103987 Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Καλημέρα,Θα ήθελα να παραθέσω την εξής διαπίστωση που έχω κάνει για online παίκτες που ασχολούνται περισσότερο με τα παιχνίδια στις πλατφόρμες PS και FT μήπως καταφέρω να βρω μια εξήγηση:Πολλοί κερδοφόροι παίκτες μίας πλατφόρμας π.χ της PS δεν έχουν αντίστοιχα αποτελέσματα σε παιχνίδια της FT και to αντίστροφο. Πολλοί ίσως δεν έχουν κερδοφορίσει ακόμη σε μία από αυτές,ενώ στην άλλη έχουν αξιοζήλευτα αποτελέσματα.Βεβαίως να μην ξεχάσω να πω πως ο αριθμός των παιχνιδιών που έχουν παιχτεί από αυτούς είναι παρόμοιος και στις 2 εταιρίες οπότε παίρνουμε αντίστοιχα δείγματα των ίδιων των παικτών.Για να μην παρεξηγηθώ “Δεν έχω σκοπό να κριτικάρω κανέναν παίκτη, ούτε τις ικανότητες του αλλά προσπαθώ να εντοπίσω την αιτία της διαφοράς αυτής” Και παραθέτω το εξής ερώτημα σε εσάς:Πού νομίζετε ότι μπορεί να οφείλεται μία τέτοια διαφορά ανάμεσα στις 2 αυτές εταιρείες? Τι πιστεύετε?Ευχαριστώ Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Συνήθως, στο μικρό δειγμα. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Πολλες φορες παιζουν ρολο οι δομες των τουρνουα,τα fields,τα prizes structures και εννοειται βεβαια και η ποιοτητα των παιχτων σε καθε εταιρεια. Παράθεση
103987 Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Μια τεράστια παράμετρος που μου είχε διαφύγει εντελώς απο την σκέψη μου! Έχει μεγάλη βάση! Eυχαριστώ για το post Παράθεση
nikos_10 Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αυτό συμβαίνει επειδή πολλοί παίκτες αγνοούν ακόμα την βασική στρατηγική του on line poker.Επειδή δεν ξέρω απο FT μπορώ να πώ tips για τις πλατφόρμες που παίζω.π.χ 1.στην stars μην μπείς ποτέ με τον leader all in- έχει περίπου 80% να σε πετάξει. Απεναντίας στην ongame αν είσαι short <2 bb παίζε ρέστα συνέχεια μέχρι να φτάσεις το average.2. στην ongame λοζέ απέναντι σε 2 overcard έχουν 65-35% πιθανότητα νίκης με ακριβώς ανάποδα ποσοστά στην stars.3.. στην stars ο όρος dominated hand δεν υφίσταται. Για παράδειγμα AQ VS AJ είναι ένα κλασσικό coin flip ενώ στην ongame το AQ έχει 93%p.s 1. παίρνεις μεγάλο value αν κυνηγίσεις back door flush στην stars και αντιστοιχα back door straight στην ongame.p.s 2 θεωρίες που ακούγονται για PS για την αυξημένη πιθανότητα του να εμφανιστεί Α στο flop(ειδικά αν τα hole cards σου ειναι ΚΚ) δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί και θεωρούνται φήμες. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
antonpitbull Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2009 Εγω δεν θα αρχισω τις γνωστες βλακειες για rigged κλπ διοτι δεν πιστευω οτι υφισταται κατι τετοιο. Ομως εχω κανει μια παρατηρηση την οποια θα ηθελα να συζητησω.Εχοντας παιξει και στις 2 πλατφορμες που αναφερεις και μετα απο μεγαλο αριθμο hand ( που σημαινει οτι εχω μια αποψη των 2 site ) παρατηρησα οτι ο αλγοριθμος του Full Tilt εχει διαφορα ως προς αυτον του Pokerstars οσον αφορα το μοιρασμα των φυλλων.Αυτο δεν εχει να κανει με rigged αηδιες κλπ αλλα μονο με τον τροπο με τον οποιο κατασκευαστηκε ο αλγοριθμος να μοιραζει απο την εκαστοτε εταιρεια. Διοτι μπορει να λεγεται Random Number Generator ( συμφωνα με το οποιο ολα ειναι 100% random κατι το οποιο μαθηματικα αποδεικνυεται αναληθες ) αλλα καποιος προγραμματιστης εγραψε το προγραμμα για την μεν μια και καποιος αλλος για την αλλη, που σημαινει οτι πολυ πιθανο να διαφερουν οι αλγοριθμοι τους.Αυτο θελω να τονισω ειναι μια απλη παρατηρηση και δε σημαινει με τιποτα οτι βρηκα την εξηγηση για το φαινομενο το οποιο αναφερεις.Οσο για τους παικτες στις 2 πλατφορμες ολοι εχουν παρατηρησει οτι στην stars τα donks αποτελουν την πλειοψηφια, κατι το οποιο σημαινει οτι υπαρχουν περισσοτερες ευκαιριες για τους καλους παικτες απ οτι στην Tilt. Παράθεση
Recommended Posts