Fosa Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 Αν παίζω σε έναν τουρνουά,και είμαι στο ίδιο σπίτι με έναν φίλο μ π παίζει κ αυτός το ίδιο τουρνουά,μπορεί να δουν ότι έχουμε ίδια ip και να φάμε ban?Αν και λογικά σε ενα internet cafe το ίδιο θα γινόταν.Εννοείται αν δν κάνουμε κινήσεις του τύπου chech check όταν είμαστε οι 2 μας,αλλά αν παίζουμε κανονικά. Παράθεση
Fosa Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 Δηλαδή σε ένα νετ καφέ αν ο άλλος είναι στο ίδιο τουρνουά με σένα τρώνε και οι 2 ban? Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2009 Αν παίζεις σε ίντερνετ καφέ θα έχεις προβλήματα με την αστυνομία. Παράθεση
Fosa Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου, 2009 Αν είμαι στο ίδιο σπίτι με έναν φίλο μ και μοιραζόμαστε το ίδιο ιντερνετ κ παίζουμε στην ποκερσταρς σ διαφορετικά τουρνουά ο καθένας υπάρχει πρόβλημα? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου, 2009 Οχι φιλε μου δεν υπαρχει κανενα προβλημα.. Παράθεση
savas30 Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου, 2009 paizame 3 atoma gia para poly kairo se net cafe sto idio tournoua, se merika idia sin n go kai merikes fores paizame DS tournoua kai panta mas ebaze sto idio trapezi gia na perasi o enas- sto 11 gia to 215 gia paradigma... pote den eixame problima Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου, 2009 καλες ειναι και οι υποθεσεις , αλλα ... Please note that players from the same household are not allowed to play in the same ring game table or Sit & Go with 45 or fewer players. This restriction does not apply for multi-table tournaments and heads-up matches Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου, 2009 Το τελευταίο post τα λέει ξεκάθαρα, ευχαριστούμε gsbets... Παράθεση
Recommended Posts