Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δυστυχώς δεν επιτρέπεται.. Είναι ενάντια στους κανόνες της Full Tilt.. Αν ο λόγος που θέλεις να κάνεις νέο λογαριασμό είναι το rakeback, μπορεί να κανονιστεί με άλλο τρόπο υπό κάποιες προυποθέσεις.. στείλε μου ενα μήνυμα αν είναι αυτός ο λόγος για να σου πω τι ξέρω..

Δημοσίευση

Επειδη με ρωτησανε 2-3 παιδια.. Οσο αφορα το rakeback.. Αν καποιος εκανε register στην Full Tilt μεσω καποιου affiliate (πχ καποιο διαφημιστικο σε site) , τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να σου δωσουν rakeback. Αν ομως εκανες μονος σου register, τοτε μπορεις να στειλεις mail στο support, αυτοι θα σε βαλουν σε μια "λιστα" αναμονης, και με αγνωστα κριτηρια θα κρινουν αν θα σου δωσουν η οχι rakeback. Ο μεσος ορος αναμονής είναι 2 μηνες, αν και υπαρχουν περιπτωσεις που το πήραν πιο γρήγορα, αλλα και πιο αργά (η ακομα και καθολου)..

Δημοσίευση

Προσωπικα ειχα κανει μονος μου απο οτι θυμαμαι account στην ft (χωρις να αποκλειω να εκανα μεσα απο καποιο διαφημιστικο σε site) και στην πορεια εστειλα email για rakeback το οποιο και πηρα σε 3 μερες..

• 1 month later...
Δημοσίευση

Καλησπερα,

Σκεφτομαι να δημιουργησω το πρωτο acc μου στη fulltilt.

Ξεθαβω το θεμα για να ρωτησω αν το rakeback 27% με δημιουργια νεου account στη fulltilt απο διαφορα site (rakebrain.com highstakesdb.com πχ) ειναι τοσο ευκολο οσο φαινεται.

Δηλαδη αν ακολουθησω τις οδηγιες σε αυτα τα site με τη δημιουργια του acc μου θα παιρνω αυτοματα εβδομαδιαια το rakeback, εχει κανει καποιος acc μεσω τετοιων sites?