sir Achil Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2009 Kαταρχην συγγνωμη για το ασχετο του θεματος αλλα θελω τη γνωμη σας!Εγω σπουδαζω στα χανια και εχω conn-x και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο τη συνδεση μου.Αλλα οποτε ερχομαι αθηνα,οπου εχω on telecoms εχω τρομερα προβληματα με τη συνδεση μου.Συγκεκριμενα με πεταει καθε μιση ωρα και πρεπει να κανω καθε μιση-μια ωρα ρεσταρτ.Παιρνω τηλ αλλα ματαια Μοναδικη λυση μου φαινεται να το γυρισω στον οτεΕχει κανεις παρομοια προβληματα????(αφορμη για το ποστ σταθηκε το γεγονος πως παρακολουθουσα τον maximilian74 stin pokerstars kai ηταν disconect για μεγαλο διαστημα)ευχαριστω.. Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2009 Ίσως φταίει κάτι με το router και προκαλεί τέτοιες καταστάσεις. Αν όντως είναι θέμα εταιρίας εγώ θα σου πρότεινα τη forthnet με 25 ευρώ το μήνα αξιόπιστη γρήγορη σύνδεση 24mbps. Παράθεση
anevla Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2009 ego me forthnet exo polla provlimata paidia.vevaia meno penteli kai eimai makria apo to kentro mporei na ftaiei k avto alla troo polla disconnect Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2009 Παιδιά αν θέλετε να μην φοβάστε για την σύνδεση σας τότε οτε και μόνο οτε.Και στο βάζουν και γρήγορα και δεν σου βγάζει τόσα πολλά προβλήματα.Χώρια ότι έχεις ΤΗΝ εξυπηρέτηση.Έχω απογοητευτεί πολύ με την hol και την forthnet.Πρίν χρόνια και αφού είχα κόψει ιντερνετ (dsl πάντα) από τον οτε επειδή είχα δεί πολύ καλή προσφορά της hol.Δεν μπορώ να σας πώ πόσο καιρό περίμενα.Είχαν σπάσει τα νεύρα μου.Περίμενα 2 μήνες ε και λέω δεν πάει άλλο.Χώρια ότι όταν τους έπαιρνα τηλέφωνο είμουν για 15-20 λεπτα σε αναμονή.Τέλος πάντως μετά απο 2 μήνες ακύρωσα το συμβόλαιο και πήρα τηλεφωνο στην forthnet.Μου είπανε πως θα με πάρουν τηλέφωνο (δεν θυμάμαι γιατί δεν είχε γίνει ήδη η αίτηση μέσω τηλεφώνου).Ακόμα περιμένω..λολ.Εντωμεταξύ είχα επιστρέψει και το μόντεμ πίσω στην hol.Ε....αφού είχαν σπάσει τα νεύρα μου πήρα τηλέφωνο τον οτε (όπου μπήκα σε γραμμή σχεδόν αμέσως) έκανα την αίτηση,σε τρείς μέρες μου ήρθε και το router,σε 15 μέρες και ούτε είχα ίντερνετ.Εξυπηρέτηση άριστη.Δεν τον αλλάζω με τπτ.ΟΤΕ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΟΤΕ. Παράθεση
Inflames Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2009 GeorgeSadoor έγραψε:Παιδιά αν θέλετε να μην φοβάστε για την σύνδεση σας τότε οτε και μόνο οτε.Και στο βάζουν και γρήγορα και δεν σου βγάζει τόσα πολλά προβλήματα.lol.. Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2009 hahahahaa ote k mono ote!!!http://http://www.youtube.com/watch?v=9RclteBMfUU Παράθεση
antonios1984 Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2009 GeorgeSadoor έγραψε:Παιδιά αν θέλετε να μην φοβάστε για την σύνδεση σας τότε οτε και μόνο οτε.Και στο βάζουν και γρήγορα και δεν σου βγάζει τόσα πολλά προβλήματα.Χώρια ότι έχεις ΤΗΝ εξυπηρέτηση.Έχω απογοητευτεί πολύ με την hol και την forthnet.Πρίν χρόνια και αφού είχα κόψει ιντερνετ (dsl πάντα) από τον οτε επειδή είχα δεί πολύ καλή προσφορά της hol.Δεν μπορώ να σας πώ πόσο καιρό περίμενα.Είχαν σπάσει τα νεύρα μου.Περίμενα 2 μήνες ε και λέω δεν πάει άλλο.Χώρια ότι όταν τους έπαιρνα τηλέφωνο είμουν για 15-20 λεπτα σε αναμονή.Τέλος πάντως μετά απο 2 μήνες ακύρωσα το συμβόλαιο και πήρα τηλεφωνο στην forthnet.Μου είπανε πως θα με πάρουν τηλέφωνο (δεν θυμάμαι γιατί δεν είχε γίνει ήδη η αίτηση μέσω τηλεφώνου).Ακόμα περιμένω..λολ.Εντωμεταξύ είχα επιστρέψει και το μόντεμ πίσω στην hol.Ε....αφού είχαν σπάσει τα νεύρα μου πήρα τηλέφωνο τον οτε (όπου μπήκα σε γραμμή σχεδόν αμέσως) έκανα την αίτηση,σε τρείς μέρες μου ήρθε και το router,σε 15 μέρες και ούτε είχα ίντερνετ.Εξυπηρέτηση άριστη.Δεν τον αλλάζω με τπτ.ΟΤΕ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΟΤΕ.+1. Τρομερή βελτίωση στην εξυπηρέτηση ο ΟΤΕ. ειδικά για βλάβες εντός 24ώρου λύνονται τα προβλήματα. Παράθεση
Diafotistikotatos Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2009 Ειμαι νεος στο forum, Αλλα εχω καταλαβει τι παιζει εδω. Υποτιθεται οτι αυτο ειναι forum για poker και γραφει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του !!! Υπαρχουν αλλα ωραιοτατα forum gia pc, τηλεπικοινωνιες και δεν συμμαζευεται ! Χρησιμοποιηστε αυτο το forum για το σκοπο που δημιουργηθηκε !!! Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2009 Diafotistikotatos έγραψε:Ειμαι νεος στο forum, Αλλα εχω καταλαβει τι παιζει εδω.Καλώς ήρθες.Τί παίζει ακριβώς? Diafotistikotatos έγραψε:Υποτιθεται οτι αυτο ειναι forum για pokerΔεν υποτίθεται.Είναι.Diafotistikotatos έγραψε:και γραφει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του !!!Καμια φορά ναι.Σε όλα τα φόρουμς ανεξαρτήτως θέματος αυτό γίνεται.Diafotistikotatos έγραψε:Υπαρχουν αλλα ωραιοτατα forum gia pc, τηλεπικοινωνιες και δεν συμμαζευεται !Το γνωρίζουμε αλλά αυτό δεν νομίζω να μας εμποδίζει να ποστάρουμε θέματα που έχουν να κάνουν με την σύνδεση και την ασφάλεια του υπολογιστή μας.Με λεφτά έχουμε να κάνουμε.Diafotistikotatos έγραψε:Χρησιμοποιηστε αυτο το forum για το σκοπο που δημιουργηθηκε !!!Όπως το χρησιμοποίησες εσύ μόλις τώρα για να μας την πείς? Παράθεση
Recommended Posts