Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

PokerStars Game #36320502707: Hold'em No Limit ($0.05/$0.10 USD) - 2009/12/06 17:17:55 EET [2009/12/06 10:17:55 ET]

Table 'Dardanos VI' 6-max Seat #5 is the button

Seat 2: mathieu7 ($10 in chips)

Seat 3: delpiero7154 ($8.90 in chips)

Seat 4: Brudes ($10.30 in chips)

Seat 5: andida1 ($10.80 in chips)

Seat 6: panosxvii ($3.70 in chips)

panosxvii: posts small blind $0.05

mathieu7: posts big blind $0.10

*** HOLE CARDS ***

Dealt to panosxvii [Ah Kh]

delpiero7154: calls $0.10

Brudes: folds

andida1: raises $0.30 to $0.40

panosxvii: raises $1.10 to $1.50

mathieu7: folds

delpiero7154: folds

andida1: raises $1.50 to $3

panosxvii: raises $0.70 to $3.70 and is all-in

andida1: calls $0.70

*** FLOP *** [2s 4c 7s]

*** TURN *** [2s 4c 7s] [4h]

*** RIVER *** [2s 4c 7s 4h] [Th]

*** SHOW DOWN ***

panosxvii: shows [Ah Kh] (a pair of Fours)

andida1: shows [Ad Jd] (a pair of Fours - lower kicker)

panosxvii collected $7.25 from pot

*** SUMMARY ***

Total pot $7.60 | Rake $0.35

Board [2s 4c 7s 4h Th]

Seat 2: mathieu7 (big blind) folded before Flop

Seat 3: delpiero7154 folded before Flop

Seat 4: Brudes folded before Flop (didn't bet)

Seat 5: andida1 (button) showed [Ad Jd] and lost with a pair of Fours

Seat 6: panosxvii (small blind) showed [Ah Kh] and won ($7.25) with a pair of Fours

Η εικόνα του αντιπάλου σ'ένα μικρό δείγμα παρτιδών είναι TAG.Ξέρω πως έχω 35 bb μόνο όποτε αφού μου έκανε re-raise είμαι all in.Δεν περίμενα να δω ΑJ νομιζά πως είχε κάποιο ζευγάρι 99+.Θα έκανε 4bet με AJ ένας TAG παίχτης?Στο δικό μου re-raise δεν θα ήταν καλύτερο να κάνει call και να πράξει ανάλογα με το flop?

Δημοσίευση

Πολύ παίχτες θεωρούν το A-J δυνατό φύλλο για pre-flop action σε αυτά τα stakes.

Αν όντως ήταν TAG για μένα ίσως να ήταν tough call γιατί θα τον έβαζα σε μεγάλο ζεύγος, αλλά στα χαμηλά stakes πολλές φορές είσαι μπροστά.

Για μένα είναι σωστό το shove.

Δημοσίευση

Μάλλον παρεξηγήσατε το post μου.Δεν ρωτάω αν έπαιξα καλά το χέρι.Δεν νομίζω να είχα και πάρα πολλές επιλογές.Ουσιαστικά ρωτάω αν ήταν σωστό το play του αντιπάλου.Δεν λέω μαθαίνουμε απ'τα λάθη μας,αλλά μαθαίνουμε κι απ'τα λάθη των άλλων.

Δημοσίευση

Φυσικά και δεν ήταν σωστό.

Αν ήταν καλός θα είχε εκμεταλευτεί τη TAG εικόνα του κάνοντας σου απλώς call και να σου πάρει σε ένα αδιάφορο flop το pot χωρίς να κρατάει τίποτα.

Απαράδεκτο to shove του με A-J μετά από re-raise.

Δημοσίευση

otan egw sto proigoumeno post sou sou elega eisai all in me QQ, giati oi perissoteroi pou paizoun se afta ta stakes einai ilithioi (den ennow esena profanws) mou legane ti simasia exoun ta stakes klp.....nata twra, A-J sou edeikse o typas...vevaia diaferei to hand alla you get my point....Ennoeitai ekane lathos...alla ti na pw..den exei kapoio endiaferon to hand file..

Δημοσίευση

mathew ace έγραψε:

otan egw sto proigoumeno post sou sou elega eisai all in me QQ, giati oi perissoteroi pou paizoun se afta ta stakes einai ilithioi (den ennow esena profanws) mou legane ti simasia exoun ta stakes klp.....

Διάβασε καλύτερα τι έγραφες στο προηγούμενο thread.

Έλεγες ότι είναι απλά $5, σιγά το ποσό, να πάει all-in. Φυσικό είναι να έχεις τέτοιες απαντήσεις όταν αντιμετωπίζεις το buy-in κάποιου με αυτό τον τρόπο άσχετα με τα stakes.

Δημοσίευση

Φιλε Ntabeli ο Mathew απλα προσπαθει να πει οτι σε τετοια stakes η πλειοψηφια οσων παιζουν, παιζουν για χαβαλε και αν οχι για χαβαλε δεν εχουν καμια μα καμια ιδεα με τι χερια να κανουν 3bet, 4bet, και πολλα αλλα πραγματα. Μπορει τα stakes παιζει ο panosxvii να τα αντιμετωπιζει σοβαρα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ισχυει και απο τους υπολοιπους παιχτες. Η πλειοψηφια σε αυτα τα stakes ειναι "μεταγραφες" απο την zygna poker του facebook, που spammarουν allin με 82s γιατι "πιστεψαν οτι θα τους βγει"

Δημοσίευση

Againstodds έγραψε:

Φιλε Ntabeli ο Mathew απλα προσπαθει να πει οτι σε τετοια stakes η πλειοψηφια οσων παιζουν, παιζουν για χαβαλε και αν οχι για χαβαλε δεν εχουν καμια μα καμια ιδεα με τι χερια να κανουν 3bet, 4bet, και πολλα αλλα πραγματα. Μπορει τα stakes παιζει ο panosxvii να τα αντιμετωπιζει σοβαρα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ισχυει και απο τους υπολοιπους παιχτες. Η πλειοψηφια σε αυτα τα stakes ειναι "μεταγραφες" απο την zygna poker του facebook, που spammarουν allin με 82s γιατι "πιστεψαν οτι θα τους βγει"

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα!

Εξάλλου ότι κέρδη έχω σε αυτά τα stakes από αυτούς τους πάιχτες τα έχω.

Αυτό που σχολιάζω εγώ είναι το πως αντιμετωπίζονται αυτά εδώ τα posts. Έχω post-αρει κι εγώ τέτοιου είδους hand από micro stakes και τέτοια αντιμετώπιση είχα. Το καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει λόγος ανάλυσης τέτοιων χεριών γιατί οι αντίπαλοι είναι εντελώς αψυχολόγητοι αλλά δε μου αρέσει να αντιμετωπίζουν τα buy-in μας ως ανύπαρκτα γιατί είναι πολύ μικρά. Είναι ένα buy-in με βάση το bankroll μας. Εμείς δεν θέλουμε να το χάσουμε σε μία λάθος απόφαση (όσο μπορείς να κρίνεις μία απόφαση σωστή ή λάθος υπό αυτές τις συνθήκες) γιατί κάνουμε griding και επίσης προσπαθούμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας με οποιονδήποτε τρόπο.

Δεν θέλω να δημιουργήσω κακές εντυπώσεις και ό,τι λέω δεν το λέω για να φανώ εξυπνάκιας κλπ.

Αν κάποιος έχει εκνευριστεί με τα post μου ή με την όλη συμπεριφορά μου (αν έχει κάτι στραβό) είμαι διατεθιμένος να ζητήσω συγγνώμη.

Είμαι νέο μέλος αυτής της κοινότητας και το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να δημιουργήσω κακές εντυπώσεις.

Το μόνο που θέλω είναι να βελτιωθώ σαν παίχτης μέσα από συνεχείς συζητήσης για το poker και να ανταλλάξω απόψεις.. :)

Δημοσίευση

Αν καποιος εχει μιλησει μειονεκτικα για τα stakes που παιζεις πιστευω και θεωρω οτι το εκανε ακριβως για αυτο το λογο που λεμε, για το επιππεδο των παιχτων σε αυτα τα stakes, το οποιο δεν αφηνει περιθωριο σοβαρης αναλυσης οποιασδηποτε παρτιδας.

Απο εκει και περα δεν θεωρω οτι υπαρχει λογος παρεξηγησης εφοσον ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα.

Δημοσίευση

Ntavelis έγραψε:

Δεν θέλω να δημιουργήσω κακές εντυπώσεις και ό,τι λέω δεν το λέω για να φανώ εξυπνάκιας κλπ.

Αν κάποιος έχει εκνευριστεί με τα post μου ή με την όλη συμπεριφορά μου (αν έχει κάτι στραβό) είμαι διατεθιμένος να ζητήσω συγγνώμη.

Είμαι νέο μέλος αυτής της κοινότητας και το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να δημιουργήσω κακές εντυπώσεις.

Μην ανυσηχείς κ ιδιαίτερα γιαυτό. Για πόκερ μιλάμε δεν ψάχνουμε νύφες εδώ.

Υ.Γ. Πως θες να κάνεις το καλό παιδί με το alias Νταβέλης δεν το κατάλαβα. Λήσταρχος ήταν ο Νταβέλης μεγάλε κ δεν έγινε διάσημος επειδή ήταν καλός. :laugh: