Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τουρνουά $10+1,πληρώνονται οι 90 κ έχουν μείνει 124 από τους 750 νομίζω.

***** History for hand T5-11432157-154 (TOURNAMENT: R-233-175) *****

Start hand: Wed Dec 16 00:22:26 GMT+0200 2009

Table: Table #13 [11432157] (NO_LIMIT TEXAS_HOLDEM 800/1600, ante: 160, TC)

User: Dusan87

Button: seat 7

Players in round: 10

Seat 8: Piropo_x (35772)

Seat 9: dzorbas (35184)

Seat 10: Dusan87 (35780)

Seat 1: swiftens (35395)

Seat 2: ruskeeninja (13849)

Seat 3: Aisenhaim (99666)

Seat 4: perplexe1 (17930)

Seat 5: magueule (53160)

Seat 6: djbebere57 (56504)

Seat 7: kyfran91 (33640)

Piropo_x posts ante 160

dzorbas posts ante 160

Dusan87 posts ante 160

swiftens posts ante 160

ruskeeninja posts ante 160

Aisenhaim posts ante 160

perplexe1 posts ante 160

magueule posts ante 160

djbebere57 posts ante 160

kyfran91 posts ante 160

Piropo_x posts small blind (800)

dzorbas posts big blind (1600)

---

Dealing pocket cards

Dealing to Dusan87 :Tc :Ts

Dusan87 raises 4400 to 4400

swiftens calls 4400

ruskeeninja folds

Aisenhaim calls 4400

perplexe1 folds

magueule folds

djbebere57 folds

kyfran91 folds

Piropo_x calls 3600

dzorbas calls 2800

--- Dealing flop :8h :6s :6h (pot 23600,έχω 31000 περίπου πίσω κ με καλύπτουν όλοι νομίζω)

Piropo_x checks

dzorbas checks

Dusan87 ???

Να σημειώσω ότι το επίπεδο των παικτών στο συγκεκεριμένο table είναι για γέλια κ ότι έχουμε βάλει αποκλειστικό στόχο το final table(εννοώντας ότι είτε βγούμε 124οι είτε 15οι δν μας πειράζει κ τόσο)

Δημοσίευση

Πρέπει να εκμεταλευτείς τη θέση που έχεις προς τα blinds και να ρίξεις c-bet στα 10k. Επίσης είναι ο καλύτερος τρόπος για να δεις που βρίσκεσαι..

Το board δεν θα έπρεπε να είναι για σένα scary λόγω του raise UTG που έχεις κάνει, αλλά με την εικόνα του τραπεζιού που μας δίνεις οι set minners μπορεί να πετύχανε το στόχο τους με τα μικρότερα pocket pairs. Και γι αυτό λοιπόν τον λόγο νομίζω ότι το bet που σου πρότεινα είναι καλή κίνηση. Επίσης υπάρχει και ένα πιθανό flush draw Που δε πρέπει να το αφήσεις απλήρωτο..

Δημοσίευση

κατ αρχας με το στακ σου εχεις δυο επιλογες all in η check-raise all in κατι που μαλλον το ξερεις.Αν θεωρεις οτι οι παικτες που ακολουθουν θα προσπαθησουν να κλεψουν το ποτ η να κανουν μια semibluff σε περιπτωση που checkαρεις τοτε κανε το check αλλιως all in.αλλωστε μαλλον και με το all in καποιος που εχει draw ευκολα θα ακολουθησει,ισως και παραπανω απο ενας.

πιστευω οτι η αποφαση στηριζεται αποκλειστικα στα reads για τους αντιπαλους που ακολουθουν και αν εχεις αμφιβολιες all in απο μπροστα.

ps τι εγινε το γυρισαμε στα τουρνουα? :P

Δημοσίευση

Αν κανεις check θελω να πιστευω οτι το κανεις to induce a bluff και να μπεις all in τελικα..

Το θεμα ειναι οτι αν γινει check all τοτε εχει χασει το χερι καθως παρα πολλα turn θα χτυπησουν τους 3 αντιπαλους σου.

Το ποτ ειναι ηδη πολυ μεγαλο.

Oποτε υπαρχουν 2 ενδεχομενα.

Η κανεις ενα fishy bet και περιμενεις να στα γυρισει καποιος με το 8αρι η με draw η κανει απευθειας all in.

Προτιμω το 2ο..All in.Αν πασαρουν θα ανεβασω σημαντικα το stack μου.Μπορει να φαω πολλα call απο φυλλα που κερδιζω.Τελος αν ο καποιος αντιπαλος εχει 88,66,6χs τοτε οκ gg,next tourney.

Δημοσίευση

Έλα ρε Λευτέρη,έχω σταματήσει ρε συ να παίζω(μόνο καμιά πόκα με το Βουρλουμάκο παίζω καναδυο φορές τη βδομάδα :lol: )

To online το έκοψα γιατί με έκαιγε κ τώρα παίζω κάνα τουρνουά της πλάκας που κ που να ξεχαρμανιάζω.Άστα,απ'τα σαλόνια του 400ΝL στα αλώνια των donkament των 10$ :P

Όσον αφορά το hand,έκανα all-in κ έπεσα σε έναν που είχε Α6 κ σε έναν άλλον που είχε 62 :laugh: :laugh:

Νομίζω ότι έκανα τη σωστότερη επιλογή δεδομένου του pot κ των stack αλλά μερικές φορές όταν χάνεις ένα μεγάλο pot στα cash games ή όταν αποκλείεσαι από ένα tour,καμιά φορά ποστάρεις το hand απλά κ μόνο για να σου επιβεβαιώσουν κ οι άλλοι,ακόμα κ κωλόψαρα σαν κ εσάς,(ωχ με κόλλησε ο Antonis ;) )ότι δν έπαιξες κ τόσο λάθος κ ότι απλά ήσουν άτυχος κτλ κτλ για να σου ανέβει η ψυχολογία.

Foustouki ακριβώς αυτά που έγραψες

Δημοσίευση

ειχα διαβασει το post σου τοτε και σκεφτηκα ευτυχως που δεν εφαρμοζω εστω και ελαχιστα bankroll managment γιατι θα χα και γω τα ιδια προβληματα :laugh: :laugh:

Σοβαρα τωρα,εσυ ξερεις καλυτερα αλλα ειναι κριμα να μην τους τα περνεις εστω για μια δυο ωρες τη μερα αφου το κατεχεις.

Οσο για το χερι εχω να σχολιασω οτι το παλικαρι με το 62( :woohoo: ) ηταν πολυ γκαντεμης.μα να χτυπαει τετοιο φλοπ και να χει μπει το αλλο το donk με Α6 μετα απο utg raise???

αντε παιξε τουλαχιστον 30+3 αφου εχεις και το bankroll γιατι σε αυτα τα τουρνουα μπορει να κονομας αλλα θα καραφλιασεις

;)

Δημοσίευση

Dusan έγραψε:

Έλα ρε Λευτέρη,έχω σταματήσει ρε συ να παίζω(μόνο καμιά πόκα με το Βουρλουμάκο παίζω καναδυο φορές τη βδομάδα :lol: )

To online το έκοψα γιατί με έκαιγε κ τώρα παίζω κάνα τουρνουά της πλάκας που κ που να ξεχαρμανιάζω.Άστα,απ'τα σαλόνια του 400ΝL στα αλώνια των donkament των 10$ :P

Όσον αφορά το hand,έκανα all-in κ έπεσα σε έναν που είχε Α6 κ σε έναν άλλον που είχε 62 :laugh: :laugh:

Νομίζω ότι έκανα τη σωστότερη επιλογή δεδομένου του pot κ των stack αλλά μερικές φορές όταν χάνεις ένα μεγάλο pot στα cash games ή όταν αποκλείεσαι από ένα tour,καμιά φορά ποστάρεις το hand απλά κ μόνο για να σου επιβεβαιώσουν κ οι άλλοι,ακόμα κ κωλόψαρα σαν κ εσάς,(ωχ με κόλλησε ο Antonis ;) )ότι δν έπαιξες κ τόσο λάθος κ ότι απλά ήσουν άτυχος κτλ κτλ για να σου ανέβει η ψυχολογία.

Foustouki ακριβώς αυτά που έγραψες

nh man..classic play...swsto play.

gg, pame gia alla.