thodoris11 Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Γεια σε όλους!Θέλω να κάνω την πρώτη μου ανάληψη(γυρω στα 1000ευρω) από το poker room που παίζω και θα ήθελα κάποια βοήθεια.Δεν έχω πιστωτική κάρτα ούτε θέλω να βγάλω,κατέθεσα τα χρήματα με Paysafe card.Σκεφτόμουν να ανοίξω ένα τραπεζικό λογαριασμό μόνο για αυτό το σκοπό και να στείλω τα χρήματα απευθειας.Μετά από ένα μικρό ψάξιμο που έκανα σχετικά με τη νομοθεσία με αγχώνει λίγο η σκέψη ότι η τράπεζα θα ξέρει από που προέρχονται τα χρήματα.Δεύτερη πιο εύκολη λύση φαίνεται η moneybookers αλλά κάπου διαβασα ότι σε πολλά roooms δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη μέσω αυτής αν δεν χρησιμοποιήσες τον ίδιο τρόπο για κατάθεση.Οπως επίσης ότι θα έχω κάποιο όριο(μικρό) στο ποσό που μπορώ να κάνω ανάληψη.Τι από όλα αυτά ισχύει και ποια μέθοδο πιστεύετε ότι πρέπει να ακολουθήσω?Ευχαριστώ :woohoo: Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Εφόσον έχεις κάνεις κατάθεση με paysafe μόνο με τραπεζικό έμβασμα μπορείς να κάνεις ανάληψη.Μην αγχώνεσαι για την τράπεζα.Όλοι μας έχουμε κάνει αναλήψεις.Κανείς δεν θα σου πεί τπτ.Το ποσό άλλωστε είναι μικρό. Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Οι εταιρίες που διαμεσολαβούν για τα χρήματα είναι η καλύτερη επιλογή σε γενικές γραμμές (moneybookers/neteller). H moneybookers συνεργάζεται και με το ebay τώρα πια... Άρα λόγος για δυσπιστίες και φοβίες δεν πρέπει να υπάρχουν.Τα όρια δεν είναι μικρά ακριβώς για να ανησυχείς ότι δεν μπορείς να βγάλεις τα χρήματα σου μέσω αυτών (12Κ ανά δίμηνο αν δεν κάνω λάθος στην moneybookers - έχω καιρό να ασχοληθώ και μπορεί να έχουν αλλάξει). Στην συνέχεια από την Μoneybookers/neteller μπορείς να τα βάλεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό όπου φαίνονται ότι μπήκαν από τις συγκεκριμένες εταιρίες και όχι από την poker.gr/fulltilt/pokerstars κλπ, αν σε ανησυχεί αυτό. Ούτως ή άλλως και αυτές οι αίθουσες του πόκερ διαμεοσολαβητικές βάζουν όταν σου στέλνουν τα χρήματα στην τράπεζα απευθίας. Δεν φαίνεται πουθενά ότι είναι από την Ftilt για παράδειγμα. Εφόσον θα ανοίξεις τραπεζικό λογαριασμό κάνε και μια debit card (χρεωστική) ή pre-paid. Ουσιαστικά είναι σαν τις pay-safe και τις φορτίζεις όποτε θέλεις εσύ και αν κάνεις και e-banking το κάνεις και από το σπίτι σου αν πάσα στιγμή.Το θέμα που λες με τις εταιρίες που δεν επιτρεπουν ανάληψη με μέθοδο που δεν έχει γίνει κατάθεση λύνεται πολύ εύκολα στο θέμα της Μoneybookers, άρα μην αγχώνεσαι για αυτό. Ειδικά για ποσό 1000 ευρώ δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα με όποιο τρόπο και αν επιλέξεις να κάνεις ανάληψη (είτε απευθίας σε τράπεζα από την αίθουσα είτε με διαμεσολαβητική εταιρία). Παράθεση
thodoris11 Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά,θα κάνω την ανάληψη με έμβασμα. Παράθεση
Recommended Posts