grgant Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2009 Den 3erw an kapoios to exei paratirisei i tyxainei mono se mena ,alla sto party poker p paizw twra teleytaia sxedon 9 sta 10 flush draws mou sto flop den vgainoun .exei katantisei kourastiko kai exw anagastei na min kanw bet pleon gia na plirw8w otan vgei to draw.an kapoios exei paratirisei kati paromoio stin sygekrimeni platforma as grapsei. Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2009 xthes exasa se sng 4sta5 80/20 pair over pair ,3 AK vs AQ,kai 5/7 coinflips ola preflop allin.It happens ,move on Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2009 grgant έγραψε:Den 3erw an kapoios to exei paratirisei i tyxainei mono se mena ,alla sto party poker p paizw twra teleytaia sxedon 9 sta 10 flush draws mou sto flop den vgainoun .exei katantisei kourastiko kai exw anagastei na min kanw bet pleon gia na plirw8w otan vgei to draw.Μακρυά!!! Παίζε WSOP που βγαίνουν πάντα!!!Y.Γ.1, Μην απογοητεύεσε, συνέχιζε να βάζεις τα λεφτά σου με οποιοδήποτε draw κ κάποια μέρα θα γίνεις πλούσιος. Υ.Γ.2, Εγω μετά φτάιω που σας λέω donks. Παράθεση
dionisis Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2009 Αμα ειναι καρο δεν βγαινουν με τιποτα Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2009 Antoni welcome back! <3 Παράθεση
AEL 88 Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2009 Antonis έγραψε:grgant έγραψε:Den 3erw an kapoios to exei paratirisei i tyxainei mono se mena ,alla sto party poker p paizw twra teleytaia sxedon 9 sta 10 flush draws mou sto flop den vgainoun .exei katantisei kourastiko kai exw anagastei na min kanw bet pleon gia na plirw8w otan vgei to draw.Μακρυά!!! Παίζε WSOP που βγαίνουν πάντα!!!Y.Γ.1, Μην απογοητεύεσε, συνέχιζε να βάζεις τα λεφτά σου με οποιοδήποτε draw κ κάποια μέρα θα γίνεις πλούσιος. Υ.Γ.2, Εγω μετά φτάιω που σας λέω donks.[/quote:3lr9xp6r]Να σχολιάσεις καμιά παρτίδα, δεν καταδέχεσαι("έχω κόψει το ποστάρισμα".).Αν δεις όμως ευκαιρία για καβγά, πετάς τη σκούφια σου . Κανόνισε να είσαι Σάββατο Γευγελή.Θα καρφώσω το τουρνουά νωρίς να παίξουμε omaha. Παράθεση
Chuck_Ali Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2009 grgant έγραψε:Den 3erw an kapoios to exei paratirisei i tyxainei mono se mena ,alla sto party poker p paizw twra teleytaia sxedon 9 sta 10 flush draws mou sto flop den vgainoun .exei katantisei kourastiko kai exw anagastei na min kanw bet pleon gia na plirw8w otan vgei to draw.an kapoios exei paratirisei kati paromoio stin sygekrimeni platforma as grapsei.Ως γνωστό οι καλοί μήνες για τα flush draws είναι οι ζυγοί. Τους μονούς μήνες είναι +ΕV να κυνηγάς straight draws και runner runner two pair. Παράθεση
grgant Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2009 :laugh: :laugh: :laugh: opote terma giayto ton mina stin party.apo dekemvrio pali :laugh: Παράθεση
Guest Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2009 Κάποιος σε κάποιο ποστ που δεν θυμάμαι είχε πει πως τα flush βγαίνουν στην stars παίξε εκεί . Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2009 θα βγαινουν ομως και αυτα που κυνηγανε οι αλλοι... ;-) Παράθεση
Guest Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:θα βγαινουν ομως και αυτα που κυνηγανε οι αλλοι... ;-)Ωραία θα κερδίζουν όλοι μαζί τους άσσους μου μιας και αυτό έχει λεχθεί για την stars μην πας all-in με AA σε 3 way pot .Και αφού το σκέφτηκα από εδώ το σκέφτηκα από εκεί από την προηγούμενη Κυριακή που έχανα ακόμα και όταν ήμουν στο bb και έκαναν όλοι fold ! Επιτέλους αφού έφυγαν τα νεύρα και βλέποντας και τον cada κατάλαβα πως μόνο τα φύλλα μέχρι το έξι αξίζουν ποιο μεγάλα από το έξι muck κατευθείαν . :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
pokerovios Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2009 μαγκες μεχρι τις 16 του μηνου βαρατε all in με 8,3 μπαστουνια,ειναι σιγουρακι,πληροφορια απο μεσα οπως λεει και ο προποτζης μου :laugh: :laugh: :laugh: !!!!υ.γ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!δεν ισχυει για πλατφορμα ongame :S ,μπορει να σας δουν με 8,2 και οπως καταλαβαινετε θα στε χαμενοι απο χερι..αυτα αμα εχω καποια αλλη μπομπιτσα θα ενημερωσω :laugh: :laugh: Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2009 χθες επαιζα ενα donkament στη stars 10$ και γραφει καποιος στo chat μετα απο ενα απλο 80-20 badbeat:pokerstars..only paying fishes,maybe cause of WSOP they want to make every dumb ***(ass εννοουσε) to think that they can win money from poker like Μοοn..go play golf fishes!!! Παράθεση
KENTAS Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2009 plaka plaka sto wsop o saout apo chip leader mplextike me tin tixi tou.to korifeo itan to sxolio tou moon meta ton apoklismo tou saout "it should be me and you" les kai ixere ti ekane.. Παράθεση
SickSick Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2009 pokerovios έγραψε:μαγκες μεχρι τις 16 του μηνου βαρατε all in με 8,3 μπαστουνια,ειναι σιγουρακι,πληροφορια απο μεσα οπως λεει και ο προποτζης μου :laugh: :laugh: :laugh: !!!!υ.γ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!δεν ισχυει για πλατφορμα ongame :S ,μπορει να σας δουν με 8,2 και οπως καταλαβαινετε θα στε χαμενοι απο χερι..αυτα αμα εχω καποια αλλη μπομπιτσα θα ενημερωσω :laugh: :laugh: :silly: :silly: kalo.. Παράθεση
Recommended Posts