Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το χέρι είναι απο satellite της Pokerstars για to turbo takedown όπυ τα re-buy έρχονται και φεύγουν αβέρτα και το παιχνίδι είναι οσο πιο loose μπορεί να είναι ενώ εγώ είμαι ο πιο tight στο τραπέζι!!

PokerStars Game #35869252041: Tournament #214903220, 8FPP Hold'em No Limit - Level V (75/150) - 2009/11/26 14:11:36 EET [2009/11/26 7:11:36 ET]

Table '214903220 24' 9-max Seat #7 is the button

Seat 1: kaz921 (6420 in chips)

Seat 2: Clint44pl (1835 in chips)

Seat 3: panosxvii (11530 in chips)

Seat 4: gu_480 (1685 in chips)

Seat 5: For293 (4000 in chips)

Seat 6: KOROL&LEV10 (8820 in chips)

Seat 7: vasya 67 (13195 in chips)

Seat 8: Florales (6025 in chips)

Seat 9: remar15 (4000 in chips)

Florales: posts small blind 75

remar15: posts big blind 150

*** HOLE CARDS ***

Dealt to panosxvii [4c 4h]

kaz921: folds

Clint44pl: calls 150

panosxvii: raises 370 to 520

gu_480: folds

For293: folds

KOROL&LEV10: folds

vasya 67: calls 520

Florales: folds

remar15: folds

Clint44pl: calls 370

*** FLOP *** [7d 5s 9d]

Clint44pl: checks

panosxvii: bets 670

vasya 67: calls 670

Clint44pl: calls 670

*** TURN *** [7d 5s 9d] [9c]

Clint44pl: checks

panosxvii: checks

vasya 67: checks

*** RIVER *** [7d 5s 9d 9c] [Ad]

Clint44pl: bets 300

panosxvii: calls 300

vasya 67: folds

*** SHOW DOWN ***

Clint44pl: shows [6h Ah] (two pair, Aces and Nines)

panosxvii: mucks hand

Clint44pl collected 4395 from pot

*** SUMMARY ***

Total pot 4395 | Rake 0

Board [7d 5s 9d 9c Ad]

Seat 1: kaz921 folded before Flop (didn't bet)

Seat 2: Clint44pl showed [6h Ah] and won (4395) with two pair, Aces and Nines

Seat 3: panosxvii mucked [4c 4h]

Seat 4: gu_480 folded before Flop (didn't bet)

Seat 5: For293 folded before Flop (didn't bet)

Seat 6: KOROL&LEV10 folded before Flop (didn't bet)

Seat 7: vasya 67 (button) folded on the River

Seat 8: Florales (small blind) folded before Flop

Seat 9: remar15 (big blind) folded before Flop

Και ρωτάω το εξής!!Έπαιξα άσχημα το χέρι μου για ένα τόσο loose τραπέζι?Θα έπρεπε να ήμουν πιο επιθετικός ή να μην εμπλακώ καν στην παρτίδα??Απ'την άλλη ήταν σωστό το Play του αντιπάλου???

Δημοσίευση

Νομίζω ότι το game σου είναι σωστό.

Το ότι ο αντίπαλος σου είναι τόσο loose ώστε να παίζει με Ace High μέχρι το river δεν είναι δικό σου θέμα..

Ίσως θα ήταν καλό ένα value bet στο turn αλλά και πάλι νομίζω ότι είσαι ok με τον τρόπο που έπαιξες..

Good suckout for the donkey.. :P

Δημοσίευση

Γνώμη μου είναι ότι ο αντίπαλός σου είναι ο κλασσικός παίκτης που μπαίνει στο pot με any ace και κυνηγάει το gutshot ως το τέλος. Δεν μπορείς να πεις ότι κακώς αποφάσισες να μπεις σε μια παρτίδα με 4άρια. Βέβαια μπορούσες να κάνεις και limp λόγω άσχημης θέσης αλλά από την άλλη με δύο limpers νωρίς και σε ένα loose τραπέζι είναι πιθανό να ακολουθήσει κάποιο raise. Κάνεις raise λοιπόν και έχεις δύο callers. To φλοπ είναι αρκετά συντονισμένο με straight και flush draw και ταιριάζει στο range loose παικτών. Οπότε εδώ δεν είναι σίγουρο ότι το cb θα διώξει τους αντιπάλους σου και ίσως εγώ να μην το έκανα. Απέναντι σε tight παίκτες πάντως θα το έκανα σίγουρα. Παρόλα αυτά το κάνεις σαν preflop raiser και ακολουθούν και οι δύο κάτι που δείχνει πως μάλλον βρίσκονται σε draw ή έχουν κάποια επαφή στο 5 ή το 7. Εδώ πιστεύω πως τα δύο ζεύγη, τα σετ ή τα overpairs μάλλον θα έκαναν reraise οπότε λογικά αποκλείονται. Το τurn σας τρομάζει όλους και κάνει ακόμα πιο δύσκολο το ενδεχόμενο να έχει κάποιος 9άρι αλλά νομίζω ότι σωστά κάνεις check. Οι αντίπαλοί σου μοιάζουν calling stations και πιθανό θα σε ακολουθήσει έστω κάποιος αν ξαναποντάρεις ενώ το χέρι σου είναι αδύναμο. Τώρα με το call που κάνεις στο μικρό bet που κάνει ο αντίπαλός σου στο river δύσκολα κερδίζεις (τα pot odds είναι τεράστια πάντως). Ο άσσος πέρα από το ότι παίζει πολύ στα χέρια συμπληρώνει και το χρώμα εδώ. Οπότε μάλλον ο αντίπαλός σου χτύπησε τον άσσο και φοβάται το χρώμα γι'αυτό ποντάρει τόσο λίγο. Ή ίσως έβγαλε το χρώμα και ποντάρει (κακώς βέβαια) τόσα λίγα για να πληρωθεί στα σίγουρα. Επίσης υπάρχει και παίκτης πίσω σου που είναι πιθανό να έβγαλε αυτός χρώμα. Οπότε το call εδώ εγώ δε θα το έκανα. Βέβαια στην τελική πήρες μια σημαντική πληροφορία από αυτό το call για το παιχνίδι του ενός αντιπάλου σου... ;)

Δημοσίευση

limp preflop

χωρις set εισαι ετοιμος για πασο,οι αντιπαλοι αυτοι,δεν πετανε καμια επαφη κανενα draw και το φυλλο σου ακομα κ αν ειναι μπροστα εδω,τις περισσοτερες φορες σε family pot θα ναι πισω(χωρις set)

μην γινεσαι result oriented.

Δημοσίευση

"Το χέρι είναι απο satellite της Pokerstars για to turbo takedown όπυ τα re-buy έρχονται και φεύγουν αβέρτα και το παιχνίδι είναι οσο πιο loose μπορεί να είναι ενώ εγώ είμαι ο πιο tight στο τραπέζι!!

PokerStars Game #35869252041: Tournament #214903220, 8FPP Hold'em No Limit -"

Τωρα σοβαρα ψαχνεις να βρεις ακρη για ενα χερι σε ενα satellite με 8fpp+rebuy στην ποκερσταρς?

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

"Το χέρι είναι απο satellite της Pokerstars για to turbo takedown όπυ τα re-buy έρχονται και φεύγουν αβέρτα και το παιχνίδι είναι οσο πιο loose μπορεί να είναι ενώ εγώ είμαι ο πιο tight στο τραπέζι!!

PokerStars Game #35869252041: Tournament #214903220, 8FPP Hold'em No Limit -"

Τωρα σοβαρα ψαχνεις να βρεις ακρη για ενα χερι σε ενα satellite με 8fpp+rebuy στην ποκερσταρς?

Κοίτα εμένα με ενδιαφέρει να βλέπω τα λάθη μου να μαθαίνω απο αυτά και να μην τα ξανακάνω ανεξάρτητα απ'το που παίζω.Αν η ίδια παρτίδα δηλαδή γινόταν στο Sunday million θα είχε διαφορά???

Με τόση δραστηριότητα που έχεις στο forum δεν περίμενα τέτοια απάντηση πάντως.

Δημοσίευση

Με παραξηγησες.Δεν πηγα να ειρωνευτω,ουτε να στην πω.

Απλα οταν παιζεις ενα τουρνουα με 8fpp στην ποκερσταρς δεν εχει καμια διαφορα με ενα κοινο freeroll σε καποια εταιρια οσον αφορα το τροπο παιχνιδιου.

Οι αντιπαλοι ρισκαρουν 8fpp πιο πολυ για τον χαβαλε παρα για να παιξουν ποκερ.

Για αυτο λοιπον πιστευω οτι σε ενα τετοιο τουρνουα δεν μπορεις να κρινεις αν επαιξες καλα την παρτιδα/αν επαιξε σωστα ο αντιπαλος και να μπει στο μυαλο του.

Αυτο εννοουσα.

Οσο για το χερι.

Για ποιο λογο να κανεις raise pre απο utg+1 στον utg limper με 44?

Γιατι να πονταρεις στο flop σε 2 παιχτες που ειναι πολυ πιθανο να χανεις.Αλλα δεχομαι καποιες φορες το bet σου για να τους πεταξεις απο πιθανα overcards αν δεν επιασαν κατι.

Αφου αποφασισες να κανει check στο turn εκει τελειωσε η παρτιδα για σενα.Στο river κανεις πασο ακομα και σε minimum bet.Αν ηθελες να συνεχισεις την μπλοφα(τα 44 σε μπλοφα μετατρεπονται μετα το flop) επρεπε να πονταρεις στο turn.Εφοσον δεν το εκανες fold river.

Για ποιο λογο να του δωσεις 300 μαρκες?

Δημοσίευση

Το raise το έκανα κυρίως λόγω της εικόνας μου στο τραπέζι που ήταν η πιο tight,πόσο μάλλον αφου είμαι και σε early position.Το ίδιο ισχύει και για το c-bet μου.Αν κάποιος χτύπαγε το flop σίγουρα θα έκανε ρε-raise(λέω σίγουρα γιατί στις περισσότερες παρτίδες αυτό γινόταν).checkαρω στο turn γιατί πήρα call και απ'τους 2 και δεν θέλω να φουσκώσω έτσι το pot.Στο river μάλλον έγινα λίγο υπερόπτης άλλα γνωρίζω πως ο αντίπαλος θα το έκανε αυτό και με total air.Άλλο ένα στοιχείο που με οδήγησε στο call ήταν οτι είχε μείνει με 600 μάρκες και πόνταρε τις μισές.Μου φάνηκε κίνηση αδυναμίας αλλά δεν ήξερα τι θα κάνει και ο παίχτης πίσω μου.Θα ήταν σωστό να παίξω τα ρέστα του εκεί???Αν και είναι σίγουρο οτι θα κάνει call όπως και να χει..

Δημοσίευση

Δεν νομιζω οτι σε αυτο το τουρνουα οι αντιπαλοι κοιτανε και πολυ πολυ την εικονα σου στο τραπεζι.Προσπαθησε σε παρομοια τουρνουα απλα να παιρνεις value απο τα καλα σου φυλλα και μην βαζεις τον εαυτο σου σε δυσκολες καταστασεις.

Ο αντιπαλος αποκλειεται να βαλει το μισο του stack στο river με total air.Πως γνωριζεις οτι θα εκανε κατι τετοιο?

Και all in να κανεις στο river call θα σ κανει.

Ο μονος τροπος για να επαιρνες(?) την παρτιδα ηταν να πονταρεις στο turn τοσο οσο ειχε ο shortstack αν και παλι δεν ξερω τι θα εκανε.

Υ.Γ Γενικοτερα αυτο που σ ειπα και πριν μην ασχολεισαι με τετοια τουρνουα.Αδικα προβληματιζεσαι με τετοια χερια και σε τετοιο τουρνουα.Καλυτερα κρατα τους ποντους σου και παιξε τα 70,210,280fpp sit&go.