evry Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2009 Έχω γράψει στο Pokerstars Support να μου πουν τί χρειάζεται για να κάνω setup ένα Private Tournament. Νομίζω πως χρειάζεται να έχω ένα minimum από FPP πόντους.Άν μπορέσω να το κάνω setup, ποιός δηλώνει ενδιαφέρον για $10 buyin, για Δευτέρα ή Τρίτη (1700 ώρα Ελλάδος); Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2009 ενδιαφερον θα εχει αρκει να βολευει η ωρα.εγω ειμαι μεσα , αν και θα προτεινω να γινει λιγο αργα. Παράθεση
evry Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2009 OK...τα κατάφερα και το Pokerstars μου έδωσε το δικαίωμα να κάνω private tournaments.Το πρώτο τουρνουά θα γίνει την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, ώρα Ελλάδος 2000 (8μμ) με buyin $10+1. Θα είναι το κανονικό tournament schedule της Pokerstars.Το τουρνουά ονομάζεται "Karpenisi" και το password είναι "ellada".Tournament No. 225645808.Μπορείτε να γραφτείτε από τώρα.Ευπρόσδεκτοι όλοι οι απανταχού έλληνες.Το chat στα ελληνικά και στα αγγλικά επιτρέπεται! Παράθεση
Sailer18 Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2009 Distixos gamoto dn exo acc poker stars ..an mporouse kapios na kanei kati antoistixo full tilt....eimai mesa idio BI i kai ligo mikrotero dn tha itan asximo...oraia idea btwgl se osous paiksoun Παράθεση
vas Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2009 opos exei protini kai o foustouki 8a itan poli kalo na diorganosi to pokerland tetoia tournoua.p.x 2 ka8imerina me tetoio prosito buy in 5+0.5 h 10+1 kai ena megalitero kiriakatiko kai na ftixnete kai ena leadboard pou p.x o protos 8a kerdizi to buy in tou sto epomeno greek series.mpravo file pou to epsakses kai to kataferes .an mporeso 8a mpo kai egw sto tour sou. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2009 Ωραια πρωτοβουλια...αν βολεψει θα δηλωσω και γω.. Παράθεση
fridis Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2009 mesa kali fasikane kai mia enimerosi tin tritigiati megali anthropi eimaste kai ksename :laugh: :laugh: Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2009 fridis έγραψε:mesa kali fasikane kai mia enimerosi tin tritigiati megali anthropi eimaste kai ksename :laugh: :laugh:μεγαλη καλτσα εισαι βασικα και φανταζομαι τι μπορεις να κανεις μεστην stars αν σου ανοιξει ! ουστ καλτσα! καλες γιορτες! Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2009 vas έγραψε:opos exei protini kai o foustouki 8a itan poli kalo na diorganosi to pokerland tetoia tournoua.p.x 2 ka8imerina me tetoio prosito buy in 5+0.5 h 10+1 kai ena megalitero kiriakatiko kai na ftixnete kai ena leadboard pou p.x o protos 8a kerdizi to buy in tou sto epomeno greek series.mpravo file pou to epsakses kai to kataferes .an mporeso 8a mpo kai egw sto tour sou.Μην τα μπερδευεις vas,αλλο το συγκεκριμενο τουρνουα που το διοργανωνει ενα μελος και αλλο η σειρα των τουρνουα που ενδεχεται να διοργανωσει το pokerland.Οσο για τα βραβεια πηγαινε στο thread που ειχα κανει πριν λιγες μερες και δες τις απαντησεις του baskont.Οσο για το τουρνουα,απο Τριτη θα ειμαι εκδρομη τα κρυα οποτε δεν μπορω να συμμετασχω.Καλη τυχη σε οσους παρουν μερος. Παράθεση
HULK Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2009 Mπραβο πολυ ωραια κινηση και γω αν μπορω μεσα ειμαι..Μονο που δεν εχω λογαριασμο pokerstars (χαχαχ..) αλλα θα παιξω απο κανα φιλαρακι..Καλη φαση.. μακαρι να μαζευτουμε πολλοι απ το φορουμ... Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2009 orea kinisi, thimise to mas triti pali omws giati tha to xexasoume poloi sigoura Παράθεση
Recommended Posts