Basilis18 Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Kserw oti oi perissoteroi kaloi kai empiroi pextes paizoun sinexws panw apo ena trapezi tin idia xroniki stigmi!Prosopika eimai tis apopsis tou na anoigw mono ena trapezi kafe fora pou paizw kai oxi parapanw (an kai pio palia eixa arxisei na anoigw mexri 2 mono se cash games alla to ekopsa an kai den bgika xamenos apo auto alla gia tous logous pou tha parathesw parakatw) blepw oti sxedon oloi oi empoiroi pextes exoun antitheti apopsiH gnwmi pou exw egw epi tou thematos einai oti:Se 1 table exeis to xrono kai tin eleutheria na apoktiseis mia eikona gia tous antipalous sou..sta MT oxi,logou tou oti me to zori prolabaineis na pekseis ta filla sou.To paixnidi sou periorizete para poly sta starting hands sou kai mono!Dld paizeis mono me ta filla sou kai xwris katholou reads pou tha mporouses na xes apokomisei an edines perissoteri prosoxi sto table pou paizeis!Se kamia periptwsi de lew oti ta MT einai lathos,pws tha borousa allwste afou einai mia energia pou ekteloun empiroi pextes kai polloi bgainoun kerdismenoi apo auta (+ oti polles fores exw xasei apo atoma pou exw dei oti ektos to table pou paizoun mazi mou einai kai se arketa akoma)apla tha ithela na akousw kapious logous kai gnwmes apo pextes pou paizoun me tetio sistima. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 1)Μπορεις να εχεις reads για τους παιχτεσ ακομα και με περισσοτερα απο ενα τραπεζι ανοιχτα..Αλλωστε για αυτο ειναι και οι σημειωσεις..Αν εισαι regular σε καποιο limit τοτε οι σημειωσεις ειναι σημαντικες2)Υπαρχει γρηγορη εναλλαγη παιχτων οποτε τα reads πολλες φορεσ ειναι εσφαλμενα με μικρο δει παρτιδων.3)ΜΤ>>>>>1 table για τον απλο λογο οτι μπορει παιζοντας πολλα τραπεζια να μειωνεται το κερδος σου στο καθε τραπεζι ξεχωριστα γιατι ειναι πολυ πιθανο κατι να σ εχει ξεφυγει απο τα reads κλπ αλλα το συνολικο κερδος απο ολα τα τραπεζια θα ειναι μεγαλυτεροΕνα απλο παραδειγμα παιζεις 1 τραπεζια και κερδιζεις 20 ευρο την ωρα παιζω 10 και κερδιζω στο καθενα 5 ευρω την ωρα =50 ευρω4)Προσωπικη μου αποψη δεν νοειται online poker χωρις mt.Eιναι το βασικο πλεονεκτημα του online ποκερ. Παράθεση
Basilis18 Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Exeis tin idia apopsi kai gia ta tournoua? (SNG/MTT) Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Basilis18 έγραψε:Exeis tin idia apopsi kai gia ta tournoua? (SNG/MTT)Eιδικά σε αυτά επιβάλλεται. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Basilis18 έγραψε:Exeis tin idia apopsi kai gia ta tournoua? (SNG/MTT)Δεν γινεται να παιζεις sit and go 1 τραπεζι και να σκοπευεις να εχεις κερδος..Οσο περισσοτερα μπορεις να παιξεις τοσο καλυτερα..Και λιγοτερα σκεφτεσαι-οι αποφασεις ειναι στανταρ στο μυαλο σου απο πριν και μεγαλυτερο κερδος εχεις.. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 TI DEIGMA PREPEI NA EXO OSTE NA EKSAKRIVOSO OTI EIMAI KERDOFOROS PAIKTIS SE ENA PAINIDI ?(IPPODROMIES SIGGEKRIMENA) Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 123456 έγραψε:TI DEIGMA PREPEI NA EXO OSTE NA EKSAKRIVOSO OTI EIMAI KERDOFOROS PAIKTIS SE ENA PAINIDI ?(IPPODROMIES SIGGEKRIMENA)χμμμμ πρεπει να εχεις πονταρει σε παρα παρα παρα πολλα αλογα ωστε να εχεις μεγαλο δειγμα φιλε..μου εγω ετσι εχω κανει..πονταρω σε ολα τα αλογα απο 100 ευρο και παιρνω ενα μερος των λεφτων μου πισω..ban him plz Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 123456 έγραψε:TI DEIGMA PREPEI NA EXO OSTE NA EKSAKRIVOSO OTI EIMAI KERDOFOROS PAIKTIS SE ENA PAINIDI ?(IPPODROMIES SIGGEKRIMENA)6 στα 10 άλογα.Στα lays 8-10 κερδισμένα..λολΤί ερώτηση κι αυτή.omg. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ DON,SNG,ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΙ ΔΕΙΓΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙO TO ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ? Παράθεση
Guest Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:123456 έγραψε:TI DEIGMA PREPEI NA EXO OSTE NA EKSAKRIVOSO OTI EIMAI KERDOFOROS PAIKTIS SE ENA PAINIDI ?(IPPODROMIES SIGGEKRIMENA)χμμμμ πρεπει να εχεις πονταρει σε παρα παρα παρα πολλα αλογα ωστε να εχεις μεγαλο δειγμα φιλε..μου εγω ετσι εχω κανει..πονταρω σε ολα τα αλογα απο 100 ευρο και παιρνω ενα μερος των λεφτων μου πισω..ban him plz[/quote:1mbehnov]ΓΙΑΤΙ ΒΑΝ? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Γιατι εισαι τελειως εκτος θεματος και γραφεις οτι να ναι. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ!ΒΑΝ ΒΑΝ COOLΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ THANKS Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Το thread λεει "Απ:Multitables vs 1 table..Pia i gnwmi sas"Καμια σχεση με αυτο που ρωτησες. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 123456 υπάρχουν πολλά ελληνικά φόρουμ σχετικά με στοίχημα( σε όλα τα αθλήματα-betting systems και οτι θες ακόμα και πόκερ).Μπορώ να σου πώ ένα πολύ καλό αν θές.Αρκετοί από εδώ είναι γραμμένοι εκεί. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 GeorgeSadoor έγραψε:123456 υπάρχουν πολλά ελληνικά φόρουμ σχετικά με στοίχημα( σε όλα τα αθλήματα-betting systems και οτι θες ακόμα και πόκερ).Μπορώ να σου πώ ένα πολύ καλό αν θές.Αρκετοί από εδώ είναι γραμμένοι εκεί.Πες του το.. Περα απο την πλακα 123456 σορρυ απλα δεν μπορω να βλεπω ασχετα ποστ και ειδικα που να μην εχουν καμια σχεση με το ποκερ σε διαφορα threads οπου καποιοι ρωτανε κατι για να μαθουν η να βελτιωθουν. Παράθεση
HULK Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 GeorgeSadoor έγραψε:123456 υπάρχουν πολλά ελληνικά φόρουμ σχετικά με στοίχημα( σε όλα τα αθλήματα-betting systems και οτι θες ακόμα και πόκερ).Μπορώ να σου πώ ένα πολύ καλό αν θές.Αρκετοί από εδώ είναι γραμμένοι εκεί.ποιο λες ;; Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Επιτρέπεται να πώ?Τέσπα..infobeto.com Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 φυσικα και μειωνεται η αποδοση.αλλα οταν παιζεις περισσοτερα τραπεζια αυξανεται το κερδος.μπορει να κερδιζεις λιγοτερα ββ/ωρα αλλα εχεις περισσοτερα games.simple.no3. στο ποστ του foustouki Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 gsbets έγραψε:φυσικα και μειωνεται η αποδοση.αλλα οταν παιζεις περισσοτερα τραπεζια αυξανεται το κερδος.μπορει να κερδιζεις λιγοτερα ββ/ωρα αλλα εχεις περισσοτερα games.simple.no3. στο ποστ του foustoukithank u sir εγω το ειπα οσο πιο απλα μπορουσα για να μην βρεθω αντιμετωπος με καμια περιεργη ερωτηση.. Παράθεση
liondani Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Ένα ένα τραπέζι και όταν αρχίζετε να έχετε σταθερά κέρδη δοκιμάστε περισσότερα... ή κατευθείαν περισσότερα τραπέζια σε double or nothing όπου το variance (swings) δεν έιναι πολύ μεγάλα. Παράθεση
stakaman Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Ενα τραπέζι.Κατά τη γνώμη μου δεν έχει "αξία" το ίδιο το παιγνίδι με παραπάνω τραπέζια γιατί δέν είναι παιγνίδι είναι δήθεν "επάγγελμα" με θλιβερά αποτελέσματα για τους περισσότερους όπως μπορείς να δείς στό OPR όπου βλέπεις παίκτες αξιόλογους με εκατοντάδες χιλιάδες έπαθλα από τουρνουά να έχουν αρνητικό ή ελάχιστα θετικό ROI.Ο σχετικά καλός παίκτης έχει ένα ελάχιστο πλεονέκτημα (ιδιαίτερα στα τελευταία στάδια ενός MTT) το οποίο κινδυνεύει να χάσει χωρίς την απόλυτη προσοχή στο τραπέζι που διακυβεύονται τα πολλά χρήματα.Ο ισχυρισμός περί τυποποιημένων κινήσεων δεν έχει καμιά σχέση με το πόκερ όπως τουλάχιστον το έχω εγώ στο μυαλό μου.Η συμβουλή μου είναι μελέτη ,πολλή σκέψη, ένα τραπέζι και όσο μπορείς μεγαλύτερο buy in ακόμη και σε SNG.Τα πλεονεκτήματα του internet είναι πολλά άλλα και όχι το multitabling ο οποίο αυτούς που σίγουρα συμφέρει είναι τους επιχειρηματίες των poker rooms εκτός βέβαια και άν είσαι ο Ναπολέων ή ο Ντουάν... Ετσι θα βελτιώσεις το παιγνίδι σου παίζοντας με καλύτερους παίκτες και θα δείς αν έχεις δυνατότητες να διεκδικήσεις και τα πραγματικά μεγάλα έπαθλα που υπάρχουν στα live evets.(είναι φυσικά αστείο να κάνεις κάτι που θεωρείς ότι μειώνει την απόδοσή σου θεωρώντας ότι θα κερδίζεις λίγα από πολλά...) Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 stakaman έγραψε:Ενα τραπέζι.Κατά τη γνώμη μου δεν έχει "αξία" το ίδιο το παιγνίδι με παραπάνω τραπέζια γιατί δέν είναι παιγνίδι είναι δήθεν "επάγγελμα" με θλιβερά αποτελέσματα για τους περισσότερους όπως μπορείς να δείς στό OPR όπου βλέπεις παίκτες αξιόλογους με εκατοντάδες χιλιάδες έπαθλα από τουρνουά να έχουν αρνητικό ή ελάχιστα θετικό ROI.Ο σχετικά καλός παίκτης έχει ένα ελάχιστο πλεονέκτημα (ιδιαίτερα στα τελευταία στάδια ενός MTT) το οποίο κινδυνεύει να χάσει χωρίς την απόλυτη προσοχή στο τραπέζι που διακυβεύονται τα πολλά χρήματα.Ο ισχυρισμός περί τυποποιημένων κινήσεων δεν έχει καμιά σχέση με το πόκερ όπως τουλάχιστον το έχω εγώ στο μυαλό μου.Η συμβουλή μου είναι μελέτη ,πολλή σκέψη, ένα τραπέζι και όσο μπορείς μεγαλύτερο buy in ακόμη και σε SNG.Τα πλεονεκτήματα του internet είναι πολλά άλλα και όχι το multitabling ο οποίο αυτούς που σίγουρα συμφέρει είναι τους επιχειρηματίες των poker rooms εκτός βέβαια και άν είσαι ο Ναπολέων ή ο Ντουάν... Ετσι θα βελτιώσεις το παιγνίδι σου παίζοντας με καλύτερους παίκτες και θα δείς αν έχεις δυνατότητες να διεκδικήσεις και τα πραγματικά μεγάλα έπαθλα που υπάρχουν στα live evets.(είναι φυσικά αστείο να κάνεις κάτι που θεωρείς ότι μειώνει την απόδοσή σου θεωρώντας ότι θα κερδίζεις λίγα από πολλά...)Πιστευω οτι εκανες ενα πολυ κακο ποστ.1)εννοειται οτι αν εχεις φτασει ας πουμε last 2 tables σε mtt κανεις focus σε αυτο και δεν ανοιγεις αλλα 10 τραπεζια.Κανεις δεν μιλησε για κατι τετοιο.Ολοι ειπαμε multitabling για sit and go grinding,dons και cashgames.2)"και όσο μπορείς μεγαλύτερο buy in ακόμη και σε SNG" πολυ μεγαλο λαθος..Ετσι αυξανεις πολυ το risk of ruin και ανεβαζεις πολυ το variance.Σαν να μου λες οτι ας πουμε με 1000$ bankroll θα παιξεις 50$ 1 sit and go ενω εγω με τα ιδια 1000$ θα παιξω 10 s&g 5$.Ποιο ειναι πιο σωστο??Εννοειται το 2ο και απο bankroll management,και μικροτερο risk of ruin και ευκολοτερο παιχνιδι.3)"Ο ισχυρισμός περί τυποποιημένων κινήσεων δεν έχει καμιά σχέση με το πόκερ όπως τουλάχιστον το έχω εγώ στο μυαλό μου." Δεν ξερω τι εχεις εσυ στο μυαλο σου αλλα το ποκερ εκτος απο ολα τα αλλα στηριζεται σε ενα τεραστιο βαθμο στα μαθηματικα..Οποτε καποιες κινησεις ειναι τυποποιημενες γιατι ειναι +ev.4)"Ετσι θα βελτιώσεις το παιγνίδι σου παίζοντας με καλύτερους παίκτες και θα δείς αν έχεις δυνατότητες να διεκδικήσεις και τα πραγματικά μεγάλα έπαθλα που υπάρχουν στα live evets"Συγνωμη αλλα στο μυαλο του καθε grinder δεν ειναι να παρει το wsop η το ept.Eκτος αν ειναι φαντασμενος.Σκοπος ειναι να βρει το ειδος παιχνιδιου για να εχει σιγουρα κερδος και για να ανεβαζει σιγουρα το bankroll του.Αυτα ειχα να σχολιασω για το ποστ σου.Δεν μπορω να ακουω οτι 1 table>>>Multitable σε καμια περιπτωση.Αν ειναι να παιζω 1 τραπεζι NL200 στο ιντερνετ καλυτερα να παω απολλονια για να παιξω live. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 5)"μπορείς να δείς στό OPR όπου βλέπεις παίκτες αξιόλογους με εκατοντάδες χιλιάδες έπαθλα από τουρνουά να έχουν αρνητικό ή ελάχιστα θετικό ROI." Το οτι ειναι αξιολογοι πως το κρινεις??Ολοι οι καλοι επαγγελματιες παιχτεσ εχουν τεραστιο αριθμο τουρνουα και roi θετικο.Και επισης μην κρινεις μονο απο το roi καποιον παιχτη.Το roi μου ειναι -40% ποκερσταρς +170% fulltilt +500% partypoker δηλαδη ειμαι fish στην ποκερσταρς και καλος στα αλλα?Ειναι αλλοι παραμετροι στην μεση.. Παράθεση
stakaman Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 1) Oσο το δυνατό μεγαλύτερο buy-in εννοώ σύμφωνα με το διαθέσιμο κεφάλαιο.2) Δεν υπάρχουν κινήσεις (εκτός ελαχίστων) που να είναι +ev ανεξαρτήτως συνθηκών.3)Τα μαθηματικά έχουν σχέση σχεδόν με όλες τις κινήσεις στό πόκερ.Ευτυχώς που επικρατεί η δική σου άποψη για το multi-tabling! Παράθεση
cassanoroma Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2009 me 2-3 trapezia mporeis na xereis poious exeis apenanti sou kathws exeis to xrono na parakoloutheis tis perissoteres kiniseis tous...apo kei k panw paizeis pairisottero mixanika...an k panta tha uparxoun tells(idiws sta mikroterra limits).an thes na exeis mikro risko k kala sxetika kerdi polla trapezia se mikra stakes an thes na paixeis "poker" pou se orismena hands tha to apolauseis pragmatika kai tha veltiwtheis e protasi einai 1 ante 2 trapezia se megala stakes...dokimazeis k oti s aresei...oso gia ta hands katevase to pokertracker e to holdem manager k otan simplirwseis 10000 tha exeis ena kalo deigma na to meletiseis... Παράθεση
Recommended Posts