Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Άποψη μου είναι οτι δεν υπάρχει εθνικότητα στο poker.Μπορεί μια διάκριση να αυξήσει το ενδιαφέρον και να συμβάλλει στην ανάπτυξ του poker στην χώρα του καθενός αλλά όχι οτι και σε κάθε τουρνουά που παίζουμε κουβαλάμε την Ελληνική σημαία στους όμους μας.Εντάξει ο Hachem φώναζε Ausie Ausie Ausie και ανέμιζε την σημαία στο wsop αλλά είναι πολλοί αυτοί που το κάνουν?Οπότε ας κρίνουν τον αντίπαλο απ'την εθνικότητά του.Κάνει καλό στο bankroll μας ;)

Υ.Σ

Στο τάβλι είμαι άσχετος.Έχω όμως 2 φιλαράκια που απλά δεν υπάρχουν.Πιάνεις παραμάνα το συνεχίζεις και το χάνεις διπλό 4 στις 10 άνετα.

Δημοσίευση

panosxvii έγραψε:

Άποψη μου είναι οτι δεν υπάρχει εθνικότητα στο poker.

Διαφωνω μαζι σου.Σιγουρα δεν ισχυει οτι αν καποιος ειναι Ελληνας ειναι donk κλπ αλλα σιγουρα οταν καποιος βλεπει εναν Ελληνα απεναντι του χαιρεται γιατι ειναι απολυτως λογικο μια μαζα παικτων που ασχολειται λιγο καιρο με το παιχνιδι να ειναι σε κακο επιπεδο γενικα.Σιγουρα υπαρχουν καλοι Ελληνες ομως ειναι πολλοι λιγοι σε σχεση με αυτους που δεν ειναι.

Δημοσίευση

baskont έγραψε:

Αγόρασα από το Sharkscope αυτό το HUD (πολύ καλό εργαλείο), που σου βγάζει αυτόματα σε κάθε τραπέζι που παίζεις τα στατιστικά των αντιπάλων σου, Games Played, Avg buy in, Avg Profit, Total Profit κλπ!

Δυστυχώς το Pokerstars δεν επιτρέπει πλέον την χρήση του.... :(

Ξερείς μήπως αν μπορεί να το εντοπίσει ? Το δοκίμασες με επιτυχία σε αυτήν την πλατφόρμα?

Δημοσίευση

OK δεν διαφωνούμε.Εγώ στο πρώτο σκέλος της απάντησης σου αναφέρθηκα.Αυτό που λέω είναι πως μπορεί οι επιτυχίες των Ελλήνων στα διεθνοί και Online τουρνουά να κάνουν το πόκερ δημοφιλέστερο εδώ,όμως για να ανέβει κάποιος επίπεδο παικτικά πρέπει να ασχολήθει μόνος του και να μην υπάρχει στο μυαλό του το στην Ελλάδα το επίπεδο είναι μικρό,άρα δεν μπορώ να γίνω καλός παίχτης.Την βελτίωση που μπορεί να έχει κάποιος Σουηδός ή Αμερικάνος μπορεί να την έχει κάλιστα και ένας Έλληνας ή ένας Ιταλός για παράδειγμα.Όμως η βελτίωση πρέπει να γίνει σε ατομικό επίπεδο.

Δημοσίευση

OK,τα ιδια λεμε με αλλα λογια.Επιπλεον οι Ελληνες παικτες εχουν το μειονεκτημα της απουσιας του παιχνιδιου απο τα ελληνικα καζινο που στερει τη συστηματικη live εμπειρια που σιγουρα ειναι πολυ σημαντικη.

Αλλα που θα παει,θα γινουμε παικταραδες ολοι(καααποτε)!!!

Δημοσίευση

holdemgr έγραψε:

Ehhh... Pws mporei o Ellhnas na einai kalos s'ena paixnidi pou apaitei logikh skepsh, ikanothta na pairneis psyxraima apofaseis xwris na ephreazesai apo synaisthimata, prolhpseis --->Ehhh... Pws mporei o Ellhnas na einai kalos s'ena paixnidi pou apaitei logikh skepsh, ikanothta na pairneis psyxraima apofaseis xwris na ephreazesai apo synaisthimata, prolhpseis klp, aytopeitharxia, pisth ston eayto sou xwris omws n'afhneis ton egwismo na ephreaasei to paiksimo sou klp klp ?? klp, aytopeitharxia, pisth ston eayto sou xwris omws n'afhneis ton egwismo na ephreaasei to paiksimo sou klp klp ??

:laugh: Ti einai autoanaforiki protasi? einai to dna omws... :P (profanws den ennow tpt gia to skill sou apla eixe fash)

Δημοσίευση

holdemgr έγραψε:

Ehhh... Pws mporei o Ellhnas na einai kalos s'ena paixnidi pou apaitei logikh skepsh, ikanothta na pairneis psyxraima apofaseis xwris na ephreazesai apo synaisthimata, prolhpseis klp, aytopeitharxia, pisth ston eayto sou xwris omws n'afhneis ton egwismo na ephreaasei to paiksimo sou klp klp ??

+1000

holdemgr αν δεν έγραφες και greekglish....

Για όσους αντέχουν πολύ πολύ βαρύ υλικό ,

Η Ελληνική Ιδιαιτερότητα του Κορνήλιου Καστοριάδη μας αναλύει πολύ καλά ως φυλή .

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολους και απο εμενα.

Αν και δεν εχω μεγαλη εμπειρια με αντιπαλους Ελληνες παιχτες, οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη για το πως παιζουν, ειμαι σιγουρος οτι οι Γαλλοι και οι Ολλανδοι μας ξεπερνουν κατα πολυ σαν εθνος βλακειας στο ποκερ. :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Johnny22 έγραψε:

Πραγματικά δε μπορώ να παρακολουθήσω τη λογική.. Το poker δεν είναι δα και κανά άθλημα. Το μόνο ερώτημα imo που πρέπει να απασχολεί τον καθένα είναι: τί τρέχει με την πάρτη μου?

Kατα μια εννοια ειναι αθλημα.Πολλοι το αντιμετωπιζουν ετσι,αλλωστε.

Περα απο αυτο ειναι απολυτως λογικο ανθρωποι με κοινα χαρακτηριστικα να προσεγγιζουν με την ιδια λογικη το παιχνιδι(οποιο κ αν ειναι αυτο) και σιγουρα η εθνικοτητα ειναι ενα τετοιο χαρακτηριστικο

Δημοσίευση

"Kατα μια εννοια ειναι αθλημα".

Κατά ποία?

"Πολλοι το αντιμετωπιζουν ετσι,αλλωστε."

Ε και?

"Περα απο αυτο ειναι απολυτως λογικο ανθρωποι με κοινα χαρακτηριστικα να προσεγγιζουν με την ιδια λογικη το παιχνιδι(οποιο κ αν ειναι αυτο) και σιγουρα η εθνικοτητα ειναι ενα τετοιο χαρακτηριστικο"

Ναι αν η εθνικότητα υπεδείκνυε και κοινα ψυχολογικά χαρακτηριστικά..

Και ξέρω ότι οι περισσότεροι που πόσταραν αυτό εννοούσαν. Εγώ πάλι έχω άλλη άποψη..

Δημοσίευση

Johnny22 έγραψε:

"Kατα μια εννοια ειναι αθλημα".

Κατά ποία?

"Πολλοι το αντιμετωπιζουν ετσι,αλλωστε."

Ε και?

"Περα απο αυτο ειναι απολυτως λογικο ανθρωποι με κοινα χαρακτηριστικα να προσεγγιζουν με την ιδια λογικη το παιχνιδι(οποιο κ αν ειναι αυτο) και σιγουρα η εθνικοτητα ειναι ενα τετοιο χαρακτηριστικο"

Ναι αν η εθνικότητα υπεδείκνυε και κοινα ψυχολογικά χαρακτηριστικά..

Και ξέρω ότι οι περισσότεροι που πόσταραν αυτό εννοούσαν. Εγώ πάλι έχω άλλη άποψη..

Για το πρωτο.Εχει πολλα κοινα χαρακτηριστικα με παιχνιδια οπως το σκακι και αλλα τετοιας μορφης αθληματα.υπαρχουν ερασιτεχνες κ επαγγελματιες παικτες,απαιτει καλη φυσικη κατασταση(αλλιως παθαινεις αυτο που επαθε ο Ivey) ;).Υπαρχει ανταγωνισμος,δυνατοτητα βελτιωσης κλπ.Οι κορυφαιοι του ειδους εχουν χορηγους ειναι διασημοι κλπ.

Για το δευτερο.Δεν εχει απαντηση απλα το ανεφερα.

Οσο για το τελευταιο επετρεψε μου αλλα δεν ειναι θεμα αποψης.Κατα πλειοψηφια ανθρωποι κοινης εθνικοτητας εχουν περισσοτερα κοινα στην ψυχοσυνθεση τους

Δημοσίευση

birbilisgr έγραψε:

Οσο για το τελευταιο επετρεψε μου αλλα δεν ειναι θεμα αποψης.Κατα πλειοψηφια ανθρωποι κοινης εθνικοτητας εχουν περισσοτερα κοινα στην ψυχοσυνθεση τους

Και κατά πλειοψηφία οι περισσότεροι που παίζουν poker δεν είναι winning players ανεξαρτήτου εθνικότητας.Σε αφήνω να σκεφτείς τις επεκτάσεις αυτού που λέω.Είναι μεγάλη η κουβέντα και προφανώς δε γίνεται μέσα από ένα φόρουμ, αλλά χάρηκα που είπαμε έστω και αυτά τα λίγα.