Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα θα ηθελα να μαθω την γνωμη σας για μια παρτιδα στο stars

tourney 50+5

entrans 5000 περιπου

εχουμε μεινει 100 μετα απο 6 ωρες και γινεται η παρακατω παρτιδα

BLINDS 6000/12000 ANTE 1200

ME 190000 ΠΕΡΙΠΟΥ 3/4ος στο chip count

ME utg KK bet 2xbb

oloi fold enas call me 210000 peripou call apo SB

FLOP 895 rainbow

bet απο μπροστα ο SB 50% mini raise εγω mini reraise o SB kai shove εγω

Ο SB ειναι loose εχει δειξει απο 66 σε shove απο ιδιο stack περιπου μεχρι ΑΑ slowplaying

και το δικο image ειναι loose αλλα εχω δειξει μονο JJ+ σε 3 showdown.

H ερωτηση μου ειναι σε αυτα τα stages ειναι σωστο αυτο το bet απο αυτην την θεση η πρεπει να κανο μεγαλυτερο bet preflop 5-6xbb?

Γενικως σε αυτα τα stages πρεπει να κανω trap me mini raise or limp me monsters (kk,aa,qq)η πρεπει να προστατευω το φυλλο μου με μεγαλυτερα bet preflop?

Δημοσίευση

Αποψη μου ειναι με monsters preflop να πονταρεις οσο ειναι το standard(συνηθως 2,2-2,7bb) στο τραπεζι για να περιμενεις να παιξεις postflop με χεοροτερα starting hands η αν στα γυρισει καποιος να παιξεις καποιο 80-20 η 70-30,.Αποφευγω limp απο utg γιατι δηλωνει δυναμη σε αυτο το σημειο μια τετοια κινηση και τα φυλλα που θα μπλεξουν μαζι σου σε αυτο το ποτ θα ειναι φυλλα που θα μπλεξουν ακομα και αν πονταρεις.Τωρα να πονταρεις 5 η 6 bb ειναι πολυ κακη κινηση για προφανης λογους

Τελος θα ηθελα να σου πω κατι αλλο.Εγω τα 50αρια τουρνουα που παιζω ειναι μονο οταν κερδιζω εισιτηρια απο προκριματικα λογω ελλειψης bankroll.Αλλα αν δεν ηξερα και καποια βασικα πραγματα δεν θα ειχα κανενα λογο να προσπαθησω να τα παιξω γιατι θα ειχα μειονεκτημα απεναντι στον μεσο παικτη που θα αντιμετωπισω(θεωροντας οτι αρκει να ειμαι στο επιπεδου του μεσου παικτη αφου το εισιτηριο θα μου εχει στοιχισει απο 5 εως 20 δολλαρια περιπου αντι για 50 ).Με ολο το θαρρος και την καλη διαθεση αυτα που ρωτας ειναι πολυ βασικα για να παιζεις 50αρια mtt

Δημοσίευση

το μονο 55ari stars που πλησιαζει τις συμμετοχες αυτες ειναι το Eighty Grant Special αλλα παλι δεν ξερω.

Ειδικα μαρκες και η θεση σου στο τουρνουα δεν πρεπει να ισχυει με τιποτα.

Αν λοιπον θελεις απαντησεις στις ερωτησεις σου οταν δεις τα ποστ διορθωσε το αρχικο σου ποστ.

Δημοσίευση

οπως ειπαν και τα παιδια hh or it didnt happend.

""bet απο μπροστα ο SB 50% mini raise εγω mini reraise o SB kai shove εγω ""

η αλλιως , εγω εχω overpair , αν εχεις κατι καλυτερο μπες.

early κανεις μεγαλυτερο raise , γιατι ακομα και ενας να κανει call μετα απο σενα , ολοι οι υπολοιποι παιρνουν odds για call , και δεν θες πολλα ατομα στο flop.Πρεπει να κανεις isolate για hu.

Δημοσίευση

gsbets έγραψε:

early κανεις μεγαλυτερο raise , γιατι ακομα και ενας να κανει call μετα απο σενα , ολοι οι υπολοιποι παιρνουν odds για call , και δεν θες πολλα ατομα στο flop.Πρεπει να κανεις isolate για hu.

gia na apofygeis ekfraseis typou "Koita to donk mpike preflop me 33 kai tou katse set" RIGGED!

Δημοσίευση

gsbets έγραψε:

οπως ειπαν και τα παιδια hh or it didnt happend.

""bet απο μπροστα ο SB 50% mini raise εγω mini reraise o SB kai shove εγω ""

η αλλιως , εγω εχω overpair , αν εχεις κατι καλυτερο μπες.

Ευχαριστω για την απαντηση

για την ιστορια ειχε 88

Δημοσίευση

AngryKoreaMan έγραψε:

gsbets έγραψε:

gia na apofygeis ekfraseis typou "Koita to donk mpike preflop me 33 kai tou katse set" RIGGED![/quote:3e8cv3f0]

προερχομαι απο το ΒJ οποτε τα εχω δει να γινονται αυτα, αυτο που ρωταω ομως ειναι τι επρεπε να κανω

Δημοσίευση

kalos έγραψε:

sapakias έγραψε:
50-5 tourney

entrans 5000

σαν πολλοι δεν ειναι?

3/4ος μe 190000 chips

πολλα περιεργα μας λες φιλε μου

Καλησπερα ,

φιλε πολυ καχυποπτος εισαι

1/11/09 DAILY EIGHTY GRAND POKERSTARS[/quote:cudxu7pu]

Tournament Date & Time: Prizepool Buy-in

No Limit Hold'em

01 Nov 2009 19:00 $269,400 $55

Game Running Entries Avg. Buy-in

Texas Holdem NL 9 hour 14 minutes 5388 $55

1. doctord13 $34,214

2. klaaswsv $24,111

3. Delaruu $16,029

4. tupacmn $13,201

5. _Chapa_26 $10,507

6. d3vd3v $7,813

Δημοσίευση

den 3erw ti ginete akrivos, telika eixes 140bbs?? telospanton sigoura lathos to min preflop apo utg. opws sou eipe o birbilis kane kanoniko raise, isws ligo pio megalo epeidi eisai utg kai einai deep, mexri 3.5bb einai ok.

Sto flop kane call mono, afou einai tricky player o SB ite se exei kai thelei na sou anei 3bet opws egine, ite mblofarei me kati san KQ kai an kaneis mono call mborei na sou kanei kiala chips dwro an den tou dei3eis ti exeis.

Btw meta to mini reraise tou sb prepei na katalaveis ti ginete edw..

Δημοσίευση

ti tha eixe re pekti gia na kanei reraise meta apo raise allou, kai otan meta apo afton milaei o 4os se stack (pou eixe kanei preflop raise)?????...ola afta se late stages 55riou tournoua....kala plaka mas kaneis? sygnwmi diladi, epekses 55ri tour piges mexri ekei kai den vlepeis oti afto einai ena easy fold?...gia onoma tou theou...kai pragmatika gia tin istoria kiolas, gia pes...Ti stack eixe o antipalos sou otan ekane to reraise?....kai episis..pera ap tin plaka , sovara twra....Esy meta apo raise kai reraise, se poio simeio pistepses oti oi papades sou einai dynatoi?....LOL