nikilio137 Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΖΩ ΧΘΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡ SH DEEP 5000 stack ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ 10/20 ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ Α-10 ΜΠΑΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ RAISE 3BB=60 APO UNDER THE GUN,ΑΜΕΣΩΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ "ΡΕΡΑΙΣΕ" ΣΤΑ 135 ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟ ΚΑΙ ΕΓΩ CALL.FLOP Js Ks Ac BET POT ΑΥΤΟΣ.CALL ΕΓΩTURN Ad BET POT ΑΥΤΟΣ.CALL ΕΓΩRIVER 10d ALL IN ΑΥΤΟΣ.CALL ΕΓΩΑΝΟΙΓΕΙ ΑΚ,ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΑΣΣΟΥ ΜΕ ΡΗΓΑΔΕΣ ΑΥΤΟΣ,ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΑΣΣΟΥ ΜΕ ΔΕΚΑΡΙΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΕΖΑ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ,ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Ήταν tough call preflop.Η αλήθεια είναι ότι σε early phase στο τουρνουά ήταν μέσα στο range που θα τον έβαζα εγώ μαζί με τα μεγάλα pocket pairs ΑΑ, ΚΚ, QQ οπότε το flop ήταν λίγο scary. Και ακόμα πιο scary ήταν τα bets που έκανα στο ύψος του pot.Αλλά ό,τι και να πούμε εδώ σημασία έχει τι εικόνα είχατε δείξει και οι δύο έστω και σε αυτό το λίγο που είχατε παίξει..Πάντως δεν ήσουν λάθος. Απλά άτυχος.. Παράθεση
pokerovios Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 για μενα ισως λαθος το raise utg στο πρωτο blind ουσιαστικα του tour, ουτε καν limp και ας ειναι sh,δεχεσαι "ρεραισε" εισαι εκτος θεσης σιγουρο fold,αφου μπηκες ηταν να γινει αν και θα μπορουσες ισως να τον τεσταρεις στο turn(αφου <φωναζε> το full) με ενα μικρο "ρεραισε", αλλα και παλι θα εκανε λογικα απλο call αφου ειχε nuts και με το river που ηρθε... παλι μεσα θα τα βαζες... Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Ειναι ξεκαθαρο οτι στο river θα εχει και αυτος full.ΤΟ θεμα ειναι οτι αν εχει ΚΚ,JJ κερδιζεις.Γενικοτερα σε ολη την παρτιδα βρωμαει οτι εισαι πισω αλλα οπως εκατσαν τα φυλλα δεν μπορεις να ξεφυγεις.Στο φλοπ πονταρει και ακομα και ξερεις οτι με το Α-10 εισαι πισω εχει royalflush draw οποτε πρεπει να συνεχισεις.Στο turn διπλωνει ο ασσος και στην ουσια αν εχει ηδη full εχει πλεον μονο το royal draw και Α και 10αρι για να νικησεις το full του ΚΚ,JJ.Αν εχει ΑΚ εισαι νεκρος αλλα ακομα και να το εχεις μυριστει μπορει να κανεις call και να πεις θα πασαρω σε ενα μεγαλο bet στο river.Το river ειναι καταστροφικο καθως το μονο φυλλο που χανεις ειναι το ΑΚ και ο αντιπαλος μπορουσε καλλιστα να εχει ΚΚ που κερδιζεις.Το θεμα ειναι preflop.Οτι εφοσον κανεις call σε 3bet στην αρχη του τουρνουα εκτος θεσης μετα το flop στην ουσια εχει μονο το flushdraw.Α10 εισαι dominated σιγουρα. Παράθεση
nikilio137 Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 thanks guys.όπως τα λέει ο φίλος foustouki,έτσι το σκέφτηκα και εγώ Παράθεση
gambler81 Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι είναι αμφιλεγόμενο το preflop action. Είναι αρχή και κάνεις raise από utg που δείχνει κάποια δύναμη. Για να φας reraise όμως πάει να πει πως έχει κάτι καλό ο αντίπαλος. Για να κάνει reraise σε utg raiser τόσο νωρίς στο τουρνουά δείχνει πως έχει καλό χέρι (λογικά πάντα γιατί δεν έχεις reads για τον αντίπαλο που ας υποθέσουμε ότι είναι tight για μεγαλύτερη ασφάλεια). Τώρα μετά το flop xάνεις από ΑΑ,ΚΚ,ΓΓ,ΑΚ,AJ που είναι πιθανά χέρια του αντιπάλου σου (οι ΑΑ με λιγότερες πιθανότητες ίσως και το AJ) και από QT που λογικά μοιάζει απίθανο. Κάνεις call στο bet του αντιπάλου σου που μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή αφού έχεις και fd και για pot control. Μετά το turn ξεχνάμε τους ΑΑ αλλά εξακολουθείς να χάνεις από όλα τα υπόλοιπα πιθανά προηγούμενα χέρια του αντιπάλου. Νομίζω ότι δύσκολα ξαναποντάρει τόσο δυνατά ο αντίπαλος εδώ αν δεν έχει άσσο στο χέρι ή κάποιο φουλ. Είναι πολύ νωρίς στο τουρνουά για να σε κάνει outplay με air ή αδύναμο φύλλο. Εδώ πρέπει να αρχίσεις να προβληματίζεσαι. Η αλήθεια είναι πως μόνο το ΑQ μοιάζει με πιθανό φύλλο που κερδίζεις. Παρόλα αυτά κάνεις εκ νέου το call και το river σου δίνει φουλ! Εδώ είναι ίσως πολύ πολύ δύσκολα τα πράγματα για σένα να ξεφύγεις... Τα είπε και ο foustouki παραπάνω... με τη διαφορά ότι θεωρητικά χάνεις και από AJ. Παράθεση
Recommended Posts