Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Στο παρακατω hand ειμαι ο Nefilim. Θα παω βημα-βημα το hand, και θελω τη γνωμη σας για το πως θα το παιζατε.

Table "1" Seat 8 is the button.

Seat 2: __nakor__ (3600 in chips)

Seat 3: Nefilim (7160 in chips)

Seat 4: Kev011028 (1030 in chips)

Seat 5: eclipsa (3795 in chips)

Seat 6: Drakes (3980 in chips)

Seat 7: Davies30 (1045 in chips)

Seat 8: Hillo80 (2510 in chips)

Seat 9: And170570 (650 in chips)

Seat 10: Alex09063 (3790 in chips)

And170570: posts small blind 50

Alex09063: posts big blind 100

----- HOLE CARDS -----

dealt to Nefilim :Jh :Th

Aν και ειμαι απο early position, μου αρεσει το φυλλο μου, οποτε αποφασιζω να κανω ενα απλο limp-in.

__nakor__: calls 100

Nefilim: calls 100

Kev011028: folds

eclipsa: folds

Drakes: raises to 300

Davies30: folds

Hillo80: folds

And170570: folds

Alex09063: folds

__nakor__: calls 200

με μιση καρδια και περισσοτερο λογω pot odds, αποφασιζω να κανω call.

Nefilim: calls 200

----- FLOP ----- :Jd :Ah :7h

__nakor__: checks

Nefilim: checks

Drakes: bets 200

__nakor__: folds

Πως προχωραμε; μηπως επρεπε να ειχα πονταρει εγω το flop?

Δημοσίευση

Εγώ θα έκανα raise εδώ περίπου στα 1,000. Το range των πιθανών χεριών του drake είναι πολύ μεγάλο ακόμα (pocket pair, set, AK, AQ, AJ, KQ ίσως και suited, ίσως και κούπες...) Για να το περιορίσω λίγο θα κάνω raise και θα δωτι θα κάνει. Μπορεί να κερδίσω το ποτ εκεί, έχω draws για flush, αλλά το χέρι μου μυρίζει προβλήματα και θέλω να πάρω τον έλεγχο. Άσε που με το check raise μπορεί να αγοράζω και free card στο river (αν και εκτός θέσης).

Δημοσίευση

Συμφωνώ απόλυτα με τον goingup αλλά εξαρτάται από τον παίκτη. Είναι καλός; Το bet του δείχνει ότι μάλλον δεν έχει τον άσσο αλλά ενδέχεται να είναι παγίδα για να σου πάρει ακριβώς το 1000άρικο πηγαίνοντάς σε reraise all-in. Εξαρτάται πάντα από τον παίκτη και όχι μόνο από το πως παίζει αυτός αλλά από το πως βλέπει αυτός ότι παίζεις εσύ. Το πιο δύσκολο συνήθως είναι να καταλάβεις πως φαίνεσαι εσύ ότι παίζεις στους άλλους. Αν π.χ. ξέρει ότι στην προκειμένη περίπτωση η αντίδρασή σου θα ήταν πιθανότατα το reraise στο χαμηλό bet των 200 τότε μπορεί να έχει μέχρι και σετάκι και να ρισκάρει το slow bet επιδιώκοντας να σου πάρει με το reraise all-in όσα περισσότερα μπορεί (το 1000άρικο που προτείνουμε να ποντάρεις στην προκειμένη). Για τον παίκτη τι πληροφορίες έχουμε μέχρι τώρα;

Δημοσίευση

auntcathy έγραψε:

Συμφωνώ απόλυτα με τον goingup αλλά εξαρτάται από τον παίκτη. Είναι καλός; Το bet του δείχνει ότι μάλλον δεν έχει τον άσσο αλλά ενδέχεται να είναι παγίδα για να σου πάρει ακριβώς το 1000άρικο πηγαίνοντάς σε reraise all-in. Εξαρτάται πάντα από τον παίκτη και όχι μόνο από το πως παίζει αυτός αλλά από το πως βλέπει αυτός ότι παίζεις εσύ. Το πιο δύσκολο συνήθως είναι να καταλάβεις πως φαίνεσαι εσύ ότι παίζεις στους άλλους. Αν π.χ. ξέρει ότι στην προκειμένη περίπτωση η αντίδρασή σου θα ήταν πιθανότατα το reraise στο χαμηλό bet των 200 τότε μπορεί να έχει μέχρι και σετάκι και να ρισκάρει το slow bet επιδιώκοντας να σου πάρει με το reraise all-in όσα περισσότερα μπορεί (το 1000άρικο που προτείνουμε να ποντάρεις στην προκειμένη). Για τον παίκτη τι πληροφορίες έχουμε μέχρι τώρα;

Emena mou fainetai donkey logw tou mikrou raise preflop kai tou mikrou bet pou kanei se tetoio flop.

To raise me JTh einai standard ki an mas paei all-in den exoume kanena problhma na kanoume call. Apenanti se AK eimaste 50/50 peripou kai an exei AJ/set exoume 30+% ara to call einai kalo me tosa lefta sto pot.

Δημοσίευση

logo tou raise pou ekane sta 300 kai tou mikrou bet sta 200 sto flop, mallon den eixe asso.Pisteyo oti mallon eixe zeygos sto xeri isos Q Q kai perimene eite Q eite kenta sta epomena 2 fylla.Gi'ayto kai ekane mikro bet foboumenos mipos eixes asso i endoxomeno xroma.An eixe asso tha sou ekane ena megalo bet prokeimenou na min mpeis an perimenes xroma.Bebaia opos eipe kai o holdemgr eksartatai apo to paixnidi tou antipalou sou alla kai to diko sou.Theoro oti ena call stin sygkekrimeni periptosi tha itan oti prepei kathos paizeis me 25% na sou katsei xroma sto turn kai episis fobizeis ton antipalo sou, oti mporei na exeis asso.

Δημοσίευση

Ευχαριστω για τις ως τωρα απαντησεις σας!

Καταρχην, δεν εχουμε κατι το ιδιαιτερο ως τωρα για τον συγκεκριμενο παικτη, δεν εχει δειξει σημαδια καλου/κακου παικτη ως τωρα.

Μου φαινεται οτι επρεπε να κανω re-raise...

Παρολαυτα, εκανα call.

(Θα παραθεσω ολο το υπολοιπο hand μεχρι και ΠΡΙΝ το showdown,καθως θα λειψω απο το σπιτι για 2-3 μερες και δεν θα εχω την ευκαιρια συνεχους ανανεωσης....

Nefilim: calls 200

----- TURN ----- :Ah :7h :Jd :Tc

Έχω 2-pair. Φοβαμαι μηπως τυχον εχει κεντα με ΚQ, αν και δεν πιστευω να εκανε raise με τετοιο φυλλο preflop εκτος αν ηταν suited (και μαλιστα αν ηταν και κουπες, ειμαι αρκετα πισω ηδη...!) Αλλα και παλι,δεν ξερεις...

Παρα το 2 pair λοιπον, δεν νιωθω και τοσο σιγουρος για το φυλλο μου. Κανω check.

Nefilim: checks

Drakes: bets 400

Πολυ μικρο το πονταρισμα του ρε παιδια. Δεν μου ξεκαθαριζει το τοπιο ιδιαιτερα σχετικα με το τι μπορει να εχει - αν και για αυτο φταιω εγω προφανως με τα check μου ως τωρα. Aν παντως εχει KQ , πιστευω οτι θα το πονταρε πιο πολυ απο το φοβο ενος πιθανου flush (εκτος ,οπως ειπα, αν ειχε :Kh :Qh ). Πιο πιθανο μου φανταζει το AJ απο οτι φανταζε στο flop... Και παλι ισως επρεπε να κανω raise, και παλι ομως κανω call....

Nefilim: calls 400

----- RIVER ----- :Ah :7h :Jd :Tc :Jc

Εχω full house, διχως ομως να ειναι το nut hand. Ειδικα αν εχει AJ , προφανως χανω. Αν ειχε πιασει set στο flop κρατωντας ασσους ,πιστευω οτι θα πονταρε περισσοτερα και στο flop και στο turn...

Mε βαση τα οσα σκεφτεστε, τι θα κανατε ;

Μικρο Bet?

Push all-in?

Check-call ή check-raise σε ενδεχομενο bet του?

Δημοσίευση

profanos exeis enas full to opoio xanei mono me AJ,AA.edo exeis dyo kiniseis pali.. kaneis check kai perimeneis na pontarei kai sto kapaki tou kaneis reraise me 3 fores to raise tou (analogos to bet tou...min sou kanei bet 100 kai tou kaneis raise 300,ekei kaneis reraise x10.)to 3 fores isxuei gia 300 bet kai pano.i deuteri kinisi einai oti kaneis bet protos den kaneis check kai pontareis 950.tora an exei to aj pame sto epomeno tournoua:laugh: .

Δημοσίευση

Αν προσεξεις στο πρωτο post μου, εχω διπλασιες μαρκες απο αυτον. Και να χασω, δεν φευγω εκτος τουρνουα, και μενω με 3000 chips, δηλαδη με ενα Μ γυρω στο 20..

Κοινως , εχω πολυ μελλον ακομα στο τουρνουα (λογικα πάντα!) ακομα και να χασω.

Δημοσίευση

Σου κάνει pf raise 3ΒΒ από middle position και 2ΒΒ στο flop :laugh: . Άρα, εάν είναι donk (κοίτα ποιός μιλάει τώρα :laugh: ), παίζει να έχει άσσους και να τους κάνει slowplay, παίζει πολύ επικίνδυνα μέχρι το river όπου έχει nuts και μάλιστα θα τα πληρωθεί ελάχιστα σε σχέση με τα χέρια σας. Τι γίνεται όμως τώρα. Σε κανένα σημείο δεν είσαι σε θέση να πάρεις πληροφορίες. Ίσως, μόνο στο flop ένα check raise, αλλά και πάλι είσαι ευάλωτος στο river. Εγώ πάντως στην θέση σου θα έκανα απλώς call το bet του στο river. Σαν donk δε νομίζω ότι θα σε πήγαινε ρέστα, απλά θα σου έκανε αυτό το ηλίθιο bet των 500 chips πιθανότατα (300pf, 200flop, 400turn, ε λογικά εκεί θα το πήγαινε, άντε το πολύ 600 :P ). Αφού είσαι εκτός θέσης, και σε κανένα σημείο δεν κάνεις bet ή raise για να πάρεις πληροφορίες, τότε στο river μάλλον πρέπει να κάνεις call, έτσι για να δεις και τι σκ..α. είχε και να ξέρεις για μετά τι παίχτης είναι. Γιατί όμως έχω την αίσθηση ότι πρόκειται για έναν απλό weak ace???

Δημοσίευση

Σου κάνει pf raise 3ΒΒ από middle position και 2ΒΒ στο flop :laugh: . Άρα, εάν είναι donk (κοίτα ποιός μιλάει τώρα :laugh: ), παίζει να έχει άσσους και να τους κάνει slowplay, παίζει πολύ επικίνδυνα μέχρι το river όπου έχει nuts και μάλιστα θα τα πληρωθεί ελάχιστα σε σχέση με τα χέρια σας. Τι γίνεται όμως τώρα. Σε κανένα σημείο δεν είσαι σε θέση να πάρεις πληροφορίες. Ίσως, μόνο στο flop ένα check raise, αλλά και πάλι είσαι ευάλωτος στο river. Εγώ πάντως στην θέση σου θα έκανα απλώς call το bet του στο river. Σαν donk δε νομίζω ότι θα σε πήγαινε ρέστα, απλά θα σου έκανε αυτό το ηλίθιο bet των 500 chips πιθανότατα (300pf, 200flop, 400turn, ε λογικά εκεί θα το πήγαινε, άντε το πολύ 600 :P ). Αφού είσαι εκτός θέσης, και σε κανένα σημείο δεν κάνεις bet ή raise για να πάρεις πληροφορίες, τότε στο river μάλλον πρέπει να κάνεις call, έτσι για να δεις και τι σκ..α. είχε και να ξέρεις για μετά τι παίχτης είναι. Γιατί όμως έχω την αίσθηση ότι πρόκειται για έναν απλό weak ace???

Δημοσίευση

Στο river πονταρα περιπου το μισο του stack , μου εκανε reraise all-in, φυσικα τα ειδα, και μου εδειξε.....

:Ad :Js :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Για την ιστορια, 2 πασες μετα αναγκαστικα να παω all in με pocket Queens, τα ειδαν αλλοι 2 (!) και τους νικησα και τους 2-με χρώμα παρακαλώ, ειχα την μπαστουνενια νταμα και ηρθαν 4 μπαστουνια!. Τριπλασιασα, και τελικα κατεληξα 10ος αν και μπηκα 3ος στο final table.

Η απορια μου πανω στο συγκεκριμενο hand ειναι απλως αν θα μπορουσα να το ειχα παιξει καλυτερα . Aν εκανα raise στο flop και μου εκανε re-raise all-in, δεν ξερω ακομα αν θα τα εβλεπα - αν και τεινω στο οτι μαλλον θα τα εβλεπα. Ειχα και το stack και τις πιθανοτητες να κερδισω..

Ευχαριστω για την αποκριση σας, περιμενω τις γνωμες σας τωρα που...ξετυλιχτηκε το κουβαρι.