Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Epaiza simera ena $ 33 mtt stin Stars, eixa KK kai evgala set

apenanti se AA, deka hands argotera o idios paiktis eixe meinei

me 12bb kai mpike allin me KK, evgala flush me QQ. :laugh: LOOOOOOL

ligo prin ton bubble eixa AA, to bb ekane squeeze me 10 2 off kai

flopare fullhouse, me 14bb mpika allin me JJ kai exasa apo 88. :(

pira loipon aformi na grapso ena post.

paizo stin Stars apo ton Noembrio 2007

stin full tilt apo Oktobrio 2007

stin UB edo kai ena xrono.

exo paixei para polla mtts, min rotisete posa giati den ksero,

alla einai antiprosopeftiko deigma.

Exo tin entiposi pos stin Stars ta showdown results einai poli

diaforetika apo ola ta alla sites. Prospathisa na vro exigiseis

giafto:

Paizo lathos kai mpaino allin parapano apo oso tha eprepe.

nai alla paizo me ton idio tropo pantou.

Stin Stars exei megalo field sta mtts kai giafto megali variance

nai alla ta idia simvainoun kai sta SNGs ton 9/45 atomon

exo paixei parapano mtts stin Stars

oxi, exo paixei ta idia se Stars kai FT.

Min viastei kapoios na mou pei pos klaigomai gia bad beats ktl,

den einai allon ena "rigged online poker" post,

anaferomai se bad beats KAI se suckouts pou kano.

Exei kaneis tin idia gnomi me mena i vlepo fantasmata?

Den prokeitai na stamatiso na paizo stin Stars, giati apla

exei ta kalitera mtts, to pio omorfo software imo kai ta

perissotera donks.

PS. Kali xronia se olous me kala kerdi kai kalo kouragio stin

omada tou pokerland, to 2010 tha exei poli douleia me toses online/

offline epitixies ellinon.

Δημοσίευση

το "αντιπροσωπευτικο δειγμα" που νομιζουμε οτι εχουμε ολοι ειναι στη πραγματικοτητα πολυ μικροτερο απο το απαιτουμενο.Δεν γινεται κατα τη γνωμη μου να βγει συμπερασμα αναμεσα σε δυο εταιρειες , υπαρχουν online pros που στο stars ειναι +400κ , και στη fulltilt -200k.Το μονο σιγουρο ειναι οτι δε πρεπει να αρχισεις να σκεφτεσαι περιεργα γιατι αυτο θα επιρεασει τη ψυχολογια σου , και κατα συνεπεια το τροπο που παιζεις(λαθος αποφασεις).

Δημοσίευση

gsbets έγραψε:

το "αντιπροσωπευτικο δειγμα" που νομιζουμε οτι εχουμε ολοι ειναι στη πραγματικοτητα πολυ μικροτερο απο το απαιτουμενο.

Ακριβώς έτσι. Αν θέλεις ψάξτο μέσα από το PokerTracker ή το HEM να δεις πρώτα αν ισχύει ή είναι ιδέα σου και μετά θα ποστάρω και εγώ το allin graph από τα 45άρια του Stars για να καταλάβεις πώς τους τελευταίους 6 μήνες μπορεί να έχεις 550.000 μάρκες λιγότερες από αυτές που δικαιούσαι και να πιστεύεις ότι είσαι και τυχερός!!!

Δημοσίευση

dandan.de έγραψε:

Epaiza simera ena $ 33 mtt stin Stars, eixa KK kai evgala set

apenanti se AA, deka hands argotera o idios paiktis eixe meinei

me 12bb kai mpike allin me KK, evgala flush me QQ. :laugh: LOOOOOOL

ligo prin ton bubble eixa AA, to bb ekane squeeze me 10 2 off kai

flopare fullhouse, me 14bb mpika allin me JJ kai exasa apo 88. :(

pira loipon aformi na grapso ena post.

paizo stin Stars apo ton Noembrio 2007

stin full tilt apo Oktobrio 2007

stin UB edo kai ena xrono.

exo paixei para polla mtts, min rotisete posa giati den ksero,

alla einai antiprosopeftiko deigma.

Exo tin entiposi pos stin Stars ta showdown results einai poli

diaforetika apo ola ta alla sites. Prospathisa na vro exigiseis

giafto:

Paizo lathos kai mpaino allin parapano apo oso tha eprepe.

nai alla paizo me ton idio tropo pantou.

Stin Stars exei megalo field sta mtts kai giafto megali variance

nai alla ta idia simvainoun kai sta SNGs ton 9/45 atomon

exo paixei parapano mtts stin Stars

oxi, exo paixei ta idia se Stars kai FT.

Min viastei kapoios na mou pei pos klaigomai gia bad beats ktl,

den einai allon ena "rigged online poker" post,

anaferomai se bad beats KAI se suckouts pou kano.

Exei kaneis tin idia gnomi me mena i vlepo fantasmata?

Den prokeitai na stamatiso na paizo stin Stars, giati apla

exei ta kalitera mtts, to pio omorfo software imo kai ta

perissotera donks.

PS. Kali xronia se olous me kala kerdi kai kalo kouragio stin

omada tou pokerland, to 2010 tha exei poli douleia me toses online/

offline epitixies ellinon.

Παίζω 2 μήνες μόνο στην stars και έχω την ίδια εντύπωση. Τα φαβορί καίγονται πιο εύκολα από ότι σε άλλα sites.Αυτό συμβαίνει άλλες φορές εις βάρος μου και άλλες φορες υπέρ μου.Φυσικά το μέγεθος του δείγματος των παιχνιδιών που έχω παίξει είναι πολύ μίκρο.

Δημοσίευση

dandan.de έγραψε:

giorgio ontos tha eixe endiaferon to allin graph sou apo PS,

Το πόσταρα το καταραμένο. Μου έχει βγάλει την ψυχή τους τελευταίους 8 μήνες. Είναι το allin graph από 45άρια SNG's $60 και $38 από 1/5/09. Σίγουρα από τα πιο εντυπωσιακά που έχετε δει. Με υπεραπλουστευμένα μαθηματικά που δεν πρέπει να απέχουν πολύ από την πραγματικότητα η θεά τύχη μου πήρε τους τελευταίους 8 μήνες περίπου $20,000. Στα τρία χρόνια που είμαι εδώ πόσταρα και εγώ ένα παρατεταμένο bad beat. Συγγνώμη, αλλά το ευχαριστήθηκα. Έφυγε επιτέλους από πάνω μου. Η one million dollars question παραμένει όμως. Γιατί εγώ αισθάνομαι τυχερός και δεν φωνάζω για rigged online poker;

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

giorgio έγραψε:

Η one million dollars question παραμένει όμως. Γιατί εγώ αισθάνομαι τυχερός και δεν φωνάζω για rigged online poker;

Θα το δώσεις το Million εαν το πω ή είναι μουφα? :laugh:[/quote:217yr5lx]

Άμα με γυρίσεις ανάποδα και το βρεις είναι όλο δικό σου. :silly:

Δημοσίευση

looser έγραψε:

Εννοώ

Το expected βγαίνει σύμφωνα με το αν ήσουν μπροστά pre flop στο all-in?

Επίσης Περίπου 1 στα 10 χέρια να είναι all-in δεν είναι πολλά

Το expected βγαίνει σύμφωνα με το αν ήμουν μπροστά όταν μπήκαμε allin. Επίσης, τα SNG's είναι turbo. Δες κι αυτό.

http://forumserver.twoplustwo.com/114/p ... ph-506471/

Δημοσίευση

griffith έγραψε:

Einai elaxista ta 11k hands,kakos ka8esai kai to syzhtas. Epishs to structure einai para poly grigoro akoma kai gia turbo,sygrine to px me fulltilt. Se mia fash tou tournoua arxizeis na pushareis me 85 off kai parakalas na mh se kalesoun me Q4 :P ,logiko einai na exei akoma perisotero variance

11k hands είναι όντως πολύ λίγα. 1075 allin δεν είναι όμως και τόσο λίγα. 600k chips σε 1075 allin είναι όμως τεράστιο νούμερο. Είναι σίγουρα πάνω από 2 Standard Deviations και πιθανότατα πάνω από 3. Βαριέμαι να το υπολογίσω τώρα. Το 85vsQ4 δεν είναι πολύ διαφορετικό από το KJvsAQ για να επηρεάζει το variance με βάση τα allin. Τα SNG's στο Full Tilt έχουν πράγματι καλύτερο ROI αλλά κρατάνε περισσότερη ώρα με αποτέλεσμα το ωριαίο κέρδος να είναι περίπου το ίδιο ή και λίγο χειρότερο.

Δημοσίευση

Αν και βλέπω ότι δεν σας συγκίνησε ιδιαίτερα το δράμα μου, και καλώς έκανε, ποστάρω και την απάντηση για να τελειώνω μ’ αυτό. Όπως φαίνεται και στο γράφημα, η ατυχία μου στα τελευταία 1000 all in περίπου είναι πράγματι απίστευτη και όπως είπα και παραπάνω μου στοίχισε περίπου $20000 δυνητικό κέρδος και πραγματική ζημιά.

Αισθάνομαι πολύ τυχερός όμως γιατί αυτό το απίστευτο downswing μου συμβαίνει τώρα και όχι όταν ξεκίνησα οπότε οι ζημιές θα ήταν πολλαπλάσιες και πιθανότατα στην καλύτερη περίπτωση θα έλεγα κι εγώ ότι δεν κερδίζεται το παιχνίδι, ότι δεν γίνεται να έχεις πάνω από 10% ROI και άλλα τέτοια κουλά.. Ευτυχώς ή δυστυχώς υπάρχουν πια τα εργαλεία ώστε να μπορούμε να δούμε αν παίζουμε καλά ή όχι ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αυτά τα ποστ είναι μια ευγενική προσφορά σε όλους όσους βλέπουν φαντάσματα και δεν έχουν καταλάβει ούτε το μέγεθος του variance αλλά ούτε και την ψυχολογική πίεση που δέχεσαι σε κάθε μεγάλο downswing.

Δημοσίευση

giorgio έγραψε:

looser έγραψε:
Την περίοδο του γραφήματος από λεφτά (κέρδη-ζημίες) πως πας ?

Φυσικά μιλάω για τα sng

+$18500[/quote:kzix9zjf]

Σε αυτές τις 83000 παρτίδες???????

Ε είσαι ΑΧΑΣΤΟΣ ,ΘΕΟΣ

RESPECT

Δημοσίευση

Κάνε μου μια χάρη Γιώργο και πόσταρε τα δύο ίδια γραφήματα αλλά με bb και όχι σε chips. Δεν πρέπει λογικά να αλλάζει κάτι δραματικά γιατί προέρχονται όλα από ίδιο βάθος chips, σε ίδιο structure κλπ κλπ, αλλά θά 'θελα να το δω.

Δημοσίευση

safesteps έγραψε:

Κάνε μου μια χάρη Γιώργο και πόσταρε τα δύο ίδια γραφήματα αλλά με bb και όχι σε chips. Δεν πρέπει λογικά να αλλάζει κάτι δραματικά γιατί προέρχονται όλα από ίδιο βάθος chips, σε ίδιο structure κλπ κλπ, αλλά θά 'θελα να το δω.

Και όμως Νίκο διαφέρει σημαντικά. Δεν είμαι στο σπίτι για να ποστάρω τώρα αλλά το γράφημα είναι πολύ πιο ήπιο και δεν με έχει αδικήσει τόσο σε ΒΒ τους τελευταίους μήνες (ίσως μάλιστα να μην με έχει αδικήσει και καθόλου). Το πρόβλημα είναι ότι με αδικεί στα τελευταία στάδια που είναι και το πιο σημαντικό. Και για να σε προλάβω μάλλον, χρησιμοποιώ τα chips και όχι τα BB γιατί είναι 45άρια και έιναι πιο κοντά στην αλήθεια. Αν ήταν 1000άρια δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα αν ήταν 1table θα ήταν ακόμα πιο κοντά στην αλήθεια. Θα προσπαθήσω πάντως να τα ποστάρω αύριο αφού τα θέλεις.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Cash game NL100. 16 buy-ins διαφορά δεν είναι πολλά?

ev_graf_23.jpg

Είναι πολλά Αντώνη αλλά συμβαίνει. Αυτό που πόσταρα στην αρχή αγγίζει τα όρια του αδύνατου. Εκτός από την διαφορά που μπορείς να δεις και οπτικά στο αντίστοιχο περίπου buyin( ok λίγο μεγαλύτερο το δικό μου) στη μια περίπτωση μιλάμε για ζημιά $20,000 τουλάχιστον σε 11k hands και στην άλλη $1,600 σε 300k . Και για να σε προλάβω ok Cash vs Tours. Δεν μασάμε όμως φίλε ;)

Δημοσίευση

Γιώργο μου, ασφαλώς κ δεν μασάμε. Δεν το πόσταρα για να κλαφτώ αλλα για προβληματισμό. Δεν είναι πολλά τα 16 ή είναι τουλάχιστον πιο λίγα απο τα 26+. Εαν πρόσεξες είχα 10+ bi παραπάνω κ μέσα σε 14Κ χέρια γύρισα αρνητικά 5 κ σε 40Κ χέρια -16bi!!! Εαν σκεφτούμε τα set over set, τα bad beat sto river που τα έκανα ή δεν τα έκανα call που δεν φαίνονται στο διάγραμμα τότε τα -40 ίσως φαντάζουν λίγα στην περιπτωσή μου. Φυσικά μέσα σε αυτό διάγραμμα σίγουρα υπάρχει κ κάποιο tilt που μου προξένησαν οι συνεχόμενες ατυχίες, - το rake κ.λ.π.

Συνυπολογίζοντας όλα αυτά, αναρωτιέμαι πόσο καλά πρέπει να παίζεις για να το κερδίσεις το γ@μημένο το παιχνίδι?

Τι bankroll mangment πρέπει να ακολουθείς οταν μπορεί να παίζεις το Α παιχνίδι σου κ να είσαι 40bi κάτω?

Σημ.1, Αυτό με τα 20Κ δεν το καταλαβαίνω πως το υπολογίζεις μαθηματικά. Δεν το αμφισβητώ αλλα συμπεραίνω οτι μάλλον είναι υποθετικό το νούμερο.

Σημ.2. Τα διαγράμματα δεν είναι προς σύγκριση(ειναι αδύνατον) αλλα για να επιβεβαιώσουν περίτρανα αυτό που είχες ποστάρει:

giorgio έγραψε:

Αυτά τα ποστ είναι μια ευγενική προσφορά σε όλους όσους βλέπουν φαντάσματα και δεν έχουν καταλάβει ούτε το μέγεθος του variance αλλά ούτε και την ψυχολογική πίεση που δέχεσαι σε κάθε μεγάλο downswing.