panosxvii Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Button ($16.71)SB ($3.12)BB ($11.96)UTG ($9.45)Hero (MP) ($3.16)Preflop: Hero is MP with , UTG calls $0.10, Hero bets $0.50, 1 fold, SB calls $0.45, 2 foldsFlop: ($1.20) , , (2 players)SB checks, Hero bets $0.60, SB calls $0.60Turn: ($2.40) (2 players)SB checks, Hero bets $0.70, SB raises to $1.40Total pot: $3.80Δεν είμαι πολύ ώρα στο τραπέζι και δεν έχω στοιχεία για τους παίχτες,αλλά θα τον χαραχτήριζα loose μιας που είναι σε όλα τα χέρια μέσα απ'την στιγμή που μπήκα!!Σε μια τέτοια κατάσταση τι κάνω?? Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 2 plays vlepw. 1)reraise all in.2)call wste na ton w8hseis na kanei to all in sto river dioti se periptwsi pou den exei tpt den tha pareis to max value me to play 1.esy sigoura logw reads tha ksereis poio einai to kalutero play apo ta 2 apenanti tou.ps.an epeses set den egine tpt.sh*t happens. Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Συνηθισμένο χέρι από loose παίχτη το J-9 και από θέση SB.Επίσης με το bet που έκανες στο flop ένας loose παίχτης δεν θα πέταγε το draw του. Για μένα ένα bet στα 2/3 του pot θα ήταν καλύτερο απ'ότι αυτό για να δεις καλύτερα που βρίσκεσαι.Το μόνο set που τον βάζω είναι τα δεκάρια λόγω του flat call στο flop αλλά πιστεύω ότι αν κράταγε δεκάρια θα σου είχε κάνει re-raise preflop. Βέβαια και αυτό έχει να κάνει με την πιθανή loose εικόνα που έχει ο αντιπαλός σου..Για μένα μία σωστή κίνηση θα ήταν το check με προοπτική raise στο turn για να δεις που βρίσκεσαι λόγω του scary board για το hand σου. Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Το μικρό ποντάρισμα το αντιλήφθηκα κι εγώ εκείνη την στιγμή γιατί του έδινα να δει το επόμενο φύλλο φθηνά,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο του δίνω τα odds για το draw του!Χοντρικά έχει λιγότερο απο 10% στο flop αν δεν κάνω λάθος να πιάσει την κέντα του αφου το 1 10άρι το χω εγώ! Παράθεση
Againstodds Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Στο turn με το bet σου εισαι commited. Εχεις 5 προς 1 pot odds για το call. Πιστευω οτι ο αντιπαλος σου μπορει να κανει αυτο το min raise με μεγαλο ευρος φυλλων οποτε εισαι commited. Εγω προσωπικα θα εκανα allin εκει γιατι ενα scare card στο river θα εκανε ακομα πιο δυσκολη την αποφαση σου Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2009 Τελικα ποιο ήταν το αποτέλεσμα;Τι έκανες εσύ; Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2009 Ligo pio endiaferon hands re paidia...eisai all in.oti thelei as exei...eisai commited....nh Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2009 panosxvii: raises €0.66 to €2.06 and is all-inGSpanner: calls €0.62 and is all-inUncalled bet (€0.04) returned to panosxvii*** RIVER *** [Qc 4s 8d Th] [6h]*** SHOW DOWN ***GSpanner: shows [9c Jd] (a straight, Eight to Queen)panosxvii: shows [Ts Qh] (two pair, Queens and Tens)GSpanner collected €6.13 from pot*** SUMMARY ***Total pot €6.44 | Rake €0.31 Board [Qc 4s 8d Th 6h]Seat 1: Revolver_O (button) folded before Flop (didn't bet)Seat 2: GSpanner (small blind) showed [9c Jd] and won (€6.13) with a straight, Eight to QueenSeat 4: WNR1 (big blind) folded before FlopSeat 5: karpintmono folded before FlopSeat 6: panosxvii showed [Ts Qh] and lost with two pair, Queens and TensΦίλε νταβέλη καλά κατάλαβες J9 είχε ο κύριος αλλά νομίζω οτι το play μου ήταν σωστό!Σε επίπεδο να πηγαίνω πάσο top 2 pair και χωρίς να έχω κάποιο ιδιαίτερο read για τον αντίπαλο δεν έχω φτάσει ακόμα!Το λάθος μου πρέπει να είναι στο flop με το μικρό μου Bet.Του έδινα τα odds για την κέντα όμως?Δεν νομίζω!!gg Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2009 Αυτό είναι το δυστυχώς το θέμα με τους loose aggressive παίχτες. Δεν ξέρεις πότε θα πέσεις στην παγίδα τους.Το παιχνίδι σου ήταν σωστό όπως είπαμε, ήσουν commited οπότε σωστό το shove. Παράθεση
Recommended Posts