VoMiT Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2009 Χαίρετε!Εχω κερδισει καποια χρηματα σε τουρνουα στο PartyPoker,προσπαθω να τα κανω αναληψη και μου λεει "Cashouts are not allowed for this account category".Ξερει καποιος για πιο λογο μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα...??Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση
kokgr79 Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Πως εκανες καταθεση και πως θελεις να κανεις αναήψη εννοω με ποια μεθοδο. Παράθεση
saCri Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2009 Mulisha έγραψε:Χαίρετε!Εχω κερδισει καποια χρηματα σε τουρνουα στο PartyPoker,προσπαθω να τα κανω αναληψη και μου λεει "Cashouts are not allowed for this account category".Ξερει καποιος για πιο λογο μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα...??Ευχαριστω προκαταβολικα!Ο μόνος τρόπος ανάληψης που θα δουλεύει επειδή έχεις αυτό το πρόβλημα, είναι η κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σου(direct bank transfer). Εάν θέλεις να κάνεις ανάληψη μέσω κάποιας κάρτας (p.ex. VISA), πρέπει να επικοινωνήσεις με κάποιον από την εταιρεία και να τους πεις το πρόβλημα που έχεις.Τα λέω αυτά επειδή είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, παρόλο που είχα στείλει ότι έγγραφα ήταν απαραίτητα για να γίνω "valid cashier member". Παράθεση
Recommended Posts