Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ena endiaferon spot pou mou etyxe shmera.

$100 freezeout turbo sto stars final table.

Ta payout einai ws ekshs:

$7079

$5354

$3993

$3049

$2087

$1634

Poker Stars $100+$9 No Limit Hold'em Tournament - t10000/t20000 Blinds + t2500 - 6 players - View hand 405403

The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

Hero (BTN): t137485 M = 3.06

SB: t255946 M = 5.69

BB: t53629 M = 1.19

UTG: t239607 M = 5.32

MP: t32472 M = 0.72

CO: t369861 M = 8.22

Pre Flop: (t45000) Hero is BTN with 2spade.gif 2diamond.gif

3 folds

Hero ?

Δημοσίευση

Δεν θεωρω καλο σημειο για push. Σε περιπτωση που pushαρεις και παιξεις με το bb ευελπιστεις για flip, ενω στην ουσια αυτος κ ο MP ειναι blinded out ουσιαστικα. Εχεις περιθωριο να περιμενεις αλλη μια γυρα και καποιο καλυτερο hand

Δημοσίευση

Epeidh eixa ena periergo feeling kathws evaza tis markes mou sto pot, kathisa meta to telos tour kapoia wra kai ekana tis prakseis.

Evala oti to SB tha kanei call me peripou 25% kai to BB oti tha petaksei ta misa tou peripou xeria (isws kai perisotera) logo tou oti o UTG+1 tha einai AI anagastika se 2 xeria.

To apotelesma htan to AI mou enw profanws einai +cEV na einai -$EV kai malista poly.

Epeksa ligo vazontas se mena alla fylla anti gia 22 kai pragmatika parakseneutika poly me to poso dynata fylla prepei na kanw paso ekei logw ths katastashs tou tournoua.

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Δεν ξέρω που έπεσες αλλα διόρθωσε τις πράξεις σου.

Κάνεις allin με το 60% το sb σε καλεί με το 16% κ το ΒΒ με το 52%.

Συμφωνα με το θεώρημα του Gordon αλλα κ του range ειναι ολοσωστο το allin εκεί.

gl

An o 6os eperne $1600 kai o 5os 10k tha htan swsto?

Vale mesa ta payouts.

Les na ekana post gia to an shovarw me ZEUGARI 7bbs apo to button eleos lol!

Δημοσίευση

Τα έχω βάλει. Φυσικά κ δεν υπάρχει τόση μεγάλη διαφορά.

Το εαν θα αποφασίσεις για δικούς σου λόγους να πας πάσο ειναι εντάξει, αλλα είναι παιδικό να λέμε εαν είναι σωστό ή όχι το Push εδώ.

Ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό συμφωνα κ με το δικό σου πόστ.

Δημοσίευση

Καλό το θεώρημα του Gordon Αντώνη αλλά δε μας βοηθάει και πολύ εδώ, καθώς δε μας λέει τα μεγαλύτερα pairs από το δικό μας τι ποσοστό % του calling range των αντιπάλων αποτελεί, που είναι σαφώς πολύ σημαντικότερο. Εσύ πχ στη θέση του SB αν δεχόσουν push από το button θα έκανες call με 33? Με 44? Με Α2s-A3s? Πιστεύω επίσης πως αν πχ ο SB κάνει call εδώ με το 25% των φύλλων του δε σημαίνει απαραίτητα το top 25% σύμφωνα με το pokerstove, αλλά ένα ελαφρώς διαφορετικό 25%. Και βασικά το 25% μου φαίνεται Ηλία πολύ για το στακ που έχει ο SB, δεδομένου ότι αν χάσει κι αμέσως μετά διπλασιάσει ένα από τα μικρά stacks θα φλερτάρει άσχημα με την 6η θέση εκεί που μόλις 3 χέρια πριν ήταν χαλαρά 3ος το πολύ 4ος.

Ένα οριακό φύλλο όπως το 22 σε τέτοιες περιστάσεις καθιστά πιο σωστό το push όταν υπάρχει και κάποιο σημαντικό folding equity. Θα ήταν σαφώς προτιμότερο να είχαμε ένα stack παρόμοιο με το δικό μας στο ΒΒ και τα άλλα 2 tiny stacks να ήταν εκτός μάχης σε αυτό το hand. Τώρα όμως, παρά το γεγονός ότι υπάρχει ένα stack που σε 2 hands θα γίνει blinded out, επειδή έχει ένα 50% να διπλασιάσει δεν είναι και τόσο τεράστιο το folding equity που έχουμε, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι ο ΒΒ εδώ έχει πολύ καλά pot odds.

Για τους λόγους που ανέφερα το αυστηρό ICM δεν μπορεί να δώσει ακριβές αποτέλεσμα, αλλά αν Ηλία έβγαλες -$EV και μάλιστα πολύ, πιστεύω πως και να μειώσεις το calling range του SB και να το κάνεις όσο λέει ο Αντώνης (που μου φαίνεται πιο λογικό σαν νούμερο) πάλι -$EV πιστεύω θα σου βγει το push εδώ. Εγώ μάλλον στη θέση σου μετά από πολλή σκέψη θα έκανα fold.

Δημοσίευση

lol Ηλία ο μοναδικός που μπορεί να σε βοηθήσει στις πράξεις για να βγεί -ev to push εδω είναι ο Sam.

Δεν ξέρω αλλα ο Sam νομίζω οτι το κάνει επίτηδες για να μας μπερδεύει. Δηλαδή εαν ήταν ticket θα σου εγραφε ... καλό το push εδω εχει να κάνει με πόσα balls διαθέτουμε lol.

Μαθηματικά δεν υπάρχει καμιά απόδειξη οτι το Move einai -ev αντίθετα υπάρχουν έτοιμα προγράμματα που λένε το αντίθετο. Επίσης δεν μειώνετε το range μας αλλα αυξάνεται, οπότε στο σύνολο η ερώτηση είναι άκυρη και εχει να κάνει με τα reads Που έχουμε απο το τραπέζι.

Το ΒΒ δεν μας ενδιαφέρει καθόλου κ μάλλον θέλουμε call ( το μόνο που δεν θέλουμε να δούμε είναι να έχει μεγαλύτερο ζευγάρι) κ απομένει μόνο το sb να μας προβληματίσει κ εκεί στηρίζετε η αποφασή μας.

Ανακεφαλαιώνοντας θα έλεγα οτι μαθηματικά το push επιβάλεται κ εαν θα πάμε πάσο έχει να κάνει με το στυλ μας ως πάικτης, την περίοδο που διανύουμε ή με τα reads μας.

1η επιλογή κ χωρίς reads, τα μαθηματικά.

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

lol Ηλία ο μοναδικός που μπορεί να σε βοηθήσει στις πράξεις για να βγεί -ev to push εδω είναι ο Sam.

Δεν ξέρω αλλα ο Sam νομίζω οτι το κάνει επίτηδες για να μας μπερδεύει. Δηλαδή εαν ήταν ticket θα σου εγραφε ... καλό το push εδω εχει να κάνει με πόσα balls διαθέτουμε lol.

Μαθηματικά δεν υπάρχει καμιά απόδειξη οτι το Move einai -ev αντίθετα υπάρχουν έτοιμα προγράμματα που λένε το αντίθετο. Επίσης δεν μειώνετε το range μας αλλα αυξάνεται, οπότε στο σύνολο η ερώτηση είναι άκυρη και εχει να κάνει με τα reads Που έχουμε απο το τραπέζι.

Το ΒΒ δεν μας ενδιαφέρει καθόλου κ μάλλον θέλουμε call ( το μόνο που δεν θέλουμε να δούμε είναι να έχει μεγαλύτερο ζευγάρι) κ απομένει μόνο το sb να μας προβληματίσει κ εκεί στηρίζετε η αποφασή μας.

Ανακεφαλαιώνοντας θα έλεγα οτι μαθηματικά το push επιβάλεται κ εαν θα πάμε πάσο έχει να κάνει με το στυλ μας ως πάικτης, την περίοδο που διανύουμε ή με τα reads μας.

1η επιλογή κ χωρίς reads, τα μαθηματικά.

Molis asxolithika ligo me to sng wizard. Ekana custom structure gia to sigekrimeno tour, kai allaksa ligo ta ranges (px to sng wizard edine oti an kanw fold to SB tha dwsei walk 40%, kati pou den isxie sthn sigekrimenh periptwsh opou tha ekane shove 100% (to an tha prepei einai allh istoria)). Evala epishs ligo pio tight to BB sto call tou giati htan paixths pou den iksere polla pragmata kai den ipirxe periptwsh na kanei call me J4s px. Epishs gia ton idio logo meiwsa kai ligo to overcall tou BB se periptwsh pou parw call apo to SB mia pou eimai sigouros oti tha petouse arketa megala fylla gia ta extra $$ se sindiasmo kai me ton UTG+1 pou exei 1.5bb.

To teliko apotelesma htan fold alla toulaxiston pio orikako apo oti to evgala sthn arxh (ligo proxeira einai h alhtheia) kai to range mou eprepe na ksekinaei apo 44+.

Δημοσίευση

Wraio thread .Xwris empeiria apo tour ,kathara mono apo MTT SNG ,

Egw an eimoun button 44+ ez shove , 22 de exw idea ti tha kana :(

To BB einai komparsos sti pasa kai exei kala odds na kanei call sxedon me ta panta,ektos an einai nitaros kai perimenei na apoklistei o allos pou exei 2BB.

Ean eimoun SB kai kane shove to button ,ean eitan no reads/history/notes kai pezei mono ayto to game (de kanei multitabling ktl)/nitaros ktl ,call me 66+ AQ+ ATs+.

EAN einai regular Aneta call me 44+, A9+ ,A8s+

etsi tha eprata egw

Δημοσίευση

Sam με οτι λένε τα μαθηματικά κ σoυ δίνω τα ποσοστά σε άλλο post.

Ηλία εχτές που ήμουν σε ενα Live κ συζητώντας την πάσα αυτό ακριβώς εξηγούσα.

Το κλειδί στην υπόθεση ειναι το sb. Χωρίς reads το all-in ειναι στανταρντ ενω υπο κάποιες προυποθέσεις ( που δεν μπορώ να αναλύσω εδώ) η απόφαση είναι 50-50.

gg

Δημοσίευση

clickys έγραψε:

Den tha analiso to hand giati den ime kai o katalilos ... alla exo mia aporia . To theorima tou Gordon ti rolo pezi se auti tin fasi? Gia na katalavo dialadi .... ine kathara thema ICM lol theorima gordon lol

Η αλήθεια έιναι οτι η απαντησή μου αναφερόταν σε όσους ξέρουν τουλάχιστον τα βασικά του πόκερ, εχουν επίπεδο σκέψης κοντά στον Μ.Ο. κ όχι σε όλους.