theomas Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 ΛΙΓΟ ΑΡΠΑ-ΚΟΛΑ...ΤΟ HELLENIC, ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕ ΤΑ "ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ" ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ...ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ TOUR, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ PRIZE POOL, ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝ 45 ΟΡΙΣΤΙΚΑ...ΑΡΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ:πχ. Ο ΠΡΩΤΟΣ...ΤΟΣΑΟ ΔΕΥΤΕΡΟΣ...ΤΟΣΑ κλπ.ΓΙΑΤΙ, ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΥΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ POKERLAND,ΠΕΡΙΜΕΝΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ GOPC, NA ΔΩ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ...(για παράδειγμα ΕΓΩ που έχασα στον εναρκτήριο αγώνα (Α1), πόσους βαθμούς χρειάζομαι για να ΕΛΠΙΖΩ σε είσοδο στα Ημιτελικά???).-ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΚΗ, ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ POKER, ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ "ΧΕΡΙΑ".ΟΜΩΣ, ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ, ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ...1-ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ (ακόμα και του Πρώτου που έφυγε...) και2-ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΣΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ GOPC ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ "ΒΙΝΤΕΟ" ΚΑΙ ΟΧΙ...ΟΠΟΥ ΝΑ' ΝΑΙ...3-ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ GOPC, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΟΥΤΕ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ...ΛΕΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ (που έχουν περάσει σχεδόν 15 ώρες!).ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΓΕΙΟ...ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ -ΣΙΓΟΥΡΑ- ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ?ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MINIMUM PRIZE POOL?ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ "ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΜΕ" ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ?ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ?ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (MINIMUM-MAXIMUM) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ (ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΠΑΡΑΜΟΝΗ κλπ?)ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ "ΚΟΥΜΑΝΤΟ" ΜΑΣ...ΕΛΠΙΖΩ, ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ,(αλήθεια, τί έγινε με το όνομα του επίγειου? Βρέθηκε?)theomas Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Για μερικά από τα ερωτήματα σου θα προσπαθήσω να σου απαντήσω εγώ, αν και δεν έχω λάβει μέρος στο πρωτάθλημα. Το Prize pool που ζητάς να εμφανιστεί δεν καταλαβαίνω γιατί το ρωτάς. Εφόσον το έπαθλο δεν είναι χρήματα αλλά βαθμοί. Δεν νομίζω οτι υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει το software έτσι ώστε να δείχνει τους βαθμούς των νικητών και όχι το χρηματικό έπαθλο. Μπορεί να κάνω και λάθος.Επίσης λες ότι αυτή τη στιγμή δεν ξέρεις πόσοι πληρώνονται ούτε και πόσα. Συγνώμη πάλι αν κάνω λάθος αλλά δεν υπάρχει χρηματικό έπαθλο. Το έπαθλο είναι οι βαθμοί. Έχει ήδη ανακοινωθεί στην σχετική σελίδα με την δομή κτλ του πρωταθλήματος πόσους βαθμούς παίρνει η κάθε θέση. Ποιοι περνάνε στον τελικό και πόσους βαθμούς χρειάζεσαι δεν το ξέρει κανείς ακόμα αφού θα μετρήσουν οι 2 καλύτερες επιδόσεις σου μετά από 3 τουρνουά. Μετά το επόμενο θα μπορείς να υπολογίσεις.Δεν έχουν περάσει 15 ώρες. Το τουρνουά τελείωσε στις 12 τα μεσάνυχτα. Μέχρι τώρα έχουν περάσει 8 ώρες, εκτός αν έχεις την απαίτηση να ξημεροβραδιαστεί ο Poliscas για να απολαύσουμε εμείς τα βίντεο και τα στατιστικά με τον πρωινό μας καφέ. Συγνώμη για τον τόνο μου, αλλά δεν μου αρέσει η αρνητικότητα (άλλο κριτική και άλλο να είσαι αρνητικός με κάτι που μόλις έχει αρχίσει από ερασιτέχνες. Από τι ξέρω ο Poliscas έχει άλλη δουλειά εκτός την διαχείρισης του forum), και εκνευρίζομαι όταν διαβάζω CAPS. Παράθεση
moderator Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 theoma...όλες οι πληροφορίες που ζητάς βρίσκονται στη σελίδα του GOPC.Όσο για το επίγειο μέχρι στιγμής υπάρχουν 14 δηλώσεις συμμετοχών κι έχουμε γράψει ότι το Εγγυημένο έπαθλο είναι €1000 (500 το Hellenic και 500 το Apollonia).Ανακοινώσεις στη συνέχεια της ημέρας θα ακολουθήσουν για το επίγειο.Είναι η πρώτη φορά που κάνουμε μία τέτοια διοργάνωση (GOPC και live)και αν μη τι άλλο θα θέλαμε μία κάποια κατανόηση απο την πλευρά σας.Παρακαλώ μην πυροβολείτε την πιανίστα..... Παράθεση
vaskos13 Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Poliscas,to 1o GOPC htan para polu kalo,paixthke kalo poker ,wraia xeria k.t.l .Ta sygxarithria mou ,h doyleia soy einai apsogh,kai pali bravo.Ena eyxaristw kai sto Hellenic.(BILL@GR). Παράθεση
moderator Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 vasko τα λόγια σου έρχονται σαν δροσερή βροχούλα μετά από 10 χρόνια ξηρασίας !!! :laugh: :laugh: :laugh: Πείτε ρε παιδιά και καμιά καλή κουβέντα να πάρουμε κι εμείς λίγο δύναμη. Έχουμς τη ζέστη, έχουμε τις διακοπές του ρεύματος, τρώμε και το κράξιμο από πάνω,,, θα λαλήσουμε στο τέλος και θα πάμε σε καμιά παραλία!Η Νικολούλη θα ψάχνει για site moderator, με ψυχολογικά προβλήματα που κατέφυγε στο Άγιο Όρος για να ηρεμήσει! :laugh: :laugh: Παράθεση
JeanJK Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Pianista kai egw mazi soy!!To paixnidi xtes htan poly wraio kai proswpika to eyxaristithika poly.. (toys ASSOYS na min ebgaze o Vaskos kai tha xairomoyn perissotero, alla me tis ntames poios eide kalo??? :) )Kali synexeia se oloys!!!!Pianistas kai pali mprabo!!!DIORTHWSH!!!!: To post to egrapsa prin steileis to proigoymeno. Παράθεση
theomas Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 ENA-ENA,TO ΕΠΑΘΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΜΟΙ, ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΑ...$ 1500 ΤΟ HELLENIC$ 500 TO POKERLAND+ TIΣ 45 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣχ$30 ΕΚΑΣΤΟΣ...ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ...ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΑ,ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ GOPC, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ SECTION "ΕΠΑΘΛΑ" ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΙΘΑΝΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.ΤΡΙΤΟΝ:ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ...ΠΟΣΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ...4-8-16? ΠΟΣΟΙ?ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ "ΔΕΙΣ" ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ GOPC?ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΔΕΝ ΜΕ "ΧΑΛΑΣΑΝ" ΤΟΣΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΟΣΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΕΠΙΣΗΜΑ).ΣΤΑΥΡΟ, ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΩ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΠΙΑΝΙΣΤΑ...lolΑΠΛΑ, ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΕΚΑΝΑ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΙΣΩΣ- ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ- ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ...theomas Παράθεση
moderator Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 theoma πήγες στη σελίδα του GOPC; Αν πήγες και δεν είδες τίποτε από αυτά που λες τότε με πατημένο το πλήκτρο Shift κάνε Refresh (Αναενέωση), για να αδειάσει το cache του browser και να δεις τις αλλαγές (βαθμολογία, έπαθλα κλπ) Παράθεση
dimimil Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Η κριτική, όταν γίνεται με καλές προθέσεις είναι πάντα εκτιμητέα και χρήσιμη. Η αρνητικότητα υποβιβάζει μια προσπάθεια. Όλοι εμείς που χτες είχαμε την τύχη να παίξουμε για πρώτη φορά ένα καθαρό ελληνικό τουρνουά με βαθμολογία, θα έπρεπε πρώτα να ευχαριστήσουμε αυτούς που το διοργανώσανε και μετά να ασκήσουμε -καλοπροαίρετη- κριτική.Η προσπάθεια έγινε από κάποιους ανθρώπους. Δεν ξέρω εάν είμαι σωστός, αλλά το μεγαλύτερο μερίδιο το έχει ο poliscas και λιγότερο o baskont. Δεν γνωρίζω εάν υπάρχουν κι άλλοι, εάν υπάρχουν απολογούμαι που δεν τους ανέφερα. Αυτοί οι άνθρωποι, λοιπόν, διέθεσαν τον προσωπικό τους χρόνο για να φτιάξουν κάτι για να το απολαύσουμε εμείς. Ακόμη κι αν δεν ήταν προσωπικός ο χρόνος, αλλά επαγγελματικός (δηλαδή εάν έχουν οικονομικά οφέλη από αυτή την κίνηση) δε νομίζω ότι είναι αθέμιτο. Ούτως ή άλλως, είναι μια επιχειρηματική κίνηση. Εάν πετύχει, έχει καλώς, εάν πάλι όχι θα πρέπει να αναζητήσουν τις αιτίες αυτοί που το επιχείρησαν. Όταν, λοιπόν, γίνεται μια προσπάθεια για πρώτη φορά, και ιδιαίτερα από ερασιτέχνες, θα πρέπει να είμαστε όλοι με ανοιχτά μυαλά. Δηλαδή, να μην βαράμε τον poliscas κι οποιονδήποτε poliscas επειδή δεν έχει ενημερώσει την βαθμολογία 10 λεπτά μετά το τέλος ενός τουρνουά. Να κρίνουμε όμως εάν η προσπάθεια ήταν ικανοποιήτική. Εάν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Ποιά πράγματα ίσως χρήζουν επανασχεδιασμού. Όλα όμως με προτάσεις. Όχι πετάγοντας ένα "Χάλια το τουρνουά", αλλά με επιχειρήματα και ιδέες.Ανήκω στον χώρο της μηχανογράφησης. Πιστέψτε με, όταν εφαρμόζεται κάτι για πρώτη φορά, όσο καλά και να το έχεις σχεδιάσει, όσο και να το έχεις μελετήσει, όσο και να έχεις φτιάξει backup plans, πάντα κάτι θα στραβώσει η πάντα κάτι δεν θα έχει την αναμενόμενη επιτυχία. Προσωπικα, έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το πρώτο τουρνουά, και από το επίπεδο των παιχτών (τουλάχιστον αυτούς που έπαιξα εγώ), αλλά και από την γενικότερη διοργάνωση. Η μόνη ιδέα- πρόταση από την μεριά μου είναι εάν μπορεί να γίνει ένας επαναπροσδιορισμός των levels. Πιστεύω ότι ανεβαίναν σχετικά γρήγορα, μεγαλώνοντας την ανάγκη του "κακού" παιξίματος από πολύ νωρίς. Παράθεση
takisnik Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Καλησπερα και απο μενα!Ηταν απολυτα επιτυχημενη αυτη η 1η προσπαθεια που εγινε χτες...και αρκετες συμμετοχες ειχαμε και καλο ποκερ παιχτηκε και καλη ατμοσφαιρα υπηρχε (εκτος απο μικρες εξαρσεις κατα διαστηματα αλλα ετσι συμβαινει σε ολες διοργανωσεις και σε ολα τα τουρνουα σε ολα τα σπορ !!ΜΠΡΑΒΟ στον poliscas για την ολη διοργανωση.Για 1η φορα το αποτελεσμα ηταν εξαιρετικο και περιμενουμε ολο και περισσοτερα..αλλωστε ετσι ειμαστε οι Ελληνες Ευχαριστω για τις προσπαθειες που κανεις φιλε poliscas με σκοπο και στοχο την ανοδο του ελληνικου ποκερ και δινω ραντεβου στα σκοπια (οπως εχω ξαναπει ερχομαστε για να κανουμε το 1-2 :) Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Έχεις δίκαιο για τους βαθμούς και τα χρήματα. Νόμιζα ότι ρωτούσες μόνο για το χθεσινό τουρνουά και την εμφάνιση αυτών στο software του Hellenic poker. Γιαυτό και ζήτησα προκαταβολικά συγνώμη εάν έκανα λάθος. Τώρα για τους βαθμούς που χρειάζεσαι δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορείς να το υπολογίσεις. Ξέραμε ότι θα περάσει το 75% των παικτών. Άρα θα προκριθούν 33 ή 34 παίκτες. (Σήμερα έγινε update και ξέρουμε ότι θα περάσουν 34) Με βάση τα χθεσινά αποτελέσματα πόσους βαθμούς θέλει κάποιος για να προκριθεί? Παράθεση
nanasta Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Ego to eipa xtes kai tha to xanapo, poly kali prospaueia bravo stous diorganotes. Kai merika comments kaloproereta panta. Ta blinds einai grigora tha elega 15 lepta toulaxiston stous hmitelikous kai teliko isos 3000 jai 15 lepta. Episis an prosexate sta teleutaia 2 trapezia eixan valei olous tous chip leaders se ena trapezi kai sto allo oloi oi low stack. Auto den to exo dei se alla site kai mou ekane asimi entyposh, mia kaliteri dianomh paikton an to hellenic poker to diavazei isos yparxei exigisi. Kali tyxi se olous.ps to GPT greek poker tour to septembri ti einai exei info pouthena?fearlessgr Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 nanasta έγραψε:Ego to eipa xtes kai tha to xanapo, poly kali prospaueia bravo stous diorganotes. Kai merika comments kaloproereta panta. Ta blinds einai grigora tha elega 15 lepta toulaxiston stous hmitelikous kai teliko isos 3000 jai 15 lepta. Episis an prosexate sta teleutaia 2 trapezia eixan valei olous tous chip leaders se ena trapezi kai sto allo oloi oi low stack. Auto den to exo dei se alla site kai mou ekane asimi entyposh, mia kaliteri dianomh paikton an to hellenic poker to diavazei isos yparxei exigisi. Kali tyxi se olous.ps to GPT greek poker tour to septembri ti einai exei info pouthena?fearlessgrh**p://www.greekpokertour.gr/Είναι μια προσπάθεια που δεν έχει ξεκινήσει από το pokerland. Δεν γνωρίζω πως είναι οι σχέσεις του pokerland με το «άλλο φόρουμ» γιαυτό και κωλύομαι να σου δώσω το link αυτού. Γνωρίζοντας πάντως πως ένα από τα ιδρυτικά μέλη αποχώρησε από το pokerland με όχι και τόσο όμορφο τρόπο, υποθέτω πως δεν είναι και οι καλύτερες.Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα όμως να δώσω το παραπάνω λινκ για το site της διοργάνωσης. Παράθεση
theomas Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 ENA-ENA,TO ΕΠΑΘΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΜΟΙ, ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΑ...$ 1500 ΤΟ HELLENIC$ 500 TO POKERLAND+ TIΣ 45 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣχ$30 ΕΚΑΣΤΟΣ...ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ...ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΑ,ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ GOPC, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ SECTION "ΕΠΑΘΛΑ" ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΙΘΑΝΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.ΤΡΙΤΟΝ:ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ...ΠΟΣΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ...4-8-16? ΠΟΣΟΙ?ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ "ΔΕΙΣ" ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ GOPC?ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΔΕΝ ΜΕ "ΧΑΛΑΣΑΝ" ΤΟΣΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΟΣΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΕΠΙΣΗΜΑ).ΣΤΑΥΡΟ, ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΩ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΠΙΑΝΙΣΤΑ...lolΑΠΛΑ, ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΕΚΑΝΑ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΙΣΩΣ- ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ- ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ...theomas Παράθεση
moderator Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Gouster έγραψε:h**p://www.greekpokertour.gr/Είναι μια προσπάθεια που δεν έχει ξεκινήσει από το pokerland. Δεν γνωρίζω πως είναι οι σχέσεις του pokerland με το «άλλο φόρουμ» γιαυτό και κωλύομαι να σου δώσω το link αυτού. Γνωρίζοντας πάντως πως ένα από τα ιδρυτικά μέλη αποχώρησε από το pokerland με όχι και τόσο όμορφο τρόπο, υποθέτω πως δεν είναι και οι καλύτερες.Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα όμως να δώσω το παραπάνω λινκ για το site της διοργάνωσης.Έλληνες είμαστε είπαμε και μία κουβέντα παραπάνω! Δε χάλασε ο κόσμος. Μπορεί να καθίσουμε σε ένα τραπέζι να πιούμε ένα καφέ και να δώσουμε τα χέρια.. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι δε θα στηρίξουμε και την προσπάθεια την οποια γίνεται! Παράθεση
theomas Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΚΗ, ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΑΠΛΑ, ΔΙΝΩ ΕΝΑ "ΣΤΙΓΜΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ.Ο POLISCAS ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΑΜ, ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΙΣΩΣ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ, ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ HELLENIC.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ...ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ...Ε! ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΤΟΣΗ ΩΡΑ?ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΝΩ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ Α2, ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ...ΕΩΣ ΤΕΛΕΙΑ!ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ GOPC... ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ -ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ- ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ...BLACK SPOTS...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟ POKERLAND, ΟΤΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ HELLENIC, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ, ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ POKERLAND.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΣΤΟ GOPC 2, ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ, ΚΑΙ, ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ!ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ, ΝΑ ΘΕΟΡΩ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ "ΜΠΗΚΑ" ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ POKERLAND, ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΝΕΥΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΩ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ, ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ...ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ FORUM, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ "ΤΡΟΜΑΖΕΙ" ΚΑΘΕ ΞΕΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΣ... (με την καλή έννοια...) ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ...ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ, ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΩ ΕΓΩ ΤΟ GOPC & TO POKERLAND ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ "ΜΠΑΙΝΕΙ" Ο Χ...ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ..."ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ 1ο GOPC..."ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ?ΜΑΣ ΘΕΛΩ ΕΤΟΙΜΟΥΣ!ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΓΕΙΟ...ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΟΘΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ, ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΞΑΝΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ,theomas Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Πολύ χαίρομαι που το ακούω (διαβάζω) αυτό Poliscas.Άλλωστε δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα. Όλοι μαζί να ανέβει το ποκερ στην Ελλάδα και το επίπεδο των Ελλήνων παικτών. Όπως είπε και ο theomas να βλέπουν οι ξένοι Έλληνα στα τραπέζια και να τρομάζουν. Αυτό που πιστεύω δεν θα καταφέρουμε ποτέ είναι να αλλάξουμε την νοοτροπία των Ελλήνων για τα «χαρτόμουτρα» αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Τheomas δες τα παρακάτω 2 λινκ.*http://www.pokerland.gr/epigeio-tournoua-pokerland.html*http://www.greekpokertour.gr/ Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 O 1os agwnas tou GOPC afhse aristes entypwseis. An kai proswpika brethika poly grhgora ektos Sygxarhthria se olous!Perimenw ton epomeno agwna kai ta epomena GOPC Παράθεση
DOVE_74 Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2007 Εχτές έφυγα νωρίς απο το τουρνουά:dry: , είδα όμως τον αγώνα μέχρι το τελευταίο λεπτό…κι είχε γίνει πολύ ωραίο παιχνίδι, απο την αρχή εως το τέλος.Πολλά συγχαρητήρια στον poliscas kai baskont για την πραγματικά πολύ καλή πρωτοβουλία, δομή και υλοποίηση αυτού του πρώτου ελληνικού τουρνουά.Το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα ήταν ότι έμειναν εκτός τουρνουά 2 μόνο κωδικοί,δυστυχώς χωρίς λόγο.Όλα τα άλλα ήταν μια χαρά!!!Πολλά μπράβο και πάλι ...και καλή τύχη σε όλους μας για την συνέχεια… Παράθεση
dimimil Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 theomas έγραψε: ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ...ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ...Εάν εννοείς εμένα φίλε theomas, λυπάμαι έαν το εξέλαβες έτσι. Δεν είχα καμία πρόθεση να "στην πώ". Δεν έχω να χωρίσω τίποτα και με κανέναν στο forum (τουλάχιστον μέχρι τώρα ). Απλά ήθελα να επισημάνω ότι καλό θα ήταν να μην αρχίσουμε να γκρινιάζουμε, αλλά να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βελτιώσουμε την προσπάθεια που γίνεται. Τίποτα παραπάνω. Εάν δεν το γνωρίζεις, όταν γράφεις CAPS είναι σα να φωνάζεις. Μην το παρεξηγήσεις κι αυτό. Πιστεύω ότι δεν το ήξερες, για αυτό και στο είπα . Παράθεση
pokerael Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 Και μένα ο πρώτος αγώνας μου άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις! Άρα έχουμε μια πολύ καλή αρχή που με τις ιδέες(που λέει και ο poliscas στην υπογραφή του) και τις προτάσεις όλων μας μπορούμε να κάνουμε το πρωτάθλημα πραγματικά φοβερό! Μπράβο σε όλους για άλλη μια φορά! Παράθεση
pokerael Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 Και μένα ο πρώτος αγώνας μου άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις! Άρα έχουμε μια πολύ καλή αρχή που με τις ιδέες(που λέει και ο poliscas στην υπογραφή του) και τις προτάσεις όλων μας μπορούμε να κάνουμε το πρωτάθλημα πραγματικά φοβερό! Μπράβο σε όλους για άλλη μια φορά! Παράθεση
theomas Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 lypamai file pou eisai offline,epeidi eisai ligo pio trexalantzis apo oso prepei...mi les oti sou' rxetai.Diavase pio prosektika afta pou leo, kai mi koveis-raveis mono apospasmata...Etsi dimiourgeis entyposeis?Tha protimousa na ta leme kai oi 2 online gia na sou exigo kalytera...ti thelo na po, an kai ta ellinika mou einai poly kalytera apo oso -isos- nomizeis...Telos panton, an thes na me parexigiseis einai panefkolo...An thes na symfoniseis mazi mou, einai mallon dyskolo...Xereis giati?Giati, profanos, eisai isxyrognomon kai den diavazeis to noima, alla kataskeyazeis frasoules kata to...dokoun...kai etsi, vgazeis diko sou noima...Pame tora,1-Sto proto skelos, les oti stin eipa giati mou tin eipes...Anaferesai sto oti egrapsa kapoia stigmi oti to GOPC den itan se ola entaxei...Yparxei kaneis pou na diafonei se afto?Akoma kai ton poliscas na rotiseis, tha sou pei oti EGINAN lathakia...E!Afto eipa kai ego...ok mexri edo?Sti synexeia les, deixnontas PALI emena, oti..."otan kanoume kritiki na dinoume lyseis kai oxi sketi kritiki...klp.Rotise se parakalo ton poliscas, POSES lyseis exo protinei mexri stigmis, mesa se 3-4 meres pou eimai olo ki 'olo, stin oikogeneia tou Pokerland, tou opoiou kai esy eisai axiologotato melos.2-"Εάν δεν το γνωρίζεις, όταν γράφεις CAPS είναι σα να φωνάζεις. Μην το παρεξηγήσεις κι αυτό. Πιστεύω ότι δεν το ήξερες, για αυτό και στο είπα" les...apantisi: otan grafeis me caps einai sa na fonazeis OTAN KANEIS CHAT filtate.Ego den ekana chat, exefrasa mia apopsi mou kai, gia na tis doso emfasi, entono xroma, tin topothetisa me kefalaia...opos akrivos tora...Pou einai to kako...den exo katalavei...???(ektos an itan toso poly kefalaia kai se...koufana)...Kleinontas, gia na mi me parexigiseis pali, tha sou po touto:Kai vevea den exoume kai pithanotata DEN tha exoume kati na xorisoume. Afto den simainei oti o kathenas mporei na afinei entyposeis...Gia paradeigma, afto pou eipes gia tin enasxolisi sou me tin mixanografisi...Giati to eipes? Ypirxe kapoios idiaiteros logos?Ego tora, tha sou po oti eimai, ypefthinos se katastima me H/Y, gnorizo arista programmatismo, topotheto diktya, kano service klp...Vlepeis loipon, oti astoxises para poly...anaferontas afta ta peri...CAPS...?Kai ti endiaferei ta alla meli, ti douleia kanei o kathenas mas kai poses texnes xeroume?Edo, eimaste oloi ISOI.Eimaste LATREIS tou Poker kai pasxizoume gia ena skopo: Na allilovoithithoume, apokomizontas ofeli kai kerdi apo afto pou agapame, to Poker.Ola ta alla, DEN exoun na kanoun apolytos TIPOTA me to Pokerland.Kai sto telos-telos, gyrizo sto proto mas thema, o "foukaras" o poliscas, DEN mou exefrase kanena parapono tou, pou tha...mporouse...Epeidi omos xerei tis protheseis mou, DEN proxorise para-pera...Esy, tora, apo ti meria sou, ekanes les kai sou ethixa kati TOSO megalo kai spoudaio...san to WSOP!Ligo meta to arxiko mou keimenaki, esteila kai allo ena, legontas perissotera kai analyontas tin proti mou ektimisi...To diavases? An oxi, mallon gi'afto exeis tetoia apopsi...Tha ithela na xereis, oti eimai poly iremos antropos kai den me enoxloun tetoia pragmata...Ta prospernao...apla...Eimai sti diathesi sou gia kathe pairetero exigisi-an nomizeis oti prepei-etsi ki' allios na dothei.An pali, den thes...na' sai kala.Kalo vrady.theomas Παράθεση
theomas Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 lypamai file pou eisai offline,epeidi eisai ligo pio trexalantzis apo oso prepei...mi les oti sou' rxetai.Diavase pio prosektika afta pou leo, kai mi koveis-raveis mono apospasmata...Etsi dimiourgeis entyposeis?Tha protimousa na ta leme kai oi 2 online gia na sou exigo kalytera...ti thelo na po, an kai ta ellinika mou einai poly kalytera apo oso -isos- nomizeis...Telos panton, an thes na me parexigiseis einai panefkolo...An thes na symfoniseis mazi mou, einai mallon dyskolo...Xereis giati?Giati, profanos, eisai isxyrognomon kai den diavazeis to noima, alla kataskeyazeis frasoules kata to...dokoun...kai etsi, vgazeis diko sou noima...Pame tora,1-Sto proto skelos, les oti stin eipa giati mou tin eipes...Anaferesai sto oti egrapsa kapoia stigmi oti to GOPC den itan se ola entaxei...Yparxei kaneis pou na diafonei se afto?Akoma kai ton poliscas na rotiseis, tha sou pei oti EGINAN lathakia...E!Afto eipa kai ego...ok mexri edo?Sti synexeia les, deixnontas PALI emena, oti..."otan kanoume kritiki na dinoume lyseis kai oxi sketi kritiki...klp.Rotise se parakalo ton poliscas, POSES lyseis exo protinei mexri stigmis, mesa se 3-4 meres pou eimai olo ki 'olo, stin oikogeneia tou Pokerland, tou opoiou kai esy eisai axiologotato melos.2-"Εάν δεν το γνωρίζεις, όταν γράφεις CAPS είναι σα να φωνάζεις. Μην το παρεξηγήσεις κι αυτό. Πιστεύω ότι δεν το ήξερες, για αυτό και στο είπα" les...apantisi: otan grafeis me caps einai sa na fonazeis OTAN KANEIS CHAT filtate.Ego den ekana chat, exefrasa mia apopsi mou kai, gia na tis doso emfasi, entono xroma, tin topothetisa me kefalaia...opos akrivos tora...Pou einai to kako...den exo katalavei...???(ektos an itan toso poly kefalaia kai se...koufana)...Kleinontas, gia na mi me parexigiseis pali, tha sou po touto:Kai vevea den exoume kai pithanotata DEN tha exoume kati na xorisoume. Afto den simainei oti o kathenas mporei na afinei entyposeis...Gia paradeigma, afto pou eipes gia tin enasxolisi sou me tin mixanografisi...Giati to eipes? Ypirxe kapoios idiaiteros logos?Ego tora, tha sou po oti eimai, ypefthinos se katastima me H/Y, gnorizo arista programmatismo, topotheto diktya, kano service klp...Vlepeis loipon, oti astoxises para poly...anaferontas afta ta peri...CAPS...?Kai ti endiaferei ta alla meli, ti douleia kanei o kathenas mas kai poses texnes xeroume?Edo, eimaste oloi ISOI.Eimaste LATREIS tou Poker kai pasxizoume gia ena skopo: Na allilovoithithoume, apokomizontas ofeli kai kerdi apo afto pou agapame, to Poker.Ola ta alla, DEN exoun na kanoun apolytos TIPOTA me to Pokerland.Kai sto telos-telos, gyrizo sto proto mas thema, o "foukaras" o poliscas, DEN mou exefrase kanena parapono tou, pou tha...mporouse...Epeidi omos xerei tis protheseis mou, DEN proxorise para-pera...Esy, tora, apo ti meria sou, ekanes les kai sou ethixa kati TOSO megalo kai spoudaio...san to WSOP!Ligo meta to arxiko mou keimenaki, esteila kai allo ena, legontas perissotera kai analyontas tin proti mou ektimisi...To diavases? An oxi, mallon gi'afto exeis tetoia apopsi...Tha ithela na xereis, oti eimai poly iremos antropos kai den me enoxloun tetoia pragmata...Ta prospernao...apla...Eimai sti diathesi sou gia kathe pairetero exigisi-an nomizeis oti prepei-etsi ki' allios na dothei.An pali, den thes...na' sai kala.Kalo vrady.theomas Παράθεση
Recommended Posts