GeorgeSadoor Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2009 Επιτρέπεται να ανοίξω καινούριο λογαριασμό? (θα ζητήσω να διαγραφεί αυτός που έχω τώρα). Παράθεση
ImbecIle Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2009 Δυστυχώς δεν επιτρέπεται.. Είναι ενάντια στους κανόνες της Full Tilt.. Αν ο λόγος που θέλεις να κάνεις νέο λογαριασμό είναι το rakeback, μπορεί να κανονιστεί με άλλο τρόπο υπό κάποιες προυποθέσεις.. στείλε μου ενα μήνυμα αν είναι αυτός ο λόγος για να σου πω τι ξέρω.. Παράθεση
Sailer18 Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2009 opos eipe kai o ImbecIle den epitrepetai ,eixa steilei kai ego minima stin full tilt gia diagrafi kai na kano kainourio kai distixos den egine.an exei sxesi me rakeback steile tous minima kai einai mia etairia pou sinergazontai kai tha sou poune ..auto sto leo giati kai ego stin arxi den eixa rakeback k tous esteila min. kai tora ola gg Παράθεση
ImbecIle Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Επειδη με ρωτησανε 2-3 παιδια.. Οσο αφορα το rakeback.. Αν καποιος εκανε register στην Full Tilt μεσω καποιου affiliate (πχ καποιο διαφημιστικο σε site) , τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να σου δωσουν rakeback. Αν ομως εκανες μονος σου register, τοτε μπορεις να στειλεις mail στο support, αυτοι θα σε βαλουν σε μια "λιστα" αναμονης, και με αγνωστα κριτηρια θα κρινουν αν θα σου δωσουν η οχι rakeback. Ο μεσος ορος αναμονής είναι 2 μηνες, αν και υπαρχουν περιπτωσεις που το πήραν πιο γρήγορα, αλλα και πιο αργά (η ακομα και καθολου).. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2009 Προσωπικα ειχα κανει μονος μου απο οτι θυμαμαι account στην ft (χωρις να αποκλειω να εκανα μεσα απο καποιο διαφημιστικο σε site) και στην πορεια εστειλα email για rakeback το οποιο και πηρα σε 3 μερες.. Παράθεση
faguvimtu Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Καλησπερα, Σκεφτομαι να δημιουργησω το πρωτο acc μου στη fulltilt.Ξεθαβω το θεμα για να ρωτησω αν το rakeback 27% με δημιουργια νεου account στη fulltilt απο διαφορα site (rakebrain.com highstakesdb.com πχ) ειναι τοσο ευκολο οσο φαινεται. Δηλαδη αν ακολουθησω τις οδηγιες σε αυτα τα site με τη δημιουργια του acc μου θα παιρνω αυτοματα εβδομαδιαια το rakeback, εχει κανει καποιος acc μεσω τετοιων sites? Παράθεση
grigoris16 Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Kanto kalytera apo pokerstrategy.com poly kalo ekpeydeytiko saitkai poles prosfores gia rakebakc Παράθεση
faguvimtu Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Στη σελιδα με τις προσφορες για τα διαφορα poker rooms δεν βλεπω καπου το fulltilt.Αν μου δωσεις καποιο λινκ για τι ακριβως εννοεις να κανω απο κει θα με βοηθησεις. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 pokerstrategy.com/online-poker-rooms/Εχει και την fulltilt σαν επιλογη που μπορεις να παρεις rakeback μεσω αυτου του site. Παράθεση
Recommended Posts