moderator Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 Ενημερώνω όλα τα μέλη μας, ότι και στα 6 τουρνουά του πρωταθλήματος, οι παίκτες θα ξεκινούν με 2500 μάρκες αντί για 1500.Εντάξει δεν είναι deep stack, όμως θεωρώ ότι έτσι θα παιχθεί πιο αξιόλογο πόκερ.Αυτό σε συνδυασμό με την καταπληκτική δομή - μπράβο baskont - του πρωταθλήματος πιστεύω ότι θα δώσει την ευκαιρία στους καλούς παίκτες να ξεχωρίσουν! Παράθεση
baskont Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2007 THX poliscas!Το μελέτησα ώστε να μη χάνει το ενδιαφέρον του κανείς μέχρι το τέλος. Πρώτα πρώτα οι αποκλεισμοί θα διώξουν αδιάφορους παίκτες σε κρίσιμα stage όπως τα ημιτελικά και τον τελικό. Αυτοί που θα μείνουν θα παλεύουν και δε θα περνούν απλώς την ώρα τους. Οι παίκτες με τους λίγους πόντους θα εχουν στόχο την πρόκριση και την ελπίδα ότι θα ανακάμψουν και θα πλασαριστούν, δηλαδή δεν θα είναι αδιάφοροι. Οι πιο ψηλά στη βαθμολογία θα θέλουν να κρατήσουν τα κεκτημένα. Δηλαδή αδιαφορία μηδέν!Ο (δίκαιος) διπλασιασμός των πόντων του τελικού μπορεί να φέρει ανατροπές, αφού στην ουσία ο νικητής του τελικού είναι σαν να κέρδισε 2 τουρνουά και θα έχει τον ανάλογο αντίκτυπο στη βαθμολογία... Εκεί το σύστημα κερδίζει σε σασπένς. Αν δε μας πάρει σβάρνα κανένας goingup, mannerboy, holdem κλπ κλπ, θα είναι θρίλερ μέχρι το τέλος και θα περάσουμε καλά.Δίκαιο νομίζω ότι είναι και το να μετρήσουν 2 από τα 3 προκριματικά τουρνουά. Ολοι ξέρουμε γιατί! Είτε από ατυχία, είτε επειδή έπεσε κάποιος σε αυτό που λέω εγώ "donkιά" (lol), είναι κρίμα να χάσει έδαφος τόσο νωρίς...Είδα ότι ξεπεράσαμε τις 50 προεγγραφές και είμαι πολύ χαρούμενος. Η ανταπόκριση που έχει το πρώτο GOPC, στην ουσία εξασφαλίζει ότι θα γίνουν κι άλλα. Και μέσα από την ευγενή άμιλα και τον ανταγώνισμό, θα γίνουμε καλύτεροι όλοι μας και κάποιοι που το αξίζουν θα αναδειχθούν, θα τους μάθουμε.Από την ξεραίλα που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα, νομίζω ότι τα 2 offline στα Σκόπια (pokerland και GPT), το GPOC και η παρουσία του Αλεξόπουλου στο WSOP φαντάζουν σαν άλματα προς τα μπρος για το Ελληνικό πόκερ...Ελπίζω έτσι κάποτε να φτάσουμε στο σημείο εκείνο που τα... τεκταινόμενα στα freeroll να σταματήσουν να αποτελούν θέμα συζήτησης και το επίπεδο μας να ανέβει τόσο ώστε να μιλάμε όλοι για πιο σοβαρά ζητήματα που αφορούν το άθλημα μας... Παράθεση
Recommended Posts