Dusan Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Τουρνουά $10+1,πληρώνονται οι 90 κ έχουν μείνει 124 από τους 750 νομίζω.***** History for hand T5-11432157-154 (TOURNAMENT: R-233-175) *****Start hand: Wed Dec 16 00:22:26 GMT+0200 2009Table: Table #13 [11432157] (NO_LIMIT TEXAS_HOLDEM 800/1600, ante: 160, TC)User: Dusan87Button: seat 7Players in round: 10Seat 8: Piropo_x (35772)Seat 9: dzorbas (35184)Seat 10: Dusan87 (35780)Seat 1: swiftens (35395)Seat 2: ruskeeninja (13849)Seat 3: Aisenhaim (99666)Seat 4: perplexe1 (17930)Seat 5: magueule (53160)Seat 6: djbebere57 (56504)Seat 7: kyfran91 (33640)Piropo_x posts ante 160dzorbas posts ante 160Dusan87 posts ante 160swiftens posts ante 160ruskeeninja posts ante 160Aisenhaim posts ante 160perplexe1 posts ante 160magueule posts ante 160djbebere57 posts ante 160kyfran91 posts ante 160Piropo_x posts small blind (800)dzorbas posts big blind (1600)---Dealing pocket cardsDealing to Dusan87 :Tc :TsDusan87 raises 4400 to 4400swiftens calls 4400ruskeeninja foldsAisenhaim calls 4400perplexe1 foldsmagueule foldsdjbebere57 foldskyfran91 foldsPiropo_x calls 3600dzorbas calls 2800 --- Dealing flop :8h :6s :6h (pot 23600,έχω 31000 περίπου πίσω κ με καλύπτουν όλοι νομίζω)Piropo_x checksdzorbas checksDusan87 ???Να σημειώσω ότι το επίπεδο των παικτών στο συγκεκεριμένο table είναι για γέλια κ ότι έχουμε βάλει αποκλειστικό στόχο το final table(εννοώντας ότι είτε βγούμε 124οι είτε 15οι δν μας πειράζει κ τόσο) Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Πρέπει να εκμεταλευτείς τη θέση που έχεις προς τα blinds και να ρίξεις c-bet στα 10k. Επίσης είναι ο καλύτερος τρόπος για να δεις που βρίσκεσαι..Το board δεν θα έπρεπε να είναι για σένα scary λόγω του raise UTG που έχεις κάνει, αλλά με την εικόνα του τραπεζιού που μας δίνεις οι set minners μπορεί να πετύχανε το στόχο τους με τα μικρότερα pocket pairs. Και γι αυτό λοιπόν τον λόγο νομίζω ότι το bet που σου πρότεινα είναι καλή κίνηση. Επίσης υπάρχει και ένα πιθανό flush draw Που δε πρέπει να το αφήσεις απλήρωτο.. Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 κατ αρχας με το στακ σου εχεις δυο επιλογες all in η check-raise all in κατι που μαλλον το ξερεις.Αν θεωρεις οτι οι παικτες που ακολουθουν θα προσπαθησουν να κλεψουν το ποτ η να κανουν μια semibluff σε περιπτωση που checkαρεις τοτε κανε το check αλλιως all in.αλλωστε μαλλον και με το all in καποιος που εχει draw ευκολα θα ακολουθησει,ισως και παραπανω απο ενας.πιστευω οτι η αποφαση στηριζεται αποκλειστικα στα reads για τους αντιπαλους που ακολουθουν και αν εχεις αμφιβολιες all in απο μπροστα.ps τι εγινε το γυρισαμε στα τουρνουα? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αν κανεις check θελω να πιστευω οτι το κανεις to induce a bluff και να μπεις all in τελικα..Το θεμα ειναι οτι αν γινει check all τοτε εχει χασει το χερι καθως παρα πολλα turn θα χτυπησουν τους 3 αντιπαλους σου.Το ποτ ειναι ηδη πολυ μεγαλο.Oποτε υπαρχουν 2 ενδεχομενα.Η κανεις ενα fishy bet και περιμενεις να στα γυρισει καποιος με το 8αρι η με draw η κανει απευθειας all in.Προτιμω το 2ο..All in.Αν πασαρουν θα ανεβασω σημαντικα το stack μου.Μπορει να φαω πολλα call απο φυλλα που κερδιζω.Τελος αν ο καποιος αντιπαλος εχει 88,66,6χs τοτε οκ gg,next tourney. Παράθεση
Dusan Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Έλα ρε Λευτέρη,έχω σταματήσει ρε συ να παίζω(μόνο καμιά πόκα με το Βουρλουμάκο παίζω καναδυο φορές τη βδομάδα )To online το έκοψα γιατί με έκαιγε κ τώρα παίζω κάνα τουρνουά της πλάκας που κ που να ξεχαρμανιάζω.Άστα,απ'τα σαλόνια του 400ΝL στα αλώνια των donkament των 10$ Όσον αφορά το hand,έκανα all-in κ έπεσα σε έναν που είχε Α6 κ σε έναν άλλον που είχε 62 :laugh: :laugh: Νομίζω ότι έκανα τη σωστότερη επιλογή δεδομένου του pot κ των stack αλλά μερικές φορές όταν χάνεις ένα μεγάλο pot στα cash games ή όταν αποκλείεσαι από ένα tour,καμιά φορά ποστάρεις το hand απλά κ μόνο για να σου επιβεβαιώσουν κ οι άλλοι,ακόμα κ κωλόψαρα σαν κ εσάς,(ωχ με κόλλησε ο Antonis )ότι δν έπαιξες κ τόσο λάθος κ ότι απλά ήσουν άτυχος κτλ κτλ για να σου ανέβει η ψυχολογία.Foustouki ακριβώς αυτά που έγραψες Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Dont worry , be happy :) Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 ειχα διαβασει το post σου τοτε και σκεφτηκα ευτυχως που δεν εφαρμοζω εστω και ελαχιστα bankroll managment γιατι θα χα και γω τα ιδια προβληματα :laugh: :laugh: Σοβαρα τωρα,εσυ ξερεις καλυτερα αλλα ειναι κριμα να μην τους τα περνεις εστω για μια δυο ωρες τη μερα αφου το κατεχεις.Οσο για το χερι εχω να σχολιασω οτι το παλικαρι με το 62( :woohoo: ) ηταν πολυ γκαντεμης.μα να χτυπαει τετοιο φλοπ και να χει μπει το αλλο το donk με Α6 μετα απο utg raise???αντε παιξε τουλαχιστον 30+3 αφου εχεις και το bankroll γιατι σε αυτα τα τουρνουα μπορει να κονομας αλλα θα καραφλιασεις Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Dusan έγραψε:Έλα ρε Λευτέρη,έχω σταματήσει ρε συ να παίζω(μόνο καμιά πόκα με το Βουρλουμάκο παίζω καναδυο φορές τη βδομάδα )To online το έκοψα γιατί με έκαιγε κ τώρα παίζω κάνα τουρνουά της πλάκας που κ που να ξεχαρμανιάζω.Άστα,απ'τα σαλόνια του 400ΝL στα αλώνια των donkament των 10$ Όσον αφορά το hand,έκανα all-in κ έπεσα σε έναν που είχε Α6 κ σε έναν άλλον που είχε 62 :laugh: :laugh: Νομίζω ότι έκανα τη σωστότερη επιλογή δεδομένου του pot κ των stack αλλά μερικές φορές όταν χάνεις ένα μεγάλο pot στα cash games ή όταν αποκλείεσαι από ένα tour,καμιά φορά ποστάρεις το hand απλά κ μόνο για να σου επιβεβαιώσουν κ οι άλλοι,ακόμα κ κωλόψαρα σαν κ εσάς,(ωχ με κόλλησε ο Antonis )ότι δν έπαιξες κ τόσο λάθος κ ότι απλά ήσουν άτυχος κτλ κτλ για να σου ανέβει η ψυχολογία.Foustouki ακριβώς αυτά που έγραψεςnh man..classic play...swsto play.gg, pame gia alla. Παράθεση
Recommended Posts