Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Multitables vs 1 table..Pia i gnwmi sas

Recommended Posts

Δημοσίευση

Και κάτι για το "φαντασμένος".

Βεβαίως και πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι μπορεί κάποτε να κερδίσεις ένα μεγάλο live τουρνουά.Θάλεγα ότι άν δεν το έχεις η αν δεν αισθάνεσαι ικανός, καλύτερα να μην ξεκινήσεις να παίζεις πόκερ καθόλου...

Δημοσίευση

stakaman έγραψε:

Και κάτι για το "φαντασμένος".

Βεβαίως και πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι μπορεί κάποτε να κερδίσεις ένα μεγάλο live τουρνουά.Θάλεγα ότι άν δεν το έχεις η αν δεν αισθάνεσαι ικανός, καλύτερα να μην ξεκινήσεις να παίζεις πόκερ καθόλου...

p

Για να κερδισω ενα μεγαλο τουρνουα live πρεπει να εχω το bankroll για να το παιζω..Και τι εννοεις μεγαλο τουρνουα?Το gsop η το ept ασ πουμε?

Αν δεν εχω το bankroll και παιζω τετοια τουρνουα μπορω να τα κερδισω μονο αν ειμαι τυχερος γιατι οσο καλος και να ειμαι θα με φαει το varience χωρις bankroll

Δημοσίευση

Blepw oti oi perissoteres apopseis kleinoun sto MT>>>>1 table!

Pantws apo ola ta post pou diavasa kai tis gnwmes pou eida auti pou teriazei me ti logiki mou kai simfwnw sxedon apolita (xwris bebaia na lew oti oi antithetes mou fanikan akires,eixan poly kala points)einai tou <stakaman> idiws sto post me tous 3 logous pou parathese (an kai den mporw na pw oti simfwnw sto mikro +ROI twn aksiologwn paixtwn)Teriazei sxedon apolyta me tin apopsi pou exw egw peri tou thematos!Na to pw alliws..(proswpika)protimw na paizw poly ligotera hands sigkentrwmena kai na blepw oso pio poly mporw to ti ginete sto trapezi mou,para na akolouthw ena standar paixnidi (ennow tipopoiimenes kai automates kiniseis) akoma kai an akolouthw mia kali solid taktiki pou tha mou epitrepsei na diekdikw perissotera hands kai pots,xwris auto na einai sigouro oti tha mou apoferei kai megalitera kerdi!!

Δημοσίευση

Basilis18 έγραψε:

Blepw oti oi perissoteres apopseis kleinoun sto MT>>>>1 table!

Pantws apo ola ta post pou diavasa kai tis gnwmes pou eida auti pou teriazei me ti logiki mou kai simfwnw sxedon apolita (xwris bebaia na lew oti oi antithetes mou fanikan akires,eixan poly kala points)einai tou <stakaman> idiws sto post me tous 3 logous pou parathese (an kai den mporw na pw oti simfwnw sto mikro +ROI twn aksiologwn paixtwn)Teriazei sxedon apolyta me tin apopsi pou exw egw peri tou thematos!Na to pw alliws..(proswpika)protimw na paizw poly ligotera hands sigkentrwmena kai na blepw oso pio poly mporw to ti ginete sto trapezi mou,para na akolouthw ena standar paixnidi (ennow tipopoiimenes kai automates kiniseis) akoma kai an akolouthw mia kali solid taktiki pou tha mou epitrepsei na diekdikw perissotera hands kai pots,xwris auto na einai sigouro oti tha mou apoferei kai megalitera kerdi!!

Aν θες να κανεις αυτα που λες καλυτερα να παιξεις live για να εχεις και περισσοτερα reads για τους αντιπαλους..

1 table online = χασιμο χρονου

Δημοσίευση

stakaman έγραψε:

Ενα τραπέζι.Κατά τη γνώμη μου δεν έχει "αξία" το ίδιο το παιγνίδι με παραπάνω τραπέζια γιατί δέν είναι παιγνίδι είναι δήθεν "επάγγελμα" με θλιβερά αποτελέσματα για τους περισσότερους όπως μπορείς να δείς στό OPR όπου βλέπεις παίκτες αξιόλογους με εκατοντάδες χιλιάδες έπαθλα από τουρνουά να έχουν αρνητικό ή ελάχιστα θετικό ROI.Ο σχετικά καλός παίκτης έχει ένα ελάχιστο πλεονέκτημα (ιδιαίτερα στα τελευταία στάδια ενός MTT) το οποίο κινδυνεύει να χάσει χωρίς την απόλυτη προσοχή στο τραπέζι που διακυβεύονται τα πολλά χρήματα.Ο ισχυρισμός περί τυποποιημένων κινήσεων δεν έχει καμιά σχέση με το πόκερ όπως τουλάχιστον το έχω εγώ στο μυαλό μου.Η συμβουλή μου είναι μελέτη ,πολλή σκέψη, ένα τραπέζι και όσο μπορείς μεγαλύτερο buy in ακόμη και σε SNG.Τα πλεονεκτήματα του internet είναι πολλά άλλα και όχι το multitabling ο οποίο αυτούς που σίγουρα συμφέρει είναι τους επιχειρηματίες των poker rooms εκτός βέβαια και άν είσαι ο Ναπολέων ή ο Ντουάν... Ετσι θα βελτιώσεις το παιγνίδι σου παίζοντας με καλύτερους παίκτες και θα δείς αν έχεις δυνατότητες να διεκδικήσεις και τα πραγματικά μεγάλα έπαθλα που υπάρχουν στα live evets.(είναι φυσικά αστείο να κάνεις κάτι που θεωρείς ότι μειώνει την απόδοσή σου θεωρώντας ότι θα κερδίζεις λίγα από πολλά...)

Πιστευω ειναι το χειροτερο ποστ που διαβασα αυτο το μηνα! και το σουρεαλιστικο ειναι οτι δινει και συμβουλες :lol:

Δημοσίευση

kala emena me piani enas ponokefalos otan telioso mt pou thelo miso paketo aspirines prin pao gia ypno alla einai orea na mporeis na pezeis me afto to stil(giati ksero kai polloys poymeta to misaoro exoyn tetia kourasi les kai eskavan oli mera) h pithanotites gia kerdos polaplasiazonte . emena prosopika mou exei tyxi se mono trapezi na pao se misi ora 20 fores paso eno otan pezeis se toylaxiston 3 trapezia tha exeis pio polli drasi. afta an eimai lathos parakalo diorthostemai

Δημοσίευση

Δεν ειναι κατι που μπορουν να το κανουν ολοι..

Αν δεις ολοι οι multitablers pro εχουν προιστορια σε internet games στα οποια το ματι σου συνεχεια βλεπει ολη την οθονη και η δραση ειναι καταιγιστικη και οι αποφασεις πολυ γρηγορεσ.Ετσι το ματι συνηθιζει στις γρηγορεσ πληροφοριες.

Δεν μιλαω για multitable δυο,τεσσαρων η εξι τραπεζιων αλλα για massive multitable.

Δημοσίευση

"Πιστευω ειναι το χειροτερο ποστ που διαβασα αυτο το μηνα! και το σουρεαλιστικο ειναι οτι δινει και συμβουλες "

Σουρεαλιστικά φαντάζομαι θα σου φένονται και τα στατιστικά μου άν και λόγω ηλικίας δεν νομίζω ότι ξέρεις τι πραγματικά σημαίνει σουρεαλισμός.... :)

Δημοσίευση

Gia sas pedia, ithela na rotiso kiriws tous foustouki,savas pou

opos lene exoun megali epitixia me mass multitabling kirios se sngos,alla kai genikotera. Afta ta sngo pou pezete toso massive ine 9 atomon i 27,45,90,180 atomon ? Aplos epidi mu fenete poli diskolo gia ta 9 atomon na xirizese tosa trapezia taftoxrona epidi para poli sixna tha ise mesa stous 4-5 telefteus (hopefully) opou kai 4-5handed tha xriazete na pezis polla xeria kai na klevis polla blinds opote tha ginete poli diskolo me tosa trapezia... Eno sta 45-90men klp afto tha xriazetai pio spania. Apla rotao epidi tha arxiso na pezo siga siga perisotera trapezia na mu peite ti gnomi sas, thanx guyz.

Δημοσίευση

Βασικά πρέπει να διακρίνουμε λίγο τις έννοιες.

Άλλο Μulti-tabling και άλλο massive multi-tabling.

Ως massive multi-tabling θεωρείται να μπορείς να παίζεις ταυτόχρονα πάνω από 10-12 τραπέζια. Όχι 24 τουρνουά σε ένα session κάποιων ωρών.

Π.χ: Παίζεις 15 turbo DONS ταυτόχρονα που κρατάν ας πούμε 30 λεπτά max to καθένα για να ολοκληρωθεί. Χωρίς καν να μπούμε στην διαδικασία με το που τελειώνει ένα τουρνουά να ανοίγουμε αυτόματα άλλο, αλλά ας πούμε ότι θα περιμένουμε όλη η 15αδα να τελειώσει, σε 3 ώρες θα έχεις ολοκληρώσει 90 τουρνουα.

Massive multi-tabling αποδοτικά μπορεί κάποιος να κάνει σε πράγματα που έχουν εντελώς αυτοματοποιημένες διαδικασίες (όχι πως είναι κάτι το τόσο εύκολο).

Εφαρμόζεται κυρίως σε sit n' go τουρνουά (όσο λιγότεροι παίκτες στο τουρνουά τόσο πιο εύκολο να εφαρμοστεί), σε DONS (Double or nothing tournaments) και αν παίζεις short stack strategy σε τραπέζια με χρήματα.

Τα πράγματα στα sit n go 9 ατόμων στην φάση που περιγράφεις είναι εντελώς αυτοματοποιημένα. Όλα εξαρτωνται από τα μεγέθη των stack σε σχέση με τα blinds και την αναλογία των μαρκών ανάμεσα στο Button με SB-BB. Τα φύλλα δεν παίζουν τόσο για να κλέψεις ή να σκεφτείς.

Όσο πιο Deep Stack είναι τα τουρνουά και τα τραπέζια με χρήματα τόσο οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες/κινήσεις μειώνονται και χρειάζεται περισσότερη σκέψη και reading skills.