Καλησπερα, το χερι που θελω την γνωμη των εμπειροτερων ειναι το εξης.Το τουρνουα εχει μικρο field.Ξεκινησαμε 30 ατομα.Βρισκομαστε στους 12-13 και τα blinds ειναι 400/800.Ειμαι στο ΒΒ με 14830 σε μαρκες και πιανω JJ.Λογικα ειμαι solid στα ματια τον αντιπαλων μου καθως δεν εχω κανει καποιο εξηζητημενο move κτλ και εχω δειξει σχετικα καλα χερια.Call o utg με κοντα στα 20κ ο οποιος ειναι πολυ loose-station,ολοι πασο μεχρι SΒ που κανει raise 4800!!Ειναι αρκετα επιθετικος γενικα αφου ειναι και cl 44k αλλα παντα τα raise του ηταν γυρω στα 2,5-3 ΒΒ.Η αποφαση μου θελω να πιστευω πως ειναι fold/shove σωστα?(εχω και τον utg στην πλατη μ).Ποια η γνωμη σας?Να προσθεσω το payout structure oπου μονο οι 4 πρωτοι ειναι ITM.Ολα τα σχολια καλοδεχουμενα. Παράθεση
Ντίνος Μαυρομμάτης Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2010 all in και αν ο UTG donkaροπαγιδευε gg.Μονο αυτον φοβασαι πραγματικα αλλα λες ειναι loose station To range του SB ειναι παρα πολυ μεγαλο οπως τον περιγραφειςΣε κανα 5λεπτο τα blind λογικα πανε 500-1000 εχεις και ante που δε μας επισημαινεις και γενικα υποθετω οτι το structure ειναι γρηγορο αν παιζεις καμια full tilt ή stars, οι πληρωμες αργουν ακομα. Παράθεση
LiNkK Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2010 Τα αντε ειναι 75 αν δεν κανω λαθος.Εχω γυρω στα 10Μ πριν το χερι.Το θεμα ειναι οτι ο SB παρολο που ειναι agg εχει σιγουρα προσεξει οτι ο utg ειναι loose-station και δεν ειμαι σιγουρος αν κανει τοσο μεγαλο bet preflop για να παρει value απο τον utg με solid hand, η απλα για να παιξει μονο μαζι του και να σιγουρευτει οτι θα παω πασο.Να σου πω την αληθεια αυτο σκεφτομουν πιο πολυ παρα το limp(τραπ) του utg.(Οπως προειπα τα μεχρι τοτε raise του δεν ξεπερνουσαν τα 3χΒΒ).(blind intervals 10'). Παράθεση
Recommended Posts