alexandro33 Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 καταρχην ξερω πως τοποθετω το θεμα μου σε λαθος μερος αλλα πιστευω εδω θα το διαβασετε ολοι και θα μου δωσετε απαντησεις, παιζω ποκερ εδω και καιρο κ ενας φιλος μ που ασχολειτε κ αυτος μου προτεινε να κανουμε ενα φοιτητικο καφενειο που η κυρια λειτουργια του να στηριζετε στην διοργανωση τουρνουα ποκερ δυο φορες την εβδομαδα, αλλα κ να μπορουν πολλοι φοιτητες κ αλλοι να παιζουν καθημερινα δικα τους τουρνουα ή cash game και να δίνουν κατι για το τραπεζι,(μενω σε μια επαρχιακη πολη με 15000 φοιτητες), Σας τα λεω ολα αυτα διοτι θα ηθελα να μ πειτε βασικα εκτος απο το ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΟΚΕΡ; και δευτερον να μου πειτε αν ενας τετοιος χωρος θα ειχε επιτυχια, φανταστητε ενα ζεστο φοιτητικο μαγαζι με ωραια τραπαιζια ποκερ κ πολλη μικρη χρεωση τραπεζιου, πχ 1 ευρω. η γνωμη σας ειναι πολλη συμαντικη για μενα γιατι θελω να ξεκινησω κατι καινουργιο κ εσεις σαν παιχτες ποκερ ειστε οι καταλληλοι να απαντησετε
alexandro33 Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 δικιο εχεις φιλε μου αυτο ειναι αυτο ειναι ενα προβλημά, εχω δει τετοιους χωρους σε πολλες επαρχιακες πολεις, σε πεντε για την ακριβεια, σας μιλαω για μαγαζια που δουλευουν με τουρνουα κ τα λοιπα, αλλα εχουν σημα στο τραπεζι αλλα οχι σε ολα παιζεις με μαρκες πανω στο τραπεζι, οποτε πιστευω πως μπορω να λειτουργησω ενα τετοιο μαγαζι χωρις προβληματα, οπως δουλευουν και τοσσα καφενεια, πληρωνεις ενα ετησιο σημα για καθε τραπεζι περίπου 500ευρω,
moderator Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Δεν μπορείς να βγάλεις άδεια για Texas Hold'em. Για πρέφα κτλ ίσως , όχι όμως Texas, αυτό είναι που γνωρίζω τουλάχιστον. Σε διαφορετική περίπτωση την δική σου ιδέα θα την είχαν ήδη εφαρμόσει χιλιάδες καφενεία ανά την Ελλάδα. Ψάξε και ρώτησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα μάθεις περισσότερα.
alexandro33 Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 ναι, ξερω πως δεν γινετε, αλλα νομιζεις στα καφενεια παιζουν πρεφα; πιστεψε με ειναι το μονο που δεν παιζουν,
GeorgeSadoor Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Τί είναι η πρέφα?Είδος πόκας?
kounamoutas Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Πρέφα ειναι το καλύτερο παιχνίδι που παίζεται με χαρτία απλα
alexandro33 Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 βασικα θα σας ξαναρωτησω που παιζετε ποκερ εκτος ιντερνετ, αν ανοιγε καποιος χωρος θα σας ενδιεφερε;
Guest Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 kounamoutas έγραψε:Πρέφα ειναι το καλύτερο παιχνίδι που παίζεται με χαρτία απλαΗ πρέφα είναι το καλύτερο πρώτο σκαλοπάτι για το καλύτερο παιχνίδι με χαρτια και μηδέν τύχη που είναι το bridge http://www.hellasbridge.orgΌσο για αυτό που ρωτάς και εγώ ξέρω μαγαζί που παίζουν πόκερ όπως όμως ξέρω επίσης πως το μεγαλύτερο μινιαίο κόστος του ιδιοκτήτη είναι το "τάισμα" με ερωτήσεις σε φόρουμ επί του θέματος σου λέω μην το κάνεις θα πας φυλακή αν έχεις πατήματα στην πιάτσα κάτι γίνεται
moderator Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 looser έγραψε:Όσο για αυτό που ρωτάς και εγώ ξέρω μαγαζί που παίζουν πόκερ όπως όμως ξέρω επίσης πως το μεγαλύτερο μινιαίο κόστος του ιδιοκτήτη είναι το "τάισμα" με ερωτήσεις σε φόρουμ επί του θέματος σου λέω μην το κάνεις θα πας φυλακή αν έχεις πατήματα στην πιάτσα κάτι γίνεταιΑκριβώς!
alexandro33 Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 λετε να παω στο κελι 33...ρε παιδια ηρεμηστε, σε επαρχιακη πολη ηπαμε, δεν θα παιζονται στο μαγαζι περιουσιες στο ποκερ, μιλαμε για τουρνουα, ολη η ελληνικη αστυνομια μαζι μ θα ασχοληθει, δεν μ απανταει ομως κανεις που παιζετε ποκερ....
holdemgr Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Emena gia mpatsos mou akougetai pantws
alexandro33 Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 εγω; ναι ειμαι μπατσος και σας ψαρευω για να παρω πληροφοριες και να κανω την συλληψη του αιωνα, χααχχααχα, ρε παιδια χαλαρωστε λιγο μαγαζι θελω να ανοιξω!!!!
Brigade Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 San idea akougetai poly wraia..An kai oxi poly prototypi...Stin ylopoiisei tis omws einai dyskoli giati dn yparxei adeia gia texas hold'em stin ellada...Gia pia polh milas omws an den ginomai adiakritws???
foustouki Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 alexandro33 έγραψε:λετε να παω στο κελι 33...ρε παιδια ηρεμηστε, σε επαρχιακη πολη ηπαμε, δεν θα παιζονται στο μαγαζι περιουσιες στο ποκερ, μιλαμε για τουρνουα, ολη η ελληνικη αστυνομια μαζι μ θα ασχοληθει, δεν μ απανταει ομως κανεις που παιζετε ποκερ....Δεν καταλαβα τι σε νοιαζει εσενα το που παιζουμε ποκερ εμεις.Δηλαδη αν σ πουμε θα ξερεις το μερος? :)
alexandro33 Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 πρωτον μιλαω για την κομοτηνη, δευτερον θελω να ξερω αν η ιδεα μου ειναι ενδιαφερον και αν πιστευετε πως εχει καλες πιθανοτητες να παει καλα ενα τετοιο μαγαζι, foustouki δεν με νοιαζει που συγγεκριμενα παιζεις ποκερ, οδο και αριθμο, με νοιαζει να μου πεις εαν εκτος ιντερνετ αν θα ανοιγει πχ στην πολη σου ενας τετοιος χωρος και μαζευοντουσαν καθημερινα παιδια για ποκερ εαν θα πηγαινες και εσυ κ επισης αν θα συμμετηχες σε τουρνουα μην φανταστεις με κανενα ταιραστιο buy in, πχ 10ευρω με rebuy κτλπ
Erev0s Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Locked για να βρούμε την υγειά μας και να μην έχει κανένας τρεξίματα, ιδίως ο δημιουργός.Lock Reason: Συζητήσεις και αναφορές για offline συνάξεις εντός συνόρων που το πόκερ θεωρείται ακόμα παράνομο από την νομοθεσία θα διαγράφονται/κλειδώνονται, για ευνόητους λόγους.
Recommended Posts