nikos7777 Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Λοιπον εχω Α-Κ κουπες και κανω raise 0.80 $ με blinds 0.05-0,10 call ο κλασικος caller που μπαινει σχεδον παντα δεν κανει ποτε raise και ποτε πασο εγω παλι αρκετα tag, και ερχεται το flop 3 καρο Κ μπαστουνι και 2 μπαστουνι raise εγω 1$, call και αυτος ,turn 3 σπαθι raise εγω 2$ call αυτος, river 10 μπαστουνι (και σκεφτομαι, πιστευω αρκετα λογικη σκεψη) λες να εκανε ο χρωμα ο βλακας? check εγω bet αυτος 2,5$ το σκεφτομαι και κανω call γιατι κατι δεν μου πηγενε καλα και τι βλεπω?????????? ( αααα ξεστομιζω ολα τα αγια για το φυλο του ) 10-3 ειχε ο κυριος, ναι ουτε καν το ειχα φανταστει. Τι εκανα λαθος μπορειτε να μου πειτε ? και κατι ακομα ποσες πι8ανοτητες δινεται αυτος ο παιχτης να ειναι κερδισμενος απο το poker? Δεν με αποσχολεισε ειδιετερα το ποσο που εχασα αλλα το ποσο χαζα calls κανουν αρκετοι σε αυτα τα stakes. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 κάθεσαι στο τραπέζι και του τα μαζεύεις ...αυτά είναι τα ωραία στο cash αυτούς θες Παράθεση
dinos89 Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 file akou...otan tha paizeis cash k trws pikres apo kati tetoious tha pigaineis sto pokertablerankings.com tha patas t onoma tous tha vlepeis posa exoun xasei k tha iremeis afou esy eisai kerdismenos...gl k tn epomenh fora pou tha vretheite st idio trapezi tha tou ta pareis... Παράθεση
ucthelegend Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Eprepe na prostatepseis to fyllo sou kalytera preflop. Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 ucthelegend έγραψε:Eprepe na prostatepseis to fyllo sou kalytera preflop. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
Recommended Posts