Deimos Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Θέλω να σας περιγράψω ένα on line χέρι που έπαιξα και με έκανε να αναρωτηθώ πως θα το έπαιζε ένας επαγγελματίας. Κατά τη γνώμη μου, η διαφορά μεταξύ επαγγελματιών και ερασιτεχνών είναι οι μικρές λεπτομέρειες στο πως παίζουν τα μεγάλα pots. Προβλεπόμενο και ασφαλές tight play μπορούν να παίξουν όλοι όταν τα pots είναι μικρά. Στα μεγάλα οι αποφάσεις είναι πιο κρίσιμες και κάνουν τη διαφορά...Το εν λόγω χέρι:6 ring cash game, blinds: 0.5$ - 1$, max buy in: 100$Είμαι το small blind και έχουν πάει όλοι πάσσο. Το big blind θα παίξει το πρώτο του χέρι στο τραπέζι και είναι ένας τύπος που μόλις μπήκε με 100$. Εγώ εκείνη τη στιγμή είχα 120$.Κοιτάω τα φύλλα μου, Α7 unsuitted. Είμαι out of position οπότε λέω να κάνω ένα απλό call. Το big blind κάνει check οπότε το pot πριν πέσει το flop είναι 2$, 2 blinds μόνο.Πέφτει το flop, 5,8,9 rainbow. Μιλάω πρώτος και λέω κάτσε να μεγαλώσω λίγο το pot μπας και μου κάτσει κάνα τρελό guttshot. Βάζω 1$, το 50% του pot, μήπως κάνει και fold και τελείωσει εκεί το θέμα.Λέει call.Και πέφτει το turn... 6!!!Τρελαίνομαι εγώ με την κωλοφαρδία μου, και αυτό rainbow ήταν, δεν έπαιζε χρώμα. Κάτω είναι 4$, εγώ έχω 118$ και ο αντίπαλος 98$. Πως να του τα φάω τώρα σκέφτομαι.Κάνω check.Ποντάρει 1$ στα 4$ που είναι κάτω."Tι ένα;!" σκέφτομαι, 5$ λέω και κάνω raise!Και μου κάνει reraise 13$...Και αυτό το σημείο θα ήθελα να συζητήσουμε. Τι έπρεπε να κάνω εγώ;Έπεισα τον εαυτό μου ότι έχει set ή 2 pair και είπα all in και αν έχει 7-10 να πάει να γαμηθεί...Κάνει call, τα ανοίγουμε... και το είχε...Το river δεν ήταν 10 να με σώσει, αλλά βαλές που του μεγάλωσε και την ήδη μεγαλύτερη κέντα...Βγήκα και δεν ξαναέπαιξα για 2 μέρες.Το σκέφτηκα πολύ, είχα τα second nutts και ο αντίπαλος τα nutts. Τι θα έκανε ένας επαγγελματίας;Κατά τη γνώμη μου, το 13$ reraise του turn έπρεπε να με πείσει ότι δεν μπλοφάρει! Με ένα table 5,6,8,9 rainbow τι πρέπει να έχει ένας παίχτης για να μην μπλοφάρει; Τουλάχιστον το 7!!! Επίσης το αρχικό του bet ήταν μόνο 1$, σα να με τσιγγλούσε να ποντάρω κι'άλλα...Οπότε στην καλύτερη περίπτωση θα έκανα split pot. Και στην κακή θα έχανα. Άρα έπρεπε να κάνω απλό call στο reraise του turn, check μετά στο river και call στο bet του, όσο μεγάλο και αν ήταν, ελπίζοντας ότι δε θα με πάει all in. Fold δε θα μπορούσα να κάνω ποτέ, αλλά τουλάχιστον με απλά check/calls θα έχανα τα λιγότερα δυνάτά, είτε από το rake, είτε από τη μοναδική μεγαλύτερη κέντα.Πιθανότατα θα είχα 65$ περισσότερα αν είχα παίξει έτσι.Ποιά είναι η γνώμη σας συμπαίχτες;(Παρεπιπτόντως υπάρχει δικαιοσύνη, έκανα το ίδιο 2 μέρες μετά από την άλλη μεριά όμως και ρέφαρα... 10,7 rules!!!) Παράθεση
Dead Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Για αρχή το οτι τσέκαρε το BB ενώ είναι heads up με το SB σημαίνει πως 9 στις 10 έχει οτιδήποτε εκτός από pocket pair ή 2 overcards (AJ etc).To πιθανότερο που θα σκεφτόμουν στο μεγάλο re raise του θα ήταν 2-pair, σίγουρα όχι set και μάλλον όχι κέντα και πως πιστεύει πως μπλόφάρω πως εγώ έχω την κέντα.Αν έκανες re-re-raise αντί για all in και ο τύπος κόλαρε θα χε 2-pair και αν έκανε all-in κέντα. Οπότε ή θα φόλταρες ή θα πήγαινες στο riverπολύ πιο ισχυρός και με πολύ παραπάνω info.Με το να κάνεις call, αφού είσαι out of position, θα είχες πρόβλημα στο river αφού μετά που τσεκάρεις η μόνη σου ελπίδα είναι να τσεκάρει και αυτός. Οποιοδήποτε bet του θα ήταν τόσο μεγάλο που μάλλον θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα.Φυσικά έξω αό το χορό πολλά τραγούδια λέμε.. Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Deimos πολύ καλά συμπεράσματα έβγαλες από μόνος σου, δε συμφωνώ με τον dead. Πρόσεξε, κάνεις check-raise στο turn, μια ιδιαίτερα ισχυρή κίνηση, ειδικά για το turn και δέχεσαι reraise! Σε board 5-6-8-9. Τι μπορεί να έχει λιγότερο από 7άρι; Άρα με δικό σου re-re-raise θα δεχτείς call μόνο από καλύτερα φύλλα. Άρα ορθά συμπεραίνεις ότι έπρεπε να κάνεις flat call στο turn μετά το re-re-raise του και στο river πάλι check-call. Παράθεση
Deimos Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Thanks για τις απόψεις παίδες. Dead μου αρέσει η φιλοσοφία σου να μαζεύεις πληροφορίες με re-raises και το κάνεις επιτυχημένα!Στην προκειμένη περίπτωση έκανα raise 5x και αυτός re-raise 2.5x δηλαδή το επόμενο raise μου έπρεπε να είναι της τάξης των 25$ τουλάχιστον! Τόσο pot committed πως θα είχα μετά άλλη επιλογή από all in;Θα έκανες το fold αν στο turn σε πήγαινε all in ή στο river; Παράθεση
Dead Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Εκείνος δεν θα φοβόταν το 10-7 αν είχε απλώς το 7? Μετά από το τελευταίο μου raise θα ήξερα πως για να μη με κολάρει και να μου κάνει ρέστα ή πιστεύει πως μπλοφάρω (δύσκολο, δεν με έχει δει ούτε σε μια παρτίδα όπως είπες)ή πως έχω τα nuts. Τότε θα callαρε ή θα φόλνταρε. Για να μη κάνει αυτο έχει ο ίδιος τα nuts.Ναι, αν δεν είμουν τιλταρισμένος από προηγούμενες παρτίδες θα φόλταρα.Από την άλλη αν πήγαινα call, check call μάλλον θα έβλεπα ακόμα και all in μετά το check μου στο river. Παράθεση
Deimos Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Samgreek μου αρέσει η λεπτομέρεια που τόνισες, ότι ο αντίπαλος μου, μου έκανε τόσο δυνατό move μετά από check/raise μου. Οπότε ακόμα περισσότερο έπρεπε να τον φοβηθώ.Dead με τις κινήσεις σου θα καλούμουνα να φολντάρω τα 2nd nutts με 30% pot commitment! Είναι πολύ monster laydown ρε συ... Παράθεση
Dead Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Ναι είναι. Ίσως όντως το σωστότερο και by the book επαγγελματικό παίξιμο ναι είναι το call - check call. Απλά τον έλεγχο τον έχει πλήρως πια ο αντίπαλος και σε μεγάλα pot θέλω να τον έχω εγώ (εγώ τα raise και τα fold). Αυτό φυσικά ενέχει μεγαλύτερο ρίσκο και ίσως τελικά να μην είναι pro play. Στο river θα έβλεπες all in? Απτην άλλη αν σου έκανε 30-35% ποτ raise θα έκανες μόνο call ή θα ανέβαζες; Παράθεση
Vatal Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Deimos έγραψε:Dead μου αρέσει η φιλοσοφία σου να μαζεύεις πληροφορίες με re-raises και το κάνεις επιτυχημένα!den pezete peftei i nixta sto palermo gamw, poker pezete Παράθεση
Deimos Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Στην πράξη αυτό που έκανα, και που θα έκανα σε οποιαδήποτε επόμενη φάση του χεριού, ήταν να πάω ρέστα.Αυτό που λέω είναι, ότι μετά από πολλή σκέψη, το σωστότερο θα ήταν να του πετάξω το μπαλάκι και να κολάρω ό,τι αποφασίζει...Ελπίζω την επόμενη φορά που θα βρεθώ σε αυτήν την συγκυρία να το εφαρμόσω! Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Vatal έγραψε:Deimos έγραψε:Dead μου αρέσει η φιλοσοφία σου να μαζεύεις πληροφορίες με re-raises και το κάνεις επιτυχημένα!den pezete peftei i nixta sto palermo gamw, poker pezete[/quote:2n8psoyz]i rofled Παράθεση
aizack13 Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Vatal έγραψε:Deimos έγραψε:Dead μου αρέσει η φιλοσοφία σου να μαζεύεις πληροφορίες με re-raises και το κάνεις επιτυχημένα!den pezete peftei i nixta sto palermo gamw, poker pezete[/quote:49wmo1mf]OMG OMG!!!!!! respect Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Πεφτει η νυχτα στο Παλερμο...Απιστευτο παιχνιδι..Respect VatalΟσο για το χερι στην καλυτερη κανεις split η χανεις απο nuts.Εφοσον ο αντιπαλος εχει το πανω χερι μπορει ανετα με overbet all in στο river να σε κανει να πεταξεις το 7αρι για να μην κανετε σπλιτ αν εχει και αυτος 7.Προσωπικα πιστευω αν εκανες απλα call στο turn ο αντιπαλος θα καταλαβαινε οτι εχει το 7αρι γιατι set δεν εχεις με τιποτα αφου εκανες limp pre και μαλλον θα εκανες raise any pair.Οποτε στο river all in θα σ επαιζε παλι για να παρει max value απο το 7αρι σου.Αν εισαι σε επιπεδο να τον διαβασεις και να το foldareis οκ αλλιως call και next hand. Παράθεση
nikos_10 Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 δεν καταλαβα τον τιτλο ''διαφορά επαγγελματιών-ερασιτεχνων΄΄ και ερασιτεχνης να είναι κάποιος αμφιβάλλω αν θα μπορέσει να κάνει τόσα μαζεμένα λάθη σε ένα μόνο hand. επίσησ όταν το board έιναι 5,8,6,9 και έχει κάποιοσ Α7 και σκέφτεται''Τρελαίνομαι εγώ με την κωλοφαρδία μου, και αυτό rainbow ήταν, δεν έπαιζε χρώμα. Κάτω είναι 4$, εγώ έχω 118$ και ο αντίπαλος 98$. Πως να του τα φάω τώρα σκέφτομαι Κάνω check..΄΄σημαίναι ή οτι παίζει πρώτη φορά ποκερ ή νομίζει οτι ο αντίπαλοσ του παίζει για πρώτη φορά. Παράθεση
Sailer18 Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 koita den exo paiksei se tetia stakes alla otan genika afino to BB na dei cheap flops kai den mou exei kanei kapio bet i kati gia na paro info gia to ti hand pithanon na exei to paizo poli safe..gia paradeigma sto bet sto turn tha ekana apla call..check river kai tha eblepa ti tha ekane pithanon na ton plirona alla den tha exana olo to stack..Episis blepontas autos oti kaneis apla call kai oxi raise to bet tou sto turn tha nomize oti den exeis kapio dinato hand kai etsi to bet tou sto river den tha itan ipsilo. Παράθεση
Maverickj13 Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Κοιτα δεν ειναι θεμα τοσο επαγγελματικο αυτο...Εχεις μια κεντα, οκ..Ποτ 30$..Δε χρειαζεται να κανεις all in. Απλα σκεψου με τι θα σε πληρωσει. Αν ησουν στη θεση του και ειχες any 2-pair ή και σετ θα εκανες call στο all in σου?οχι...Αρα με το all in ξερεις οτι σε περιπτωση call μαλλον χανεις. Αρα γιατι??? Ασε και το river να ανοιξει και μετα βλεπεις... Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 1)To limp απο το small blind σε cash game μου φαινεται πολυ fishy και weak.Στανταρ raise στα 3,5 και μαλλον θα ειχε τελειωσει το σκηνικο.2)Που το περιεργο να εχει να εχει Τ7 σε αυτην την φαση?3)Πραγματικα δεν βελπω καποιο value στο allin.Για να σε κανει καποιος call με two pair εκει σε unraised pot πρεπει να του λειπουν τιποτα ενζυμα εκ γενετης.Αν το ποτ πχ ηταν ενα 3bet ποτ το να σε κανει κολλ με two pair θα ειχε λογικη γιατι δεν εχεις 7αρι αρκετα συχνα στο range σου.Αλλα εδω ειναι πασιφανες οτι εχεις το 7αρι.4)Πραγματικα εμπλεξες σε μια παρτιδα εντελως ακυρη.Μετα το re-raise στα 13$ και call να εκανες το πιθανοτερο θα ηταν να παει allin ο αλλος στο river και δεν ξερω αν θα εκανες πασο.Νομιζω οτι call 1$ turn+call a small bet on river/fold to a big one ειναι ισως το καλυτερο Line.Το κυριοτερο λαθος κατα τη γνωμη μου ηταν το limp απ'το SB και το αλλιν χωρις value.Αδικα το χασες στ κατοσταρικο φιλε μου. Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 nikos_10 έγραψε:δεν καταλαβα τον τιτλο ''διαφορά επαγγελματιών-ερασιτεχνων΄΄ και ερασιτεχνης να είναι κάποιος αμφιβάλλω αν θα μπορέσει να κάνει τόσα μαζεμένα λάθη σε ένα μόνο hand. επίσησ όταν το board έιναι 5,8,6,9 και έχει κάποιοσ Α7 και σκέφτεται''Τρελαίνομαι εγώ με την κωλοφαρδία μου, και αυτό rainbow ήταν, δεν έπαιζε χρώμα. Κάτω είναι 4$, εγώ έχω 118$ και ο αντίπαλος 98$. Πως να του τα φάω τώρα σκέφτομαι Κάνω check..΄΄σημαίναι ή οτι παίζει πρώτη φορά ποκερ ή νομίζει οτι ο αντίπαλοσ του παίζει για πρώτη φορά.Θα συμφωνησω με το παιδι.Μονο και μονο η λογικη σου δειχνει οτι δεν παιζεις καιρο.Λαθη και καρφωμενα κατοσταρικα ειναι κοινος τοπος για ολους τους παικτες αλλα εδω πιστευω οτι πολυ λιγοι θα εχαναν ρεστα ετσι αδικα.Πως και παιζεις NL100 απο τοσο νωρις? Παράθεση
Deimos Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Maverickj13 έγραψε:Κοιτα δεν ειναι θεμα τοσο επαγγελματικο αυτο...Εχεις μια κεντα, οκ..Ποτ 30$..Δε χρειαζεται να κανεις all in. Απλα σκεψου με τι θα σε πληρωσει. Αν ησουν στη θεση του και ειχες any 2-pair ή και σετ θα εκανες call στο all in σου?οχι...Αρα με το all in ξερεις οτι σε περιπτωση call μαλλον χανεις. Αρα γιατι??? Ασε και το river να ανοιξει και μετα βλεπεις...Πολύ λογικό post φίλε μου, έχεις δίκιο.Thanks για το tip. Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Βασικά η μόνη διαφορά μεταξύ επαγγελματιών και ερασιτεχνών που υπάρχει ουσιαστικά, είναι ότι ο ένας ζει αποκλειστικά από ο ποκερ, ενώ ο άλλος όχι. Ο τρόπος λήψης απόφασης σε μια παρτίδα δεν κρίνει κ τίποτα.Όλοι έχουμε δει επαγγελματίες να κάνουν λάθη και ερασιτέχνες να κάνουν τρομερές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή.Δηλαδή πιο πολύ ταίριαζε σαν τίτλος: Μια δύσκολη απόφαση κλπκλπ.Όσον αφορά την παρτίδα: Split οr dead. Δεν μπορείς να υποθέσεις επίσης πόσο φιλοσοφημένος είναι ο αντίπαλος ώστε να προσπαθήσεις/ή να σκεφτείς τουλάχιστον να τον διώξεις στο river σε περίπτωση που διπλώσει το board. Δεν είστε και αρκετά deep kαι οι δυο σας. 100BB δεν αφήνουν πάρα πολλά περιθώρια για κινήσεις. Τέλος δύσκολα μπορείς να δικαιολογήσεις ότι έχεις pair pre-flop με το limp σου και ότι συμπληρωσες σετ στο φλοπ. Α7 Blind vs. Blind σε 6max = raise σε γενικές γραμμές. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Οκτωβρίου, 2009 DEIMOS Το μοναδικό θετικό που βρίσκω εγώ σε αυτό το χέρι είναι ότι σε έβαλε να σκεφτείς κάτι που σου εύχομαι να μην σταματήσει ποτέ και συνεχώς να μαθαίνεις. Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει ποτέ το τέλειο παίξιμο κατά την γνώμη μου υπάρχει το τέλειο παίξιμο για τον συγκεκριμένο αντίπαλο και δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι ο κριτής , που σημαίνει ότι ο 10-7 έπαιξε πολύ καλά αφού στα πήρε ή μήπως έπαιξε χάλια αλλά πάλι στα πήρε ;Ο 10-7 δεν έπαιξε καλά αλλά εσύ είχες ερωτευθεί το χέρι σου .Όλοι μας θέλουμε να ξεσκεπάσουμε τον μπλοφατζή αλλά τελικά ξεσκεπάζουμε τα nuts και τα βλέπουμε και εφιάλτες μετά !!(απάντηση για παλιότερο σου ποστ ...έχω δει εγώ φύλλα της τράπουλας στον ύπνο μου σε όλες τις δυνατές version)Αυτό που έπρεπε να σκεφτείς κατά την γνώμη μου στο συγκεκριμένο χέρι την στιγμή που είχες πείσει τον εαυτό σου ότι αυτός μάλλον μπλοφάρει ....είναι πως αν μπλοφάρει σίγουρα θα έχεις κι άλλη ευκαιρία να του τα πάρεις .Περίμενε αστον να χαίρετε συνέλεξε στοιχεία και περίμενε να δεις shows out παικτών για να καταλάβεις πως παίζουν .Φαντάσου αυτός ο παίκτης αν παίζει πάντα έτσι όταν κρατάει the nuts πόσο κακός παίκτης είναι . Το παιχνίδι πρέπει να βασίζεται σε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία και εσύ σε εκείνο το τραπέζι δεν είχες στοιχεία εκεί είναι το μεγάλο λάθος . Παράθεση
dandan.de Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2009 distixos sto cash prepei na paizoume ta second kai third nuts ligo pio passive kai as xanoume se value. An ekanes check/call sto turnkai river tha exanes peripou 15$. Tora exases 100$ kai me 5 tetoia hands tha anagasteis na kateveis level sto 0,25/0,5.Skopos mas einai i epiviosi kai na kratame to bankroll se igies epipedo psaxnontas spots pou emeis tha exoume ta nuts kai o antipalossecond/third.Klasiko paradeigma: raise/reraise/call preflop kai exeis JJ kai to flop einai 5 10 2 rainbow. O antipalos kanei 3/4 pot bet, kaneis reraise allin i flat call????????an exei AA/KK/QQ xaneis 100, an blofarei tha patisei freno kai thakerdiseis peripou 25-30$.Se vathos xronou tha exeis meiosei kata poli ta downswings kai tha mporeis na anevaineis level, pou einai kai o stoxos mas sto cash. Παράθεση
Deimos Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2009 Erev0s: Γεια σου Μιχάλη, ωραία άποψη για τη διαφοροποίηση παιχτών.Looser: Ευχαριστώ για την απάντηση, τη διάβασα πολλές φορές και ελπίζω να επηρεάσει το παίξιμο μου από εδώ και μπρος.Dandan.de: Επίσης πολύ συγκεκριμένη και επιμορφωτική απάντηση! Είχα καταλήξει ότι δεν πρέπει να παίζω βλέποντας φαντάσματα γιατί χάνω σε value... Ίσως χρειάζεται να αναθεωρήσω. Ευχαριστώ για το μάθημα! Παράθεση
liondani Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2009 alienhack έγραψε:...Για να σε κανει καποιος call με two pair εκει σε unraised pot πρεπει να του λειπουν τιποτα ενζυμα εκ γενετης.ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΤΑΚΑ !!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2009 Διάβασα μόνο το ποστ κ όχι τις απαντήσεις των άλλων φιλοποκερικών οπότε θα πω καθαρά την άποψή μου.Α7o+oop=AUTO FOLDΔεν ξέρω αν φταίει το οτι είμαι tight αλλά εγώ αυτό θα έκανα.Δίνεις free το flop και έχεις ένα πολύ μέτριο φύλλο.Καλύτερα για μένα να μην μπλεχτείς καθόλου.Όπως θα έκανε και κάποιος επαγγελματίας.Λογικό οταν σου κάτσει αυτό που κυνηγάς να τυφλώνεσαι και να μην βλέπεις μπροστά απ'την μύτη σου πιστεύοντας οτι είσαι αυτός που θα τα μαζέψει στο showdown.Αν και δεν νομίζω πως θα μπορούσε και κάποιος που παίζει σε επαγγελματικό επίπεδο να ξεφύγει απο μια τέτοια κατάσταση.Μάλλον θα την πάταγε και αυτός.Αν όμως είχε κάνει το αρχικό λάθος να κάνει limp με Α7ο!!!! Παράθεση
Deimos Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2009 Κοίτα φίλε, στην ουσία ήμουν OOP σε heads up πλέον.Ο Φιλ Λαακ στο τελευταίο τουρνούα στο final heads up είπε preflop call σε all in στο πρώτο χέρι με Α8!!!E εγώ είπα να δω το flop... Παράθεση
Recommended Posts