Ntavelis Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 Παίζω εδώ και δύο μήνες περίπου.Σήμερα είδα ένα post στο forum μας που ανέφερε το rakeback.Μπαίνω στο site του, βλέπω τι είναι αλλά δε μπόρεσα να καταλάβω πως δουλεύει.Έχει να κάνει με τον κωδικό τις πρώτης κατάθεσης;Εγώ δηλαδή δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω τώρα που έχω ήδη λογαριασμό;Και κάτι ακόμα..Από το rakeback.com είδα ότι δεν έχει υποστήριξη για την PokerStars στην οποία παίζω. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο έμπιστο site που μπορώ να χρησιμοποιήσω για rakeback στη Stars; Παράθεση
Short stack Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 Ίδια απορία έχω και εγώ, έπρεπε από την αρχή να ανοίξω λογαριασμό από την σελίδα τους (rakeback.com), ή μπορώ να το κάνω και τώρα που έχω ήδη λογαριασμό. Παράθεση
labKK Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 Κανετε ένα search στο forum για το rakeback.Υπάρχουν ήδη 2,3 thread που θα σας λύσουν πολλές απορίες.Για τις υπολοιπες ξαναρωτάτε εδώ. Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 Καλημέρα σας... η συγκεκριμμένη εταιρία που αναφέρατε δεν δίνει RAKEBACK παρά μόνο μέσω ενός δικού της προγράμματος που πρέπει να φτάσεις Supernova επίπεδο για να έχεις κάποια προνόμια. Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2009 Μήπως ξέρει κανείς αν η betfair δίνει race back?Κάτι φίλοι μου είπαν να ανοίξω και εκεί λογαριασμό γιατί το επίπεδο είναι μέτριο ως κακό.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Παράθεση
zeit1 Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2009 ΤΣΕΚΑΡΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ..rakebrain.com Παράθεση
Recommended Posts