d4ffyd3ck Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Καλημέρα...Χθες έπαιζα το 1/4 million της Pokerstars με 30Κ άτομα περίπου 10+1$ buy-in.Ξέρω θα πείτε είναι χάσιμο χρόνου αυτά τα τουρνουά, αλλά ήθελα να δοκιμάσω λίγο την τύχη μου (Και στα 2 hands είμαι ITM γύρω στους 2.500-3.000 παίχτες remaining)Hand#1:Blinds 1.000-2.000 ante 200UTG stack 7.500K πάει ρέστα.Εγώ στο button με Α-J off (38K stack) αποφασίζω να κάνω call.SB folds, BB calls (25K stack)Pot 24K περίπου.Flop Ah - 7s - 8sBB bet 25K and is all-in.εγω?Σκέφτομαι ότι αν είχε ΑΚ θα είχε κάνει ρε-raise pre-flop.Αν είχε set πάλι θα το έπαιζε check-raise.Οπότε τον έβαζα σε Α-10 , Α-Q μπορεί λίγο τραβηγμένα σε flush-draw.Πώς βλέπετε τη σκέψη μου εδω?Εσείς θα κάνατε το call?Τελικά έκανα call, και είχε ΑΚ.Hand#2:Blinds 1.000-2.000 άντε 200UTG stack 22k calls.Ολοι fold, button 40K stack calls.SB calls.(18K stack)Εγώ στο BB (15Κ stack)έχω Α-3 off.Εχω κάποιο read για το UTG και πιστεύω ότι είναι αδύνατος και θα πάει πάσο αν "πουσηαρω" all-in.Το button μολις εχει κάτσει στο τραπέζι οπότε δε ξέρω τπτ για το παιχνίδι του, και για το small blind πιστεύω ότι συμπλήρωσε λόγω pot odds.Αποφασίζω να πάω ρεστα.Σωστή κίνηση σε αυτό το σημείο?Τελικά το button είχε JJ και χωρίς ανατροπή στο board αποκλείστηκα.Θα ήθελα τις δικές σας σκέψεις/κριτικές σε αυτά τα hands. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 πρώτο χεριΔεν θα εκανα ποτε call εκει.Fold/All in καλυτερα.Αν εκανες all in δεν ξερω τι θα εκανε ο αντιπαλος.Μου φαινεται πολυ παραξενο που εκανε απλα call preflop μετα το call σου και δεν πουσαρε με τον ΑΚ.Ισως πιστεψε οτι εχεις καποιο ζευγαρι και ηθελε να δει Α,Κ στο φλοπ για να pusharei.Δεν ξερω αν πηγαινες all in τι θα εκανε.Παντως θα προτιμουσα fold/all in αντι για call.Οσο για το flop αν εχει flush draw οπως λες θα ηθελε να μεινεις μεσα και θα εκανε καποιο check-raise all in καθως υπαρχει και το ατομο που εχει μπει all in και χανει ετσι και αλλιως απο αυτον αν δεν βγει το flush.Οποτε θα σε ηθελε στο ποτ για να μεγαλωσει ακομα περισσοτερο το ποτ αν βγει το χρωμα.Αλλα απο την αλλη με ποια φυλλα θα εκανε all in απο μπροστα?Αν ειχε χαμηλο Α και κανει all in ξερει οτι αν φαει call χανει,αν εχει set δεν θα εκανε ποτε all in απο μπροστα.Περιεργο το παιξιμο του.Αν ειχες και εσυ Α θα μπορουσες να μπει all in μετα απο check-raise.Οπως επαιξε το χερι σε κανει να πασαρεις γγ,qq,κκ και τρωει call μονο απο Α και sets που τα λεφτα θα εμπαιναν ετσι και αλλιως στο φλοπ.2 χεριΤο bb δεν το φοβασαι με τιποτα αποκλειεται να σε κανει call.Εγω δεν θα φοβομουν ουτε το button με το απλο call του pre.Μονο utg θα πιστευα οτι θα μπορουσε να με κανει call αλλα τελικα το button ειχε κανει απλα call με ΓΓ.Αυτα τα limp utg,button σε αυτα τα τουρνουα ειναι πολλες φορες small-middle pairs (JJ παραξενο που φαινεται) απλα θα προτιμουσα το push με κατι σαν 9-10,J-10,QJ ωστε αν φας call να μπορεις να φλιπαρεις.Με το Α3 αν σε κανει call με ζευγαρι εισαι πολυ πισω.Και με το μεγεθος του stack σου απο το button θα ετρωγες call με any pair πιστευω. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 1ο hand: Περίεργο το παίξιμο του BB.,All in preflop θα ήταν το φυσιολογικό, αλλα μην ξεχνάς ότι μιλάμε για 10+1....get my point...από την άλλη εγώ δεν βρίσκω κάποιο λάθος στο παίξιμο σου, για 10 + 1 τουρνουά......διαφωνώ με το all in preflop,...εάν το stack μας ήταν ποιο μικρό, ναι...όταν όμως είναι περίπου 1/5 tou stack mas το call, τότε διαφωνώ..επίσης, θα έτρωγε call από τον A-K...τώρα η σκέψη του fold, preflop,.....επαναλαμβάνω, είναι μικρό το buy in, so , dont need το ρε σταυρο...38k, $10+1 tour, 2000-3000 players left, 7500 to call, kai milaei mono o BBmeta...eisai call me afta ta dedomena(tonizw to mikro buy in, giati allazoun arketa otan milame gia sovarotera stakes)....για το δεύτερο χέρι , κατηγορηματικά διαφωνώ με το shove....δεν θα το αναλύσω, το ανέλυσε πολύ σωστά ο "φουστουκις"...συμφωνώ απόλυτα Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Στο 1ο χερι στο flop μετα το all in του αντιπαλου απο μπροστα τι κανεις Ανδρεα? Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 to fold einai poly diskolo re stavro, alla gmt ti na kanoume, etyxe ekatse i fasi, na gyrisei kai o assos..tha sou pw ti tha ekana re file...se buy in, $50 kai panw tha ekana fold, alla mallon den tha eixa mblextei ekei oute preflop..se 10 dollaria re file tha kanw call re stavro , Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Δηλαδη σε τι χερια βαζεις τον αντιπαλο με το απλο call του στο flop που θα παιξουν all in απο μπροστα στο flop και απο τα οποια χανεις??77-88? Με τιποτα δεν θα εκανε all in απο μπροσταflushdraw? Δεν νομιζω οτι θα εκανε all in απο μπροστα.ΑΚ? Δεν θα πηγαινε all in preflop λογικα?Χαμηλο Α? Δεν θα εκανε fold pre? Παράθεση
Recommended Posts