Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πες τους να πάνε να κάνουν sex (κύριος;). Το χειρότερο support στον κόσμο. Το καλοκαίρι στην διάρκεια του update ένα στα είκοσι χέρια δεν έβλεπα τα φύλλα μου. Το παραδέχτηκαν, αποζημίωση no. Πριν από καμιά εβδομάδα έπαιζα FTOPS 215 Rebuy και το break κράτησε 25 λεπτά μόνο σε μένα με αποτέλεσμα να χάσω 6000 chips ($415). Αποζημίωση no γιατί μπήκα λέει στα λεφτά. Δευτέρα βράδυ με τα προβλήματα των οπτικών ινών σε διάφορες ευρωπαικές χώρες παίζω μια χαρά στην Ongame, υποφερτά στο Stars και στο Tilt δεν μπορώ να κάνω ούτε unregister. Αποζημίωση no και με δουλεύουν κιόλας αφού μου απαντάνε μετά από 2 μέρες. Όταν το Stars σε αποζημιώνει ακόμα και όταν δεν δουλεύει το timebank και το Poker.gr χωρίς πολλά πολλά ρίξτε μαύρο στο Tilt και αφήστε τους μόνους τους. Θα το είχα κάνει κι εγώ αν δεν ήταν τόσο εύκολα τα multi SNG's. Πάντως, τώρα μπαίνω μια χαρά.

Δημοσίευση

+2 για το support. Μόλις μου έστειλε email ένα τούρκος από το support τις να μου λέει ότι πρέπει να αλλάξω το nickname μου Abdullah Ochalan επειδή το βρήκανε offensive οι τούρκοι. Δεν πάτε ne.. κάνετε sex? Άκου εκεί την ώρα που έχει 1000 nick με bin laden και ατατούρκ να μου λέει εμενα να αλλάξω..

Δημοσίευση

SickSick έγραψε:

Παράθεση
+2 για το support. Μόλις μου έστειλε email ένα τούρκος από το support τις να μου λέει ότι πρέπει να αλλάξω το nickname μου Abdullah Ochalan επειδή το βρήκανε offensive οι τούρκοι. Δεν πάτε ne.. κάνετε sex? Άκου εκεί την ώρα που έχει 1000 nick με bin laden και ατατούρκ να μου λέει εμενα να αλλάξω..

Πώς αλλάζεις nickname?

Δημοσίευση

giorgio έγραψε:

Παράθεση
Θα το είχα κάνει κι εγώ αν δεν ήταν τόσο εύκολα τα multi SNG's.

More info plz !

Τα Single table sng τι λένε?

Γιατί στη stars από τα 6.5$turbo υπάρχουν ήδη πολλοί regulars grinders που να παίζουν πολλά tables at a time.

Δημοσίευση

AngryKoreaMan έγραψε:

Παράθεση
giorgio έγραψε:
  Παράθεση
Θα το είχα κάνει κι εγώ αν δεν ήταν τόσο εύκολα τα multi SNG's.

More info plz !

Τα Single table sng τι λένε?

Γιατί στη stars από τα 6.5$turbo υπάρχουν ήδη πολλοί regulars grinders που να παίζουν πολλά tables at a time.[/quote:26ki1oxm]

Single table sng έχω αρκετά χρόνια να παίξω. Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο πια. Τα multi έχουν και πολύ καλύτερο κέρδος χωρίς να χρειάζεται κανένα τεράστιο bankroll και σε βοηθάνε πολύ να γίνεις καλύτερος tournament player. Τα $75-45p και $52-90p που παίζω στο Tilt εκτιμώ ότι έχουν πολύ αδύναμο field ίσως επειδή είναι σχετικά καινούργια. Οι διαφορές σε σχέση με τα αντίστοιχα turbo του Stars είναι ότι είναι πολύ πιο αργά (διαρκούν 2 ώρες αντί για 1) και το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού είναι στη reraise phase και όχι push or fold. Εκτιμώ ότι, το προσδωκόμενο ROI μπορεί να είναι 30% και 40% αντίστοιχα για τους πολύ καλούς παίκτες. Αυτή τη στιγμή έχω πολύ καλύτερα νούμερα αλλά νομίζω ότι είναι αποτέλεσμα θετικού variance. Πάντως, οι massive multitable grinders δεν θα πρέπει να σε ανησυχούν πουθενά πόσο μάλλον στα 6.5$turbo.