Ntavelis Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2009 Είμαι νέος στο poker. Παίζω με εικονικά λεφτά για λίγο καιρό στο PokerStars και θέλω να ξεκινήσω να παίζω και με πραγματικά χρήματα.Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα που με μπερδεύουν και δε βγάζω άκρη με το site του PokerStars.Πως καταθέτω χρήματα για να αγοράσω μάρκες; Μόνο με πιστωτική κάρτα; Με χρεωστική κάρτα γίνετε;Επίσης τα κέρδη μου πως τα παίρνω; Μου τα κάνουν κατάθεση σε κάποιο λογαρισμό που θα τους πω εγώ; Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2009 Ntavelis έγραψε:Είμαι νέος στο poker. Παίζω με εικονικά λεφτά για λίγο καιρό στο PokerStars και θέλω να ξεκινήσω να παίζω και με πραγματικά χρήματα.Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα που με μπερδεύουν και δε βγάζω άκρη με το site του PokerStars.Πως καταθέτω χρήματα για να αγοράσω μάρκες; Μόνο με πιστωτική κάρτα; Με χρεωστική κάρτα γίνετε;Επίσης τα κέρδη μου πως τα παίρνω; Μου τα κάνουν κατάθεση σε κάποιο λογαρισμό που θα τους πω εγώ;Κατάθεση χρημάτων μπορεί να γίνει σε κάθε με πολλούς τρόπους που αναγράφονται και στο cashier της κάθε εταιρίας.Στην Pokerstars συγκεκριμένα μπορείς είτε με πιστωτική/χρεωστική/pre-paid card που εκδίδονται από τράπεζες (καλυτερα χρεωστική), είτε με paysafe card (υπάρχουν παντού σχεδόν περίπτερα/ψιλικταζίδικα κλπ), είτε μιας ενδιάμεσης εταιρίας που μεταφέρει χρήματα (moneybookers, neteller klp). Ανάληψη κάνεις με τον ίδιο τρόπο που έκανες κατάθεση (εκτός paysafe), αν και είναι πάντα προτιμότερο κατά την άποψη μου να χρησιμοιποιείς ενδιάμεσες εταιρίες, που μέσω αυτές μπαίνουν τα χρήματα σου μετά κατευθίαν και στον τραπεζικό σου λογαριασμό, αν το επιλέξεις.Αν θέλεις πιο αναλυτικές πληροφορίες για κάποια μέθοδο ρώτα ελεύθερα. Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2009 Αν αποφασίσω να κάνω κατάθεση χρημάτων μέσω ενδιάμεσης εταιρίας πως ακριβώς γίνεται;Με κατάθεση σε κάποιον λογαριασμό; Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2009 Ntavelis προσπαθησε να βρεις τον ευκολοτερο τροπο καταθεσης.Επειδη λογικα σαν πρωτη καταθεση το ποσο θα ειναι μικρο οποτε μια paysafecard απο το μαγαζακι της γειτονιας σου θα ειναι οκ. Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2009 Αν χρησιμοποιήσω paysafecard μετά πως κάνω cashout; Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2009 Ntavelis έγραψε:Αν χρησιμοποιήσω paysafecard μετά πως κάνω cashout;Tραπεζικο έμβασμα. Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2009 Οι ενδιάμεσες εταιρίες έχουν δικούς τους τρόπους κατάθεσης σε αυτές. Είτε με πιστωτική/χρεωστική/pre-paid, είτε με τραπεζικό λογαριασμό κυριώς. Μπαίνεις στο site τους και κάνεις εκεί εναν λογαριασμό και τα βλέπεις. Μετά από αυτες τις εταιρίες που έχεις ανεβάσει χρήματα τα βάζεις σε όποια εταιρία θες. Σαν διαδικτυακό πορτοφόλι δηλαδή λειτουργούν.Αν τα βάλεις με paysafe μετά πρέπει να τα βγάλεις με έναν από τους άλλους τρόπους που προαναφέραμε.Η πιο εύκολη λύση σε γενικές γραμμές και με την λιγότερη ταλαιπωρία είναι οι ενδιάμεσες εταιρίες. Π.χ moneybookers και neteller.Από εκεί και πέρα... Κάνε μια δοκιμαστική κατάθεση με paysafe (δεν σε κόβω να κάνεις κάποια κατάθεση άνω των 100-200 ευρω για αρχή και ούτε στο προτείνω μιας και έχεις εμπειρία μόνο από play-money) και όταν και αν αυτά γίνουν πάνς από 500-1000 και θα χρειαστείς να κάνεις ανάληψη τότε θα βρεθεί λύση σίγουρα.Επίσης.. Ελπίζω να έχεις βάλει τα κανονικά σου στοιχεία στην εταιρία γιατί μετά το θέμα της ανάληψης γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.(Επιβεβαιώσεις μέσω email με φωτοτυπίες στοιχείων κλπ). Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες! Θα ξεκινήσω μάλλον με ένα ποσό γύρω στα 20 ευρώ με paysafecard και μετά βλέπουμε όπως λέει και ο φίλος μου ο Erev0s.Ευχαριστώ και πάλι!Τα ξαναλέμε.. Παράθεση
Recommended Posts