Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αν κ τελικά δεν μπόρεσα να λάβω μέρος στο GOPC,πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο το αρχικό stack να ήταν 3000 κ τα blinds να ανεβαίνουν σαφώς πιο αργά από 12 λεπτά,ας πούμε 15-20.Σίγουρα έτσι θα ήταν πιο ανεβασμένο το επίπεδο κ το τουρνουά θα ξεχώριζε από τα υπόλοιπα.

Δημοσίευση

Eγώ έπαιζα τρία ΜΤΤ ταυτόχρονα. Στο ένα βγήκα 2ος, στο άλλο 4ος και σε αυτό που με ενδιέφερε πιο πολύ, το GOPC δηλαδή, βγήκα 30ος!!! :( :( :(

Πάντως το πρωτάθλημα και από άποψη συμμετοχών (45) και όπως κύλησε η πρώτη βραδυά, θεωρείται για μένα επιτυχία και μπράβο μας, σε όλους.

Offline pokerland, GPT τον Σεπτέμβρη, Ελληνικό ενδιαφέρον στο WSOP, επιτέλους, μπαίνει το νερό στο αυλάκι τελικά!:evil:

Δημοσίευση

Εντάξει όντως από αυτά που διαβάζω εδώ μάλλον είναι λιγάκι υπερβολικοί. Δεν μπορεί να έχουν τόσοι πολοί πρόβλημα με το site. Εμένα δεν με νοιάζει και τόσο. 100$ τους έβαλα πιο πολύ για το tour. Τώρα άμα θελήσουν να μου κλειδώσουν το λογαριασμό κάποια στιγμή και να μου φάνε τα χρήματα δεν θα πεθάνω κιόλας. Απλά να τα φάνε σε γιατρούς για τα παιδιά τους :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Καλημέρα! Για πρώτο τουρνουά ήταν πολύ καλά. Μπράβο poliscas! Από κάπου πάντως πρέπει να ξεκινήσεις για να έχεις τη βάση για να βελτιωθείς ρε παιδιά. Κρίμα για αυτούς που δεν έπαιξαν λόγω κλειδώματος λογαριασμού.