Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Στην σελίδα 12 του "Card Player Greece" τεύχος no3 Νοέμβριος-Δεκέμβριος 09 διάβασα μεταξύ άλλων το εξής:

" ΠΕΜΠΤΗ

21.45 - Hellas $10+1, με επιπλέον έπαθλο ενα ticket $100+8! Buy in $11, ο νικητής κερδίζει επιπλέον του κανονικού επάθλου της πρώτης θέσης, ένα ticket $100+8 για το HELLAS WEEKLY $6.000!"

Επειδή λοιπόν είδα αυτήν την καταχώρηση έπαιξα χθες 23/11/2009 21.45 το συγκεκριμένο τουρνουά... και βγήκα 4ος στα 15 άτομα που συμμετείχαν...

Βάση του prizepool οι πληρωμές ανακοινώθηκαν ως εξής...

1. $108 Hellas Weekly Ticket ($108)

2. $45

3. $30

4. $15

Πόσα πήρα τελικά ???

Θα μου πείτε μα φυσικά $15 !!!!

ΝΑΙ $15 πήρα !!!

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ???

Δημοσίευση

Αν ο πρώτος εκτός του εισιτηρίου των 108$ δεν πήρε το ποσό των 60$ επιπλέον, τότε μάλλον έχει αλλάξει η προσφορά ίσως από την εταιρία.

Μπορεί επίσης να πήρε τα 60$ επίσης εκτός του εισητηρίου, απλά δεν αναγραφόταν στο lobby.

Εσύ προσωπικά δεν δικαιούσαι κάτι παραπάνω με βάση το prizepool από τα 15$.

Δημοσίευση

Ότι βάση της θέσης μου δεν θα έπαιρνα κάτι παραπάνω έιναι είς γνώσην μου... δεν εκνευρίστηκα για αυτό... αλλά μπαίνω στην θέση του πρώτου και δεν θα ήθελα στο μέλλον να είναι "Θολοί" οι όροι των τουρνουά και να αλλάζουν πολιτική από την μια στιγμή στην άλλη κατά το δωκούν. Εξάλλου η συμμετοχή μου έιχε σαν στόχο την πρώτη θέση λόγω του καλού value που αντιπροσώπευε αυτή.

Δημοσίευση

"νικιλιο"137 έγραψε:

ο πρώτος σίγουρα πήρε τα 60,εγώ που το κέρδισα αυτό το tour την προηγουμενη εβδομάδα πήρα και μετρητά χωρίς να αναφέρεται στο λόμπι

"nikilio" παιζαμε μαζί χθες ή μου φαίνεται?