Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Button ($16.71)

SB ($3.12)

BB ($11.96)

UTG ($9.45)

Hero (MP) ($3.16)

Preflop: Hero is MP with :Tspade:, :Qheart:

UTG calls $0.10, Hero bets $0.50, 1 fold, SB calls $0.45, 2 folds

Flop: ($1.20) :Qclub:, :4spade:, :8diamond:(2 players)

SB checks, Hero bets $0.60, SB calls $0.60

Turn: ($2.40) :Theart:(2 players)

SB checks, Hero bets $0.70, SB raises to $1.40

Total pot: $3.80

Δεν είμαι πολύ ώρα στο τραπέζι και δεν έχω στοιχεία για τους παίχτες,αλλά θα τον χαραχτήριζα loose μιας που είναι σε όλα τα χέρια μέσα απ'την στιγμή που μπήκα!!

Σε μια τέτοια κατάσταση τι κάνω??

Δημοσίευση

Συνηθισμένο χέρι από loose παίχτη το J-9 και από θέση SB.

Επίσης με το bet που έκανες στο flop ένας loose παίχτης δεν θα πέταγε το draw του. Για μένα ένα bet στα 2/3 του pot θα ήταν καλύτερο απ'ότι αυτό για να δεις καλύτερα που βρίσκεσαι.

Το μόνο set που τον βάζω είναι τα δεκάρια λόγω του flat call στο flop αλλά πιστεύω ότι αν κράταγε δεκάρια θα σου είχε κάνει re-raise preflop. Βέβαια και αυτό έχει να κάνει με την πιθανή loose εικόνα που έχει ο αντιπαλός σου..

Για μένα μία σωστή κίνηση θα ήταν το check με προοπτική raise στο turn για να δεις που βρίσκεσαι λόγω του scary board για το hand σου.

Δημοσίευση

Το μικρό ποντάρισμα το αντιλήφθηκα κι εγώ εκείνη την στιγμή γιατί του έδινα να δει το επόμενο φύλλο φθηνά,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο του δίνω τα odds για το draw του!Χοντρικά έχει λιγότερο απο 10% στο flop αν δεν κάνω λάθος να πιάσει την κέντα του αφου το 1 10άρι το χω εγώ!

Δημοσίευση

Στο turn με το bet σου εισαι commited. Εχεις 5 προς 1 pot odds για το call. Πιστευω οτι ο αντιπαλος σου μπορει να κανει αυτο το min raise με μεγαλο ευρος φυλλων οποτε εισαι commited. Εγω προσωπικα θα εκανα allin εκει γιατι ενα scare card στο river θα εκανε ακομα πιο δυσκολη την αποφαση σου

Δημοσίευση

panosxvii: raises €0.66 to €2.06 and is all-in

GSpanner: calls €0.62 and is all-in

Uncalled bet (€0.04) returned to panosxvii

*** RIVER *** [Qc 4s 8d Th] [6h]

*** SHOW DOWN ***

GSpanner: shows [9c Jd] (a straight, Eight to Queen)

panosxvii: shows [Ts Qh] (two pair, Queens and Tens)

GSpanner collected €6.13 from pot

*** SUMMARY ***

Total pot €6.44 | Rake €0.31

Board [Qc 4s 8d Th 6h]

Seat 1: Revolver_O (button) folded before Flop (didn't bet)

Seat 2: GSpanner (small blind) showed [9c Jd] and won (€6.13) with a straight, Eight to Queen

Seat 4: WNR1 (big blind) folded before Flop

Seat 5: karpintmono folded before Flop

Seat 6: panosxvii showed [Ts Qh] and lost with two pair, Queens and Tens

Φίλε νταβέλη καλά κατάλαβες J9 είχε ο κύριος αλλά νομίζω οτι το play μου ήταν σωστό!Σε επίπεδο να πηγαίνω πάσο top 2 pair και χωρίς να έχω κάποιο ιδιαίτερο read για τον αντίπαλο δεν έχω φτάσει ακόμα!Το λάθος μου πρέπει να είναι στο flop με το μικρό μου Bet.Του έδινα τα odds για την κέντα όμως?Δεν νομίζω!!gg