iopokland Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Ypothetontas oti kapoios katafernei - profanos meta apo poli kairo kai apeires ores paixnidiou - na kerdizei polla (pano apo 50.000 to xrono), opos einai o stoxos ton perissoteron, iparxei periptosi na exei provlima me tis trapezes otan ta katathetei; P.x. oi koryfaioi ellines paiktes pos diaxeirizontai ta kerdi tous; Dilonontai kapou ta kerdi; Παράθεση
Guest Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Προτείνω στους moderator να γίνει ένα μόνιμο section με τίτλο νομικά θέματα να μην επαναλαμβανόμαστε .Λοιπόν εν ολίγοις Σε όλη την Ευρώπη παράνομα κέρδη από οπουδήποτε και αν προέρχονται είναι τα κέρδη τα οποία δεν φορολογούνται.Έτσι παράνομος τζόγος είναι ο ο αφορολόγητος τζόγος ! επαναλαμβάνω σε όλη την Ευρώπη .Στην Ελλάδα τώρα παράνομος τζόγος είναι οποιοδήποτε παιχνίδι(με λεφτά) γίνεται εκτός ΟΠΑΠ και καζίνων .Οπότε αν πάει κάποιος να δηλώσει εισόδημα από το πόκερ ,εδώ στην Ελλάδα η εφορία δεν μπορεί να σε φορολογήσει σε παράνομη δραστηριότητα !Ή πας φυλακή δηλαδή ή δεν πας :laugh: :laugh: , εφορία πάντως δεν πληρώνεις μην ανησυχείς :silly: :silly: :silly: :silly: Παράθεση
grigoris16 Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Εγώ έχω άνοιξη λογαριασμό σε μια τράπεζα στην Ελβετία και τα χρήματα πάνε χωρίς κανένα πρόβλημα Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 μολις καταλαβα γιατι βαλαμε chatroom.λιγο πιο διακριτικα για κατω απο 9,999 ευρω αναλυψη δεν υπαρχει προβλημα. Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 gsbets έγραψε:μολις καταλαβα γιατι βαλαμε chatroom.λιγο πιο διακριτικα για κατω απο 9,999 ευρω αναλυψη δεν υπαρχει προβλημα....x5 τραπεζες είσαι έτοιμος. Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Δηλαδή τα χρήματα που πιθανόν να έχουμε από το poker σε ένα poker room (κέρδη) και θέλουμε να τα κάνουμε κατάθεση σε μία τράπεζα τι τα κάνουμε; Απλά δεν τα καταθέτουμε στην Ελλάδα; Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 grigoris16 έγραψε:Εγώ έχω άνοιξη λογαριασμό σε μια τράπεζα στην Ελβετία και τα χρήματα πάνε χωρίς κανένα πρόβλημαAkousa oti o Papakonstantinou exei account sto pokerlandPapakonstantinou = bumhunter (pairnei ta lefta twn foukaradwn) Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Οταν και αν καταφερω να βγαλω 100000 τον χρονο τοτε θα το σκεφτω. Παράθεση
exide Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 δώστα σε μένα να στα φυλάω Παράθεση
dandan.de Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 kane tracking "nanonoko" kai paixe mazi tou.se mia evdomada to provlima sou tha exei lithei. Παράθεση
vas Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 http://www.pokertableratings.com/stars- ... h/nanonokonomizo malista einai kai se psilotero vip status apo mena pou eimai silver star an den kano la8os :laugh: :laugh: :laugh:episis kati allo pou epodiknii poso kalos pektis einai,einai oti itan ITM sto telefteo world record tis stars stis 27/12... :laugh: :laugh: Παράθεση
Jimmakos Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 vas έγραψε:episis kati allo pou epodiknii poso kalos pektis einaiΕμένα πάντως μου πήρε δώρο ένα Smart το Δεκέμβρη! Lol! Παράθεση
Recommended Posts