Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους..

σε μισή ώρα περίπου ξεκινάω ένα deep stack τουρνουά friday challenge 15.000 με buy in 30+3 στην αίθουσα του Lex Poker..

αυτή την στιγμή είναι εγγεγραμμένοι 310 παίκτες, στην κύρια αίθουσα και στης εγγραφές δίπλα σε κάθε παίκτη είναι και η σημαία εθνικότητας του κάθε ενός, και βλέπεις σημαίες από Αμερική,Τζαμάικα,Ιταλία,Αγγλία,κλπ, προς το παρών είμαι ο μοναδικός Έλληνας και δεν σας κρύβω πως είναι κάπως να είσαι μόνος με την σημαία μας !!!!!

Δημοσίευση

Αυτο το θεμα θελει προσεκτικους χειρισμους.Αν αισθανεσαι μονος μακρυα το χερι απο το τηλεφωνο,μηπως και μπεις στον πειρασμο να παρεις καμια παλια σου αγαπη και της πεις οτι την αγαπας ακομα.Παρε ενα φιλο σου και μοιρασου το τι νιωθεις εκεινη την στιγμη και αν μπορεις στειλε του το buy in για να μην αισθανεσαι μοναξια.Το καλο αντικτυπο ειναι οτι με αυτη την ανασφαλεια και την διαταραξη της ψυχικης σου ισορροπιας ο εγκεφαλος σου θα ξυπνησει το συστημα αυτοαμυνας και ασυνηδειτα θα παιξεις ενα πιο tight παιχνιδι αποφευγοντας δυσκολες καταστασεις. gl ελπιζω να βοηθησα

Δημοσίευση

Miltos.cy έγραψε:

Αυτο το θεμα θελει προσεκτικους χειρισμους.Αν αισθανεσαι μονος μακρυα το χερι απο το τηλεφωνο,μηπως και μπεις στον πειρασμο να παρεις καμια παλια σου αγαπη και της πεις οτι την αγαπας ακομα.Παρε ενα φιλο σου και μοιρασου το τι νιωθεις εκεινη την στιγμη και αν μπορεις στειλε του το buy in για να μην αισθανεσαι μοναξια.Το καλο αντικτυπο ειναι οτι με αυτη την ανασφαλεια και την διαταραξη της ψυχικης σου ισορροπιας ο εγκεφαλος σου θα ξυπνησει το συστημα αυτοαμυνας και ασυνηδειτα θα παιξεις ενα πιο tight παιχνιδι αποφευγοντας δυσκολες καταστασεις. gl ελπιζω να βοηθησα

Καλό πράγμα στην ζωή μας ο ΜΙΛΤΟΣ :Aclub::Aspade:

Δημοσίευση

saCri έγραψε:

Miltos.cy έγραψε:

Καλό πράγμα στην ζωή μας ο ΜΙΛΤΟΣ :Aclub: :"ασπαδε":[/quote:1wvxlm1x]

HAHAHAHAHA...

Δημοσίευση

Καλησπέρα.ποστάρω ένα άσχετο θέμα με το πρώτο μήνυμα,απλά είδα τον τίτλο κ ίσως μπορεί κάποιος να βοηθήσει.Η "λεξποκερ" άλλαξε πλατφόρμα,εγώ εδώ κ κάνα μήνα είμαι χωρίς ιντερνετ κ δεν είχα δεί το μειλ που μου έστειλαν για ανάληψη των χρημάτων απο την boss media ως τις 30/10.Δεν είχα κανένα σημαντικό ποσό απλά θέλω να ξέρω αν χαθήκαν.Το live chat της εταιρείας είναι απελπιστικό(να λέμε κ τα καλά του poker.gr).Αν είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα ας πει καμία ιδέα.Ευχαριστώ