PeterPan Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2009 Χαίρε σε όλους,επειδή δεν είμαι πολύ καιρό στη PokerStars θα ήθελα μια βοήθεια/προτάσεις σχετικά με κάτι πολύ απλό.Πριν τη "Σταρς" έπαιζα στο "ΛΕΞ" (ασχολίαστο), το οποίο βέβαια είχε το πάρα πολύ καλό 2-φορές-την εβδομάδα "μινι" τουρ, μόνο για τους έλληνες που είχε πολύ καλά pay outs μιας που πληρώνονταν οι 3πρώτοι αλλά πολύ καλά μιας που η συμμετοχή ήταν μικρή (25 το πολύ άτομα) κ επίσης δωρεάν, μόνο με συχνούς πόντους παίχτη.Αυτά για όσους δεν ήξεραν περί λεξ κλπ. όσοι συμμετείχαν θα το θυμούνται λογικά.Εγώ αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι:1> Αν υπάρχει κάτι ανάλογο στη "σταρς", εννοώντας κάποιο καλό τουρ (δωρεάν ή και μη), που δεν έχω προσέξει.Προτίνετε από την εμπειρία σας μιας που τα τουρς μου στη "σταρς" είναι ελάχιστα. Έχω δει και τα "στεπς" αλλά προς το παρόν δεν εχώ πολλούς πόντους για εκεί.2> Εγώ παίζω πλέον κυρίως -OMH hi/lo SnGos- είτε κάποια -horse- αλλά βασικά OMH hi/lo.Δεν είναι ότι δεν είμαι του ΤΧ αλλά προτιμώ "live" ta cash mou sto TX και στα SnGos τα πάω καλύτερα στο OMH hi/lo, οπότε έχω παραμείνει εκεί προς το παρόν.Το bankroll μου είναι στα 200δολλάρια τώρα (χανω 5 απόταν το γύρισα ΜΟΝΟ στο παιχνίδι μου δλδ. στο OMH hi/lo,πριν έχανα 35 ).Οπότε οποιεσδήποτε προτάσεις δεκτές , πέρα από cash, και φυσικά ανάλογα με το bankroll που διαβάσατε, ευχαριστώ Παράθεση
Recommended Posts