miolnir28 Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Γεια σας. Ειμαι καινουργιος και στο site και στο ποκερ γενικως. Παιζω εδω και 3 μηνες περιπου με αρκετη επιτυχια προς το παρον. Ισως η τυχη του πρωταρη.Θελω να κανω την εξης ερωτηση που ειναι ισως αφελης αλλα σαν νεος...Παιζω στη unibet σε τουρνουα. Εχω παρατηρησει τον λιγο καιρο που παιζω πως σε τουρνουα με rebuy πολλες φορες αβανταρονται οι παιχτες με πολλες μαρκες. Δηλαδη αν καποιος παιχτης εχει πολλες μαρκες (ιδιως σε προχωρημενο σταδιο οπου τα blinds ειναι μεγαλα και το all in ειναι πολυ συχνο απο παιχτες με λιγες μαρκες)με μετρια ως κακα φυλλα νικαει επανελλειμενα πολυ καλυτερα φυλλα. Και δεν μιλαω για μια ή δυο περιπτωσεις που ασφαλως ειναι πιθανο να συμβει αλλα αρκετα συχνα. Ειναι ιδεα μου λετε η εχετε παρατηρησει και εσεις κατι τετοιο?Επισης θα ηθελα να μου πειτε τις αποψεις σας για την αιθουσα που παιζω και ισως προτασεις για καποια καλυτερη. Γνωριζω φυσικα τις δημοφιλεις π.χ. partypoker και pokerstars αλλα φοβαμαι μηπως το επιπεδο των παιχτων εκει ειναι πολυ υψηλο. Οσον αφορα το επιπεδο των παιχτων που παιζουν σε καθε αιθουσα αν γνωριζεται απο την εμπειρια σας θα ηθελα να μου αναφερεται αιθουσες και το επιπεδο των παιχτων που παιζουν στην καθεμια. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 an paizeis se poli xamila stakes , den prepei akoma na se aposxolei to epipedo twn paixtwn.to thema einai na plironeis oso dinaton ligotero rake , kai na exeis kalo support.Pokerstars...Kali sinexeia Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2009 Κι εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από μία γνωστή και μεγάλη εταιρία..PokerStarsFull TiltParty PokerΚαλές γιορτές! Παράθεση
miolnir28 Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2009 Ok ελεγα να δοκιμασω το partypoker αλλα μαλλον πρωτα θα παω σε pokerstars. Παιζω μονο σε τουρνουα και απο οτι εχω διαβασει σε αυτο τον τομεα ειναι το καλυτερο.Παιδια οσον αφορα το αλλο θεμα του να αβανταρονται οι παιχτες με πολλες μαρκες το εχετε παρατηρησει? Μηπως γινεται σκοπιμως ωστε να γινονται rebuy και να παιρνουν την προμηθεια? Παράθεση
POKERISTAS13 Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2009 Εγώ πάλι θα σου έλεγα μακριά από Pokerstars & Fulltilt. Πολύ αργό support κακά τα ψέμματα η Ελληνική αγορά δεν τους καιει και ιδιαιτερα και χάος γενικότερα.Οσο πιο μεγαλη ειναι μια εταιρεια τοσο πιο αργη γίνεται όταν θα χρειαστείς κάτιΕγω παιζω στο FantisPoker.com που ανήκει στο δικτυο του Cake και στη Bet-at-home μιας και ειχα στοιχηματικό λογαριασμό εκει που ανηκει στo δικτυο της Boss. Εχω μεινει ευχαριστημενος και απο τους δύο. Η Bet-at-home εχει μεγαλύτερη γκάμα αναληψεων από το FantisPoker αλλά το Fantis εχει καλυτερα τουρνουάΓια παράδειγμα με $7 παιζεις σε τουρνουά που σε στελνει σε τουρνουά με έπαθλο $125.000 ενω εχουν και πολύ καλά freeroll για Live Events για Ελληνες παικτες οπως το αυριανο που ειναι για το Irish Open.Σαν πλατφορμα σταθερες και οι δυο απλά της Boss θα elega οτι εχει καλυτερα γραφικάΤωρα για το αλλο που λες για τις αβαντες. Αν μπαινεις σε τετοια λογικη κοψε το online και παιζε μόνο Live. Οχι οτι δεν γινονται και π...ιές αλλά ας πουμε εδω στο φορουμ εχω δει πολλούς που πάνω στη τσαντιλα τους γιατι εχασαν βλεπουν παντου συνωμοσιεςΤέλος αν παιζεις cash games ψαξε οπωσδηποτε για rakeback Παράθεση
miolnir28 Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2009 Το γεγονος για τις αβαντες δεν τον λεω απο τσαντιλα οπως λες μιας και καποιες φορες εχω ευνοηθει απο αυτο. Αλλες παλι οχι. Απλως τον λιγο καιρο που παιζω το εχω παρατηρησει αυτο φαινομενο και αναρωτιεμαι αν ισχυει ετσι ωστε να σταματησω σε καποια τουρνουα να κανω rebuy. Γιατι αν περα απο τις αλλες δυσκολιες του ποκερ εχεις και το λογισμικο κατα σου... Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2009 miolnir28 έγραψε:Παιδια οσον αφορα το αλλο θεμα του να αβανταρονται οι παιχτες με πολλες μαρκες το εχετε παρατηρησει? Μηπως γινεται σκοπιμως ωστε να γινονται rebuy και να παιρνουν την προμηθεια?Προμήθεια η εταιρία παίρνει μόνο στο αρχικό buy-in, όχι στο rebuy. Αν δηλαδή μπείς, για παράδειγμα, σε ένα τουρνουά 10+1$ με Unl. Rebuys + Addon και καταφέρεις να περάσεις την ώρα των Rebuys κάνοντας επιπλέον 2 Rb. + Addon θα έχεις πληρώσει 41$ σύνολο. Μόνο 1 δολλάριο προμήθεια η εταιρία και τα υπόλοιπα στο prizepool.Μην αρχίζετε πάλι τις κλασσικές θεωρίες συνομωσίας χωρίς αντικειμενικά στοιχεία, προσωπική έρευνα και δεδομένα. Παράθεση
miolnir28 Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2009 Αυτο δεν το ειχα παρατηρησει οντως. Σε λιγο αρχιζω ενα τουρνουα και θα προσεξω να δω τι γινεται.Μην αρχίζετε πάλι τις κλασσικές θεωρίες συνομωσίας χωρίς αντικειμενικά στοιχεία, προσωπική έρευνα και δεδομένα.Ειμαι σιγουρος πως εχετε πηξει απο τετοιου ειδους παρατηρησεις αλλα ελπιζω να με δικαιολογειται λογω της ιδιοτητας του νεου. Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2009 Κάνε ένα search για πλάκα κάποια στιγμή να πάρεις μια ιδέα για το τι έχει γραφεί κατά καιρούς.Αν είσαι όντως νέος στον χώρο του διαδικτυακού πόκερ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να μελετάς το παιχνίδι περισσότερο και να παίζεις περισσότερο. Χάσιμο χρόνου είναι να σε απασχολεί αν σε κλέβει η εταιρία και δεν σε βοηθάει κιόλας παικτικά, ειδικά αν σε απασχολούν πράγματα που έχουν χιλιοαναλυθεί και όσοι τα έψαξαν δεν βρήκαν άκρη μετά από χρόνια έρευνας. Το αν υπάρχει θεωρία συνομωσίας θα το ανακαλύψεις παίζοντας, μετά από τεράστια δείγματα και προγράμματα καταγραφής. Αν βρείς κιόλας με αποδείξεις κάποια θεωρία να ισχύει θα γίνεις ήρωας και εκατομμυριούχος.Υπομονή και προσπάθεια φίλε. Παράθεση
Recommended Posts