Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Υπάρχει fold preflop aa σε τουρνουά χωρίς κανένα action στην παρτίδα που δεν είναι satellite?

Νομίζω έχω βρει το μοναδικό spot που μπορεί να γίνει αυτό απλά θα ήθελα μερικές γνώμες πριν δημοσιεύσω το σκεπτικό μου.

Δημοσίευση

timoros έγραψε:

Υπάρχει fold preflop aa σε τουρνουά χωρίς κανένα action στην παρτίδα που δεν είναι satellite?

Νομίζω έχω βρει το μοναδικό spot που μπορεί να γίνει αυτό απλά θα ήθελα μερικές γνώμες πριν δημοσιεύσω το σκεπτικό μου.

Οταν έχεις read οτι το ΒΒ κρατά ΑΑΑ?

Δημοσίευση

Εξαρταται απο τον σκοπο που παιζεις το τουρνουα. Αν σε νοιαζει μονο η πρωτη θεση τοτε νομιζω σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει fold AA pre. Αν παιζουμε για συγκεκριμενη θεση (πχ ειμαστε bubble και κυριος στοχος ειναι να ειμαστε ITM) τοτε πολυ πιθανον να υπαρχουν spots οπου το να κανεις fold AA pre αυξανει τις πιθανοτητες σου για να το πετυχεις, αλλα αν το βλεπουμε ετσι είναι σαν να παιζουμε satellite.

Δεν μπορω να σκεφτω αλλο λογο, ειμαι και εγω πολυ περιεργος να ακουσω το σκεπτικο!

Δημοσίευση

timoros έγραψε:

isws xazo alla 8a to pw.

na exoume meinei me poly liges markes, na exoume kanei to rebuy kai sto epomeno xeri na erxetai to addon :unsure:

alla pali de 8a toys petousa pote

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

timoros έγραψε:

Οταν έχεις read οτι το ΒΒ κρατά ΑΑΑ?[/quote:1x9vn2ig]

hahahahahahaha

μπορει να κραταει και Α2345

Δημοσίευση

timoros έγραψε:

Να είμαστε away?

Δημοσίευση

Να έχει μπει ο αναδρομος Ερμής στη Σελήνη και την ώρα που μπαίνει μια μαύρη γάτα από το παράθυρο πάνω από την οθόνη φυσάει ένα αεράκι και πέφτει το χαρτάκι από το ημερολόγιο στον τοίχο το οποίο γράφει πεμπτη 12 του μηνός και εκείνη την ώρα χτυπάει 12 φορές το ρολόι και συνειδητοποιούμε ότι όντως η μέρα αλλαξε και είναι Παρασκευή και 13... Ναι τότε μπορουμε να πάμε πάσο ΑΑ preflop.

Δημοσίευση

Να ειμαστε στο final table του sunday million και οι 9.

Να εχω εγω 6-10ΒΒ και αλλος ενας ολες τις μαρκες , εγω να ειμαι SB και το κτηνος stack ΒΒ και να ειναι και ψυχοπαθης ενω οι υπολοιποι 7 οι οποιοι ηδη εχουν foldarei να χουν απο ενα αντε ο καθενας που στο επομενο χερι μπαινουν ολοι ταυτοχρονα αλλ ιν ή κατι αντιστοιχα αποιροελαχιστο.

Αλλα και παλι αν εγω φολνταρα θα το κανα επειδη μπορει να ειμαι κοτα οχι επειδη ξερω και εχω ψαξει τι ειναι μαθηματικα το σωστο

(Συνηπολογιζοντας οτι δε θα ξαναφτασω στη ζωη μου FT σε ενα ζωο τουρνουα-variance τεραστιο)

Δημοσίευση

"Να έχει μπει ο αναδρομος Ερμής στη Σελήνη και την ώρα που μπαίνει μια μαύρη γάτα από το παράθυρο πάνω από την οθόνη φυσάει ένα αεράκι και πέφτει το χαρτάκι από το ημερολόγιο στον τοίχο το οποίο γράφει πεμπτη 12 του μηνός και εκείνη την ώρα χτυπάει 12 φορές το ρολόι και συνειδητοποιούμε ότι όντως η μέρα αλλαξε και είναι Παρασκευή και 13..."

και μέσα σ όλα αυτά ντήλερ να είναι ο Μητσοτάκης...Ε τότε σίγουρα είναι fold!! :woohoo:

Δημοσίευση

empags έγραψε:

na exoume meinei me poly liges markes, na exoume kanei to rebuy kai sto epomeno xeri na erxetai to addon

ΤΗΙS..Στο 22 1r 1a του stars π.χ με 3000 αρχική 3000 rebuy και 4000 add on ,αν έχουμε μείνει με 100 μάρκες και πιάσουμε ΑΑ λίγο πριν το break δεν έχει νόημα να τους παίξουμε..

Δημοσίευση

1r1a

εχουμε διπλο rebuy , και λιγο πριν το addon ειμαστε 20% stack του addon.

δεν εχει νοημα το double up , ακομα και 80-20 υπερ μας.

20% 0 chips , και out

80% 8000 chips

με σιγουρια 7000 chips :P

καπως ετσι το σκεφτομαι.

edit : haha , με προλαβε ο απο πανω.

Δημοσίευση

nh arourel,gsbets kai empags!αυτό λοιπόν ακριβώς που λένε και τα παιδιά(και πρώτος από όλους το έχει κάνει ένας από τους καλύτερους παίκτες online o belowabove)είναι το spot.

για να συνοψίσω μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε rebuy tour το οποίο όμως πρέπει να είναι πολύ βαθύ.τέτοια τουρνουά στο stars είναι μόνο τα 22 1R 1A, 501R 1A,1002R 1A κτλ.

δεν έχω υπολογίσει ακριβώς τι stack πρέπει να έχουμε (και δεν νομίζω να μπορώ να το κάνω-ίσως κάποιος με πιο εξελιγμένη μαθηματική σκέψη)αλλά gsbets 20% του stack του add on σίγουρα είναι πολλά για fold.εγώ θα έλεγα 5% me 10% το stack του addon max.

υ.γ. lol για τις πρωτότυπες απαντήσεις!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλή τακτική για ..... φυλακισμένο που ο δ/ντης του επιτρέπει ενα τουρνουά την ημέρα, αλλα κ πάλι εχει ανακαλύψει οτι δεν είναι +ev η κινησή του κ παρακαλάεί τον δ/ντή του να τον αφήνει να παίζει κ άλλο σε ΄τετοια περίπτωση για να μην πληρώνει τσάμπα κ το addon στο 20% των περιπτώσεων!!!

Δημοσίευση

ElKonte έγραψε:

"Να έχει μπει ο αναδρομος Ερμής στη Σελήνη και την ώρα που μπαίνει μια μαύρη γάτα από το παράθυρο πάνω από την οθόνη φυσάει ένα αεράκι και πέφτει το χαρτάκι από το ημερολόγιο στον τοίχο το οποίο γράφει πεμπτη 12 του μηνός και εκείνη την ώρα χτυπάει 12 φορές το ρολόι και συνειδητοποιούμε ότι όντως η μέρα αλλαξε και είναι Παρασκευή και 13..."

και μέσα σ όλα αυτά ντήλερ να είναι ο Μητσοτάκης...Ε τότε σίγουρα είναι fold!! :woohoo:

Τότε δεν είναι fold.... τότε είναι η ώρα που τσεκάρεις το εισιτήριο για την τελευταία κατοικία (εμένα η κόρη μου πότε θα γίνει πρωθυπουργός αχάριστοι έλληνες? :angry: εύχομαι η ελληνική οικονομία να πάει μπροστά... :blink: )

Δημοσίευση

CrazyFrank έγραψε:

fridis έγραψε:
DEN PETAS POTE AA

EINAI APLO STIN XRISI AKOMA KAI APO MIA GINEKA

KAI AUTOMATIC SHTGUN

Θα βγούν και διαφημίσεις πως να κατασκευάσεις αυτοσχέδια χειροβομβίδα? Poker portal είμαστε, όχι Moutzahentin portal... Έλεος![/quote:2q4g9fup]

hahahahaha

Δημοσίευση

ElKonte έγραψε:

Νομίζω πως αυτή είναι η μόνη λογική αιτία να πετάξω ΑΑ pre flop.Φαντάσου να σου πει κι όλας καλή επιτυχία στην αρχή της παρτίδας

Δημοσίευση

CrazyFrank έγραψε:

fridis έγραψε:
DEN PETAS POTE AA

EINAI APLO STIN XRISI AKOMA KAI APO MIA GINEKA

KAI AUTOMATIC SHTGUN

Θα βγούν και διαφημίσεις πως να κατασκευάσεις αυτοσχέδια χειροβομβίδα? Poker portal είμαστε, όχι Moutzahentin portal... Έλεος![/quote:dccne00p]

ti egine tromaxes?? :laugh: :laugh:

h vrikes pali eykeria na mas tin peis?? :angry:

wraia doyleia kaneis

keep walking ,megale analiti toy poker

afoy ta dika soy ta post exoyn ousia kai einai epimorfotika :cheer:

see you next gsop kai...

eyxome kathe fora poy tha exeis A7o

na kaneis call sta resta moy kai as me kerdizis