faguvimtu Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2009 Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω αν η αναληψη στο pokerstars μπορει να γινει μεσω χρεωστικης electronic visa καρτας (συγκεκριμενα πειραιως).Ειναι η μοναδικη καρτα που εχω και ενας γνωστος μου οταν εκανε cashout o μονος τροπος που βρηκε ηταν να του στειλουν επιταγη (της αγροτικης νομιζω).Εχω διαβασει και για αλλους τροπους πχ (moneybookers νομιζω) αλλα, επειδη δεν εχω καμια γνωση του θεματος, ειπα να ρωτησω μιας και το πιο ευκολο για μενα θα ηταν να μου πιστωθουν στην καρτα της Πειραιως.Αν δε γινεται ενα λινκ η καποιο αλλο τοπικ με οδηγιες για για εναν πιο ευκολο τροπο cashout απο την επιταγη θα βοηθουσε. Υ.Γ. Ειμαι σιγουρος οτι το θεμα θα ειναι αρκετα συζητημενο και ζητω συγνωμμη αν υπαρχει ιδιο topic αλλα πραγματικα δυσκολευομαι πολυ να το βρω γιατι τα keywords ειναι πολυ συνηθισμενα. Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2009 Αρχικά πάρε το link από τα terms and conditions από την ίδια την Pokerstars περί cash-outs: pokerstars.com/poker/real-money/cashouts/Κατά τα άλλα οι διαμεσολαβήτικές εταιρίες (moneybookers, neteller) είναι η ευκολότερη λύση γενικά, αλλιώς μέσω τραπεζική επιταγής. Αν υπάρχει κάποιο κόλλημα με συγκεκριμένες τράπεζες στην Ελλάδα για να στείλουν απο την Pokerstars αυτή την περίοδο δεν γνωρίζω και δεν νομίζω (άντε μόνο η citybank στην χειρότερη).Αν έχεις δηλώσει την χρεωστική σου εξ αρχής στην pokerstars και έκανες κατάθεση μέσω αυτής ενός ποσού είναι πιθανόν να σου επιτρέψει να κάνεις ανάληψη αρχικά μόνο μέχρι το ποσό των συνολικών καταθέσεων σου ή να σου ζητήσουν πολλές επιβεβαιώσεις στοιχείων για να προβείς σε μεγαλύτερο ποσό.Επίσης είναι σημαντικό τα στοιχεία σου στον λογαριασμό της Pokerstars να είναι ακριβώς ίδια με αυτά που έχει ο τραπεζικός σου λογαριασμός ή η κάρτα σου. Παράθεση
cassanoroma Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2009 anoigeis enan logariasmo stin trapeza(katathetiko)kai kaneis oraiotata tin douleia sou mesw trapezikou emvasmatos...diladi e pokerstars tha sou zitisei arithmo trapezikou logariasmou iban kai kapoia alla stixeia kai tha aposteilei ekei ta xrimata...einai aplo,sxetika grigoro(4-5meres)kai e gkaniota(e promitheia ithela na pw)einai 3eura.egw exw enan stin millenium(sorry gia ti diafimisi)trexoumeno-opsews apokleistika gia tis analipseis(giati eimaste k megaloi paiktes Παράθεση
faguvimtu Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2009 Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις.Το μερος για το cashout policy sto pokerstars site το ειχα κοιταξει αλλα ηθελα μια απαντηση απο την εμπειρια και που να αντιστοιχει στην ελληνικη πραγματικοτητα.μαλλον θα ανοιξω ενα λογαριασμο moneybookers να δω τι γινεται.Υποθετω οτι θα τον "συνδεσω" με την χρεωστικη μου και θα κανω cashout pokerstars-->moneybookers---> visa*Απο οτι βλεπω ειναι 1.8 ευρω για αναληψη απο moneybookers σε Visa.Προς cassanoroma :Φοβαμαι να ανοιξω ειδικο λογαριασμο για cashout μη παρουν τα μυαλα μου αερα και αρχισω τα nosebleed heads up Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2009 Pokerstars --> Moneybookers ---> Peireus Bank για την ακρίβεια.Και κόιτα μόλις κάνεις τον λογαριασμό στην moneybookers να κάτσεις να κάνεις verify αρχικα και μέσω ταχυδρομίου και στην πορεία μέσω της Visa σου για να ανέβουν τα όρια που μπορείς να διακινείς ανά δίμηνο και να μην χρειαστείς να το κάνεις αυτό σε φάση που θες να κάνεις cash-out και βιάζεσαι.Επίσης πολύ χρήσιμο έχει γίνει τώρα πια και το e-banking ώστε να μπορείς από το σπίτι σου να φορτίζεις/αποφορτίζεις την κάρτα σου ή να κάνεις μεταφορές χρημάτων από την τράπεζα σου και να βλέπεις από που σου έρχονται χρήματα και πότε στον τραπεζικό λογαριασμό σου. Παράθεση
faguvimtu Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2009 Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια Ερεβος.Αν και δε το εχω κοιταξει αυτο με το verify και το ταχυδρομειο αν δε κανω τιποτα απο αυτα δε μπορω να κανω καθολου cashout? η μπορω μεχρι καποιο οριο?(το ebanking ναι ειναι πολυ χρησιμο και το λειτουργω κανονικη στην Πειραιως) Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2009 Έχει όριο αν δεν κάνω λάθος μέχρι 1.000 το δίμηνο αν δεν κάνεις κανέναν verify.. Όμως χωρίς verify μπορεί να μην γίνουν άμεσα οι αναλήψεις σου από την moneybookers στην πορεία...Δηλαδή πάλι το verify δεν θα το γλιτώσεις.Είτε μέσω της visa σου μπορείς (εφόσον έχεις e-banking θα γλιτώσεις ένα δρομολόγιο προς την τράπεζα), είτε μέσω τραπεζικής συνδιαλλαγής (να βάλεις λεφτά αρχικά μέσω εμβάσματος) , είτε ταχυδρομικά (σου στέλνουν γράμμα σπίτι), μπορείς να κάνεις πιστοποίηση των στοιχείων σου. Όσα πιο πολλά verify κάνεις τόσο μεγαλώνει το όριο των συνδιαλλαγών σου (χωρίς τραπεζική κατάθεση προς moneybookers, αλλά με αναλήψεις προς τραπεζικό λογαριασμό μου είχε φτάσει 12.000 το δίμηνο αν δεν κάνω λάθος..Έχω καιροό να ασχοληθώ). Παράθεση
arourel Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2009 'Exω αναφερθεί και παλιότερα νομίζω..Για ανάληψη +1000$ αν θέλεις με επιταγή την λαμβάνεις σε λίγες μέρες ..Μου έιχε έρθει για έθνική τράπεζα και την εξαργύρωσα αμέσως... Παράθεση
akylas Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2010 paidia eimai kainourgios sto online poker kai 8elw na kanw analhpsh apo to pokerstars.com. omws dn exw dwsei ta stoixeia mou swsta(p.x. allo epi8eto).8a mou dhmiourghsei ayto provlhma sto na kanw analhpsh apo logariasmo trapezas? an nai ti m proteinetai? Παράθεση
Recommended Posts