Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θα ηθελα να μου πει καποιος που ασχολειται με τα SnG αν ειναι φυσιολογικο να χανεις 47 συνεχομενα τραπεζια.Ηταν καποιο downswing αυτο??Γιατι δεν ειχα ξαναντιμετωπισει κατι παρομοιο και ομολογω οτι κοντεψα να χασω τον εαυτο μου μεσα σε αυτη την καθοδικη πορεια.Παιζω turbo 180 ατομα.Επισης ποσα τραπεζια ειναι ο μεσος ορος να μπαινεις ΙΤΜ ανα 16 τραπεζια??Πως θα μπουσε να υπολογιστει κατι τετοιο??

Δημοσίευση

Δεν εχω ασχοληθει με τα sng αρκετα για να σε βοηθησω πανω στον προβληματισμο σου παντως ενα λαθος που διακρινω εγω ειναι στο γεγονος οτι παιζεις turbo sng'σ. Στα turbo κατα την γνωμη μου flip-αρεις περισσοτερο κ παιζεις λιγοτερο. Ειναι κατα κυριο λογο για διασκεδαση κ οχι grinding.

Δημοσίευση

Μπορείς ανέτα να κάνεις grinding σε turbo SNG τουλάχιστον για 9 ατόμων.Μπαίνεις πιο γρήγορα στις καταστάσεις push or fold που άμα είσαι καλός δεν υπάρχει πρόβλημα.Βγάζεις πιο πολλά τραπέζια ανά ώρα αλλά ύπάρχει μία μικρή μείωση στο winrate. Όσο για το downsing δεν ξέρω, 47 μου φαίνοντε πολλά αλλά βέβαια είναι 180 ατόμων που έχει διαφορά. Πάντως αν πιστεύεις οτί είσαι καλός και τα έχεις άνετα, μην σε ανχώνει ένα τέτοιο downsing. Είναι φυσιολογικό και είναι και ένας καλός τρόπος να μάθεις από πρώτο χέρι τον εαυτό σου και πως να κοντρολάρεις τα συναισθήματα σου σε τέτοιες καταστάσεις και να παίζεις το Α game σου.

Δες και αυτό το Link μπορεί να βοηθήσει.

http://forumserver.twoplustwo.com/23/mt ... gs-516769/

Δημοσίευση

Againstodds έγραψε:

Δεν εχω ασχοληθει με τα sng αρκετα για να σε βοηθησω πανω στον προβληματισμο σου παντως ενα λαθος που διακρινω εγω ειναι στο γεγονος οτι παιζεις turbo sng'σ. Στα turbo κατα την γνωμη μου flip-αρεις περισσοτερο κ παιζεις λιγοτερο. Ειναι κατα κυριο λογο για διασκεδαση κ οχι grinding.

Με προλαβε ο φιλος laxmana :laugh:

Againstodds έγραψε:

Μπορείς ανέτα να κάνεις grinding σε turbo SNG τουλάχιστον για 9 ατόμων.Μπαίνεις πιο γρήγορα στις καταστάσεις push or fold που άμα είσαι καλός δεν υπάρχει πρόβλημα.Βγάζεις πιο πολλά τραπέζια ανά ώρα αλλά ύπάρχει μία μικρή μείωση στο winrate. Όσο για το downsing δεν ξέρω, 47 μου φαίνοντε πολλά αλλά βέβαια είναι 180 ατόμων που έχει διαφορά. Πάντως αν πιστεύεις οτί είσαι καλός και τα έχεις άνετα, μην σε ανχώνει ένα τέτοιο downsing. Είναι φυσιολογικό και είναι και ένας καλός τρόπος να μάθεις από πρώτο χέρι τον εαυτό σου και πως να κοντρολάρεις τα συναισθήματα σου σε τέτοιες καταστάσεις και να παίζεις το Α game σου.

Βασικα απο των 180 ατομων εχω φτασει στο 100% ROI απο 46-180.Σε σχετικα μικρο δειγμα βεβαια περιπου στα 140 τραπεζια αλλα ειναι μια πρωτη ενδειξη υποθετω.Τα παω καλα στο push/fold και νιωθω αρκετα ανετος στα final table και χτυπαω καλα αποτελεσματα.Απο εκει και περα οπως σωστα ειπες ετσι μετραει κανεις τον εαυτο του. +1 Δεν υπαρχει ομως ενα φυσιολογικο ποσοστο κερδους σε αυτα τα τραπεζια που να μπορει να υπολογιστει??Ετσι για να ξερω που βρισκομαι.

Δημοσίευση

δε έχω ασχοληθεί με τα 180 sng αλλα 47 bi χωρίς να τερματίσεις ούτε μια φορα ITM Η' έστω bubble boy μου φαίνονται αρκετά.

Αν μου λέγες πχ σε 20 x 9man δε έχω μπει ούτε 1 ITM ,you 'ρε doing it wrong!Αλλα για 180 no ιδέα , ίσως και να συμβαίνει σε πολλούς παίζοντας καλά.

Παίζεις σίγουρα όμως καλά ?Εγώ θα έπιανα το HH των 47sng και θα κοιτούσα ένα ένα τα hands πως έπαιξα.

Δημοσίευση

45 ποσα είπες είναι αρκετά αλλα είναι ένα dowsing που συμβαίνει μια στο τόσο δεν είναι κάτι τρομερό.υπολογίζεις ότι αν είσαι καλός στα τουρνουά αυτα ανάλογος σε ποσα τραπέζια πεζεις κτλ θα ξεκινάς από ένα 40% roi που μπορεί να φτάσει και 80-100 σε κάποια φάση αλλα στα 10k παιχνίδια ας πούμε αν εχεις ένα 40-50%roi είσαι πολύ καλά

Δημοσίευση

Το εψαξα πολυ το θεμα και διαπιστωσα οτι μπορει να συμβει και swing 100ΒΙ απο winning players στα 180αρια.Φιλε ΑΚΜ δεν θεωρω τον εαυτο μου pro σιγουρα λαθοι θα εγιναν και βιωνοντας την πορεια αυτη και η ψυχολογια θα επαιξε το ρολο της.Απο εκει και περα εχω αρχισει και υποψιαζομαι οτι εχω τρομερο μειονεκτημα μιας και δεν εχω καποιο tracking software και αναγκαζομαι να κοιταω πολλες φορες τα προηγουμενα replay να παρω μια γρηγορη αποψη του τι παιζει οταν αναγκαζομαι να παρω δυσκολες ή οριακες αποφασεις.Σοβαρο multitabling συνεπως δεν γινεται χωρις poker tracker.Το εχω προγραμματισει να το αγορασω μεσα στην επομενη βδομαδα..Ειδωμεν!

Δημοσίευση

Σε HUSNG ενα downswing της ταξεως των 10 BI θεωρήτε εντελώς φυσιολογικό. Οταν αναλογιστείς ότι στα SNG 180 ατόμων πληρώνεσε 1 στις 10 φορές ενώ στα HU SNG 1 στις 2, νομίζω -50BI είναι απόλυτα φυσιολογικό . Συνήθως φυσικά μέσα σε ένα downswing αρχίζει το bad run να γίνεται σιγά σιγά και bad play, άρα το μόνο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να μείνεις συγκεντρωμένος και να παίζεις όσο πιο σωστά γίνεται.

Δημοσίευση

Egw padws pisteyw ta HUD toy pt h tou HEM,de boithoun kai toso sta sng oso sto cash .Se ena turbo sng pezeis poly liga xeria ,allazeis syxna table kai einai psilo standard pws tha pexoun se kathe stage tou sng oi regulars.Ean kapios apoklinei apo to opws pezw egw tou bazw ena xromataki kai ena note me kapia sigegrimena range kai to tropo pou ta exei pexei.Ean de einai regular tote de xerei most likely pws na pexei sto sng opote pezeis to paixnidi sou kai eisai ok.

Δημοσίευση

Ενταξει βοηθαει οσο να ναι..Μπορει στα cash να παιζει πολλα χερια ενας αντιπαλος ωστε να βγαζεις ολοκληρωμενα συμπερασματα, αλλα και στα τουρναμεντ η λεπτομερεια κανει τη διαφορα.π.χ κανει ο utg limp σε 100/200 blinds.Παιζοντας 16 παραθυρα δεν μπορεις να γνωριζεις τι σημαινει αυτο το call.Ειναι donk call ή καποιο monster??Αν ομως δεις απο το pt οτι ο συγκεκριμενος παιχτης εχει VP 28 και preflop raise 0 στα 30 χερια μπορεις να εισαι σιγουρος για το shoove ακομα και με ΑΤ απο bb ας πουμε.Πολυ σημαντικες πληροφοριες οταν το ονομα του ιδιου του παιχνιδιου ειναι steal.

Δημοσίευση

eCli έγραψε:

Θα ηθελα να μου πει καποιος που ασχολειται με τα SnG αν ειναι φυσιολογικο να χανεις 47 συνεχομενα τραπεζια.Ηταν καποιο downswing αυτο??Γιατι δεν ειχα ξαναντιμετωπισει κατι παρομοιο και ομολογω οτι κοντεψα να χασω τον εαυτο μου μεσα σε αυτη την καθοδικη πορεια.Παιζω turbo 180 ατομα.Επισης ποσα τραπεζια ειναι ο μεσος ορος να μπαινεις ΙΤΜ ανα 16 τραπεζια??Πως θα μπουσε να υπολογιστει κατι τετοιο??

Sry den paizw SNG alla w/e, epeidh exw apopsh gia ola:

Tipota de mou fainetai periergo pleon re: variance

Ayto pou prepei na s'apasxolei einai an paizeis poker oso to dynato kalyetra kai oxi ta apotelesmata se 47 SNG.

H alitheia einai oti paizoume poker gia na kerdizoume $$$ alla akribws ta results einai to pio axrhsto stat sto poker

PS: greeklish ftw

Δημοσίευση

holdemgr έγραψε:

eCli έγραψε:

Sry den paizw SNG alla w/e, epeidh exw apopsh gia ola:

Tipota de mou fainetai periergo pleon re: variance

Ayto pou prepei na s'apasxolei einai an paizeis poker oso to dynato kalyetra kai oxi ta apotelesmata se 47 SNG.

H alitheia einai oti paizoume poker gia na kerdizoume $$$ alla akribws ta results einai to pio axrhsto stat sto poker

PS: greeklish ftw[/quote:3mq6k13x]

Συμφωνουμε οτι σκοπος ειναι να καλυτερευει κανεις συνεχως.Απο εκει και περα και τα results ειναι ενα κριτηριο.Δηλαδη να λεω οτι ειμαι γαματος παιχτης αλλα καθε φορα βγαινω μειον?Αν βγαινεις συνεχεια μειον κατι συμβαινει.Και δεν εχω καμια διαθεση να παιζω σε ολη τη ζωη μου 45αρια αλλα ειναι ενας ευκολος σχετικα τροπος να αναιβασει κανεις ξεκινωντας το bankroll του.