sermat Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2009 Γειά σας.. Μήπως μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας για το pkr.com;Παίζω εδώ και κατι εβδομάδες και θα ήθελα να ξέρω περι τίνος προκείτε, γιατί δεν έχω δει κάπου στο site κάποια αναφορά για το pkr.com.Ευχαριστώ!! :cheer: Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2009 Μονο αν παιζεις ποκερ για να χαλαρωσεις και να απολαυσεις τα εφε του. Παράθεση
sermat Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2009 Γιατί το λες αυτό;Τόσο χάλια είναι; Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2009 Τα γραφηκα του ειναι πολυ καλα και κανουν το παιχνιδι ευχαριστο αλλα μονο αν παιζεισ περισσοτερο για χαβαλε και για να διασκεδασεις.Δεν μπορεις να κανεις multitabling + το οτι ειναι αργο το παιχνιδι με ολα αυτα τα εφε οποτε δεν το προτιμω.Αν θες ομως να περασεις την ωρα σου παιζοντας 1 τραπεζι και να διασκεδασεις ειναι καλη ιδεα.PS. να τους κανεις εκεινο τον ηχο της κοτας συχνα τους τιλταρεις :) πλακιτσα.. Παράθεση
sermat Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2009 OK..Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση
Recommended Posts