Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το πρόβλημα του bankroll management είναι εύκολο και λύνεται. Το δύσκολο πρόβλημα είναι το brain management. Όσον αφορά τις 20k σαφώς και είναι μια προσέγγιση αλλά δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα (total chips/starting stack*average buyin=$30k). Προφανώς δεν είναι $30k το πραγματικό αλλά δεν είναι ούτε το μισό σε 45άρια tours. To $20k είναι μια συντηρητική προσέγγιση.

aekara Poker Tracker 3 για τα cash και ένα addon του SNGLuck για τα tours. Θα το βρεις στο forum του ΡΤ3

• 4 months later...
Δημοσίευση

Επαναφερω ενα παλιο θεμα για να δω αν οντως και αλλοι εχουν παρατηρησει το ιδιο πραγμα.Παιζω περισσοτερο 13αρια 6max κυριως turbo και βλεπω 'τρελα πραγματα' να συμβαινουν.Παρα πολλες φορες το καλυτερο χερι χανει.Δεν εχω μεγαλο δειγμα για να μιλησω με σιγουρια αλλα ειμαι πολυ πισω στο ev,ομως του giorgio το διαγραμμα λεει πολλα. Το θεμα ειναι οτι μετα ειναι λιγο δυσκολο να παραμεινεις ψυχραιμος.Εχει κανεις μεγαλο δειγμα για να πει μηπως? Το καλο ειναι οτι βρισκεις συνεχεια παιχνιδια στο pokerstars αλλα δεν ξερω,αν αρχισουν να μου μπαινουν ιδεες μηπως χαλαω το παιχνιδι μου.ΔΕΝ τα εγραψα για να κλαφτω,μην αρχισει ο καθενας να γραφει το μακρυ του και το κοντο του,μονο σοβαρες απαντησεις!

Δημοσίευση

Δεν ξερω για ΜΤΤ και SNG tωρα που κοιταξα σε ολα τα sites μαζι ειμαι -34 bi περιπου σε cash games πισω στο EV.. Δυστυχως αν συμβει οταν ξεκινας μπορει να ειναι ασχημο. Νομιζω βεβαια με ολα αυτα βελτιωσα αρκετα το παιχνιδι μου, ελπιζω το upside part του variance να χτυπησει την καταληλη στιγμη, ειναι ολα θεμα timing.. B)B)

Μπορει να εισαι 60 bi πισω και να λες πω πω ειμαι ο πιο ατυχος στον κοσμο και να πας λεμε τωρα vegas για το WSOP και τοτε να run hotter than the sun.. Η απλα να κανεις ενα shot σε μεγαλυτερα stakes και να παει τελεια..

Κουραγιο σε οσους ειναι unlucky αυτη την εποχη, θα ερθει και το αναποδο αυτο ειναι σιγουρο και μακαρι την καταλληλη στιγμη.. ;);)