Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

δυστηχως τα εχεις μπερδεψει.

δεν κανουμε αναλυση μιας παρτιδας αν πρωτα δεν εχουμε καταλαβει

το ποσο μεγαλη διαφορα εχει το τουρνουα απο το cash game.

το call απο τετοιες θεσεις ειναι πολυ weak play , και πρεπει να παιζεις πολυ καλο post flop game για να εχεις ελπιδα.

Μειωσε το range σου για να αποφυγεις να κανεις τοσα λαθη.

Πρεπει να κανεις απλες ερωτησεις στον εαυτο σου την ωρα που παιζεις.

Αν κανω rereraise το turn , υπαρχει φυλλο που νικαω να με κανει call?

Δημοσίευση

Deimos έγραψε:

Κοίτα φίλε, στην ουσία ήμουν OOP σε heads up πλέον.

Ο Φιλ Λαακ στο τελευταίο τουρνούα στο final heads up είπε preflop call σε all in στο πρώτο χέρι με Α8!!!

E εγώ είπα να δω το flop...

-Δεν εχει σχεση το preflop allin call σε heads-up tour με αυτην την κατασταση.Καμια.Την λογικη του "να δω ενα φλοπ ρε παιδι μου" OOP χωρις κανεναν λογο και αιτια την ειχα και εγω καποτε,απλα πλεον μου φαινεται πολυ weak.

-Το limp απο το Small Blind σε αυτα τα stakes ειναι κινηση εντελως fishy κατα τη γνωμη μου.Ή ανοιγεις το στανταρ σου(3 ή 3,5x) ή πας πασο.Γενικα η γνωμη μου ειναι never limp,σπανια flat calling(κυριως IP) και κυριως open-raising(φυσικα με εξαιρεσεις).

-Μια ερωτηση απο μενα Deimos,αν μετα το limp σου εκανε bet στα 3,5$ τι θα εκανες?Θα πηγαινες πασο ή call "να δω ενα φλοπ ρε παιδι μου"?

Προβλεπόμενο και ασφαλές tight play μπορούν να παίξουν όλοι όταν τα pots είναι μικρά

Αυτο το ποτ ηταν unraised και στο turn 4$ και καταφερες να χασεις 100$.Εσυ το εκανες μεγαλο και δεν ειδα καποιο ασφαλες και tight play εκ μερους σου ενω αυτο το ποτ μεσα πραγματικα δν ειχε τιποτα που να αξιζει.

Δημοσίευση

Short stack έγραψε:

Για να σε κανει καποιος call με two pair εκει σε unraised pot πρεπει να του λειπουν τιποτα ενζυμα εκ γενετης.

ap'ollo to 8ema ayto mou emeine, exei perasei 1 wra kai akomh gelaw...

eisai o Stryer tou poker...

Ty.Παρεπιπτωντος βρηκα προχτες ενα τετοιο ταλεπορο ανθρωπο που προσπαθησε να κανει το "hero call".Οχι με two-pair,οχι με one-pair,οχι με ace-high αλλα με KING HIGH.Εν το μεταξυ και εγω δεν ειχα τιποτα αλλα το τιποτα μου ηταν καλυτερα(ace high).Οταν ειδα οτι κανει call και κερδιζω γελαγα μονος μου μπροστα απ'το PC.Ο τυπος παρεπιπτωντος εκανε call με KJ σε ace high board χωρις draw και κατι τετοια,και ειχα την τιμη να παιξω 4-5 τουρνουα don μαζι του,στα οποια δεν μπηκε ΙΤΜ σε κανενα.

Btw,oποιος θελει το username του να του στειλει λεφτα για μεταμοσχευση στο μυελο των οστων ας μου στειλει PM.

Party Poker No-Limit Hold'em, 6 Tournament, 30/60 Blinds (9 handed) - Party-Poker Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Button (t2950)

UTG (t3990)

MP2 (t1700)

SB (t2240)

MP3 (t1900)

UTG+1 (t2000)

CO (t1840)

Hero (BB) (t1960)

MP1 (t1420)

Hero's M: 21.78

Preflop: Hero is BB with 3club.gif, Aclub.gif

UTG bets t120, 7 folds, Hero calls t60

Flop: (t270) 7spade.gif, 5club.gif, 8diamond.gif(2 players)

Hero checks, UTG bets t135, Hero raises t390, UTG calls t255

Turn: (t1050) 7diamond.gif(2 players)

Hero bets t525, UTG calls t525

River: (t2100) 6club.gif(2 players)

Hero raises to t925 (All-In), UTG calls t925

Total pot: t3950

Results:

Hero had 3club.gif, Aclub.gif (one pair, sevens).

UTG had Qdiamond.gif, Kheart.gif (one pair, sevens).

Outcome: Hero won t3950