voukefalas4 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ POKERSTARS ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ????? Παράθεση
pkr Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 μολις μπηκα κανονικα εγω ρε φιλε. ας πουν και αλλα παιδια αλλα εγω μπηκα με την μια. δεν ξερω αν ειμαι κωλος απλα. Παράθεση
Short stack Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 tora molis to tsekara, kai egw mpika me ti mia... Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 me 2 :) Η ποκερσταρς δεν εχει προβλημα κανε ενα restart το router και ξαναπροσπαθησε Παράθεση
voukefalas4 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:me 2 :) Η ποκερσταρς δεν εχει προβλημα κανε ενα restart το router και ξαναπροσπαθησεΟΠΩΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ¨ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ......¨ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 de se afinei na sindetheis kapio firewall/antivirus Παράθεση
Recommended Posts