Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας παιδια ειμαι νεο μελος και εχω μια ιδεα που πιστευω θα μας βοηθησει ολους να βελτιωθουμε αρκετα. Με το προγραμμα Camstudio http://camstudio.org/ που ειναι και free μπορουμε πολυ ευκολα να τραβηξουμε video την ωρα που παιζουμε ετσι ωστε αλλα μελη να το δουν και να κανουν μια κριτικη σχετικα με τον τροπο παιχνιδιου μας.

Η ιδεα μου ηρθε παρακολουθωντας το forum του deuces cracked, δεν ξερω αν ειναι εφικτο να γινει κατι τετοιο εδω και αν εμπειρα μελη θα κατσουν να ασχοληθουν δωρεαν με αυτο αλλα πιστευω οτι οποιοσδηποτε να το δει και να μας πει μια δευτερη η τριτη γνωμη ειναι παντα καλη ιδεα και πιστευω θα μας βοηθησει να βρουμε leaks που εχουμε και δεν το ξερουμε.

Βλεπω διαφορα topics για ενα συγκεκριμενο hand και οκ πιστευω οτι ενα hand δε μπορεις να βγαλεις και πολλα συμπερασματα. Μπορει να εισουν ατυχος η να το επαιξες λαθος η σωστα το θεμα ειναι να δουμε πως παιζει καποιος συνεχομενα πχ 30 λεπτα ετσι ωστε να εντοπισουμε και λαθη που πιθανως εκανε και δεν παρατηρησε καν η να παρουμε ιδεες απο εναν σωστο τροπο παιχνιδιου. Ετσι πιστευω θα βελτιωθουμε εμεις οι οχι και τοσο εμπειροι παιχτες αν κανουμε κριτικη μεταξυ μας οχι μονο για ενα συγκεκριμενο hand αλλα μια γενικη εικονα του πως παιζουμε.

Φυσικα δεν περιμενω καποιος επαγγελματιας να αφιερωσει χρονο δωρεαν για να το δει μιλαω για εμας που το εχουμε σαν hobby και απλα θελουμε να βελτιωθουμε οσο περισσοτερο γινεται.

ΥΓ: Sorry αν υπαρχει αντιστοιχο θεμα, εκανα αναζητηση και δε μου εβγαλε κατι.

Δημοσίευση

Πολυ καλη η ιδεα σου αλλα πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολο να πραγματοποιηθει.

Οι καλοι παιχτες του forum ειναι δυσκολο να διαθεσουν χρονο για κατι τετοιο δωρεαν.

Οι κακοι παιχτες και να δουν το video θα το δουν απο περιεργεια και δεν θα σκεφτουν πριν σ απαντησουν.

Υπαρχουν και καποιοι οι οποιοι ειναι στην μεση και θα το δουν και ια κανουν καποια σωστα σχολια.

Καλη η ιδεα σου παντως αλλα για εκπαιδευτικα site και οχι τοσο για forum.

Παντως θα ηταν καλη φαση καποιος να βιντεοσκοπησει καποιο session και να το ανεβαζει και να δημιουργειται συζητηση γυρω απο αυτο.

Ισως θα μπορουσαν να οριστουν ατομα για κατι τετοιο αναλογα με τα stake κλπ.Για παραδειγμα ανα τοσο καιρο ενα video micro stakes,ενα low stakes,ενα medium κλπ πραγμα δυσκολο αλλα πολυ καλο για το forum.

Δημοσίευση

Το ξερω οτι καλοι παιχτες φυσικα δεν προκειτε να διαθεσουν χρονο, στοχευουμε στους "μεσους" ας το πουμε παιχτες να κανουν μια κριτικη ο ενας στο video του αλλου για να βελτιωθουμε. Μια δευτερη αποψη μπορει να σε βοηθησει αρκετα ακομα και αν δεν προερχεται απο επαγγεμλατια παιχτη αλλα απο καποιον που απλα ξερει κατι παραπανω απο εσενα η σκεφτεται διαφορετικα. Φανταζομαι αρκετοι θα ειναι σε αυτο το επιπεδο δηλαδη οχι επαγγελματιες αλλα ουτε και ασχετοι.

Εκπεδευτικο Ελληνικο site δεν νομιζω να υπαρχει και δεν εχω δει και πολλα Ελληνικα video. Θα ηταν καλο αυτο που λες μερικα μελη να κανουν καποια video αναλογα με τα stakes και να ανταλλαξουμε αποψεις πανω σε αυτο.

Θα φτιαξω ενα αργοτερα σε micro NL10 η NL25 και θα προσπαθησω να ειναι μικρο και ευκολο να το δει οποιος θελει. ;)

Δημοσίευση

Σου ειπα οτι ειναι πολυ καλη αυτη η ιδεα για να γινει κατι τετοιο απλα πρεπει να υπαρχει συμμετοχη και ενδιαφερον.

Σε οσους αρεσει να γινει κατι τετοιο ας πουν την γνωμη τους ωστε αν υπαρχει ενδιαφερον να πουμε στους mods με το νεο ετος να μπει στο forum μια ενα κατηγορια για αυτα τα video ωστε να ειναι μαζεμενα αν λεμε αν υπαρχει θεληση για κατι τετοιο απο τα μελη.

Δημοσίευση

Αυτό που λέτε παιδιά δεν είναι και τόσο δύσκολο να το κάνετε, αν έχετε την διάθεση.

Μπορείτε να κάνετε ένα βίντεο που θέλετε είτε για review, είτε για boast, είτε για οτιδήποτε και να το ανεβάσετε στο youtube. Μετά ανοίξτε ένα thread, βάλτε το link για το βίντεο και τα σχόλια σας για το τι γνώμες θέλετε να ακούσετε.

Αν υπάρξει κινητηκότητα τότε θα κάνουμε ένα νέο τμήμα στο σάιτ μόνο για αυτά, όπως αυτό με τα concepts που έχουμε κάνει και μπορεί να πάρει μέρος ο καθένας.

Για άλλες ιδέες φυσικά και είμαστε πάντα ανοιχτοί, όπως όλοι γνωρίζετε.

Εγώ σε κανά δίμηνο (χρόνου επιτρέποντος - μακάρι) θα ολοκληρώσω ένα δείγμα που θέλω στα sit n' go όπως έχω τάξει (περίπου 1000) και θα βγάλω βασική στρατηγική μαζί με αποτελέσματα κ ίσως βίντεο.

Επίσης υπάρχουν κάποια hand histories από κάποιες επιτυχιες Ελλήνων σε τουρνουά και αν δοθεί άδεια από αυτούς πιθανόν να βγούν σε βίντεο μέσω κάποιου hand replayer (επίσης αν θέλετε εσείς να μου στείλετε hand histories από κάποια επιτυχία ή για σχολιασμό ελεύθερα).

Δημοσίευση

Συμφωνω Γιωργο αλλα με αυτον τον τροπο θα δειξει καποιος μονο τα χερια που θεωρει σημαντικα αυτος τα οποια μπορει να ειναι και λαθος επιλεγμενα.

Ενω με ενα video μπορει καποιος να δει τον γενικοτερο τροπο παιχνιδιου καποιου και να εντοπισει λαθη,λεπτομερειες κλπ.

Παντως ειναι πολυ καλη ιδεα και θα ειχε ενδιαφερον να γινει κατι τετοιο ειτε με video απο ολοκληρο session ειτε με replay μονο τα σημαντικα χερια.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Εχω ενα προβλημα στον ηχο δυστυχως και με καθυστερει αλλιως θα το ειχα φτιαξει ηδη.. :unsure::unsure:

Καλο και αυτο με το Universal Replayer μπορει να το δοκιμασω, γενικα κατι εναλλακτικο απο το να βλεπουμε απλα ενα hand οπως συνιθιζετε..