ElKonte Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Οι εκλογές έρχονται και είναι προφανές οτι θα υπάρξει πρόβλημα με την διεξαγωγή του GSOP5 που ορίστηκε για 2-4/10.Τι σκέφτονται οι διοργανωτές για το θέμα αυτό? Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 ElKonte έγραψε:Οι εκλογές έρχονται και είναι προφανές οτι θα υπάρξει πρόβλημα με την διεξαγωγή του GSOP5 που ορίστηκε για 2-4/10.Τι σκέφτονται οι διοργανωτές για το θέμα αυτό?Ψηφίζω αρκετά χρόνια (εεεε όχι και τον Παπάγο) και είδα τα χαϊρια τους. Όλων! Προτείνω κανονικά την διεξαγωγή, αλλά με υπευθυνότητα από εμάς. Όποιος πει ότι θέλει να γίνει (και θα παραυρεθεί), να το εννοεί και να το τηρήσει. Εγώ είμαι μέσα. Παράθεση
baskont Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Kαλημέρα σαςείναι προφανές ότι θα υπάρξει αλλαγή ημερομηνίας, θα το συζητήσουμε με τον Τσονούλη το μεσημέρι και θα ανακοινώσουμε τις νέες ημερομηνίες, μάλλον θα πάει μια εβδομάδα μπροστά (δηλαδή 9 με 11 Οκτωβρίου) αν συμφωνεί και το Αpollonia. Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 baskont έγραψε:Kαλημέρα σαςείναι προφανές ότι θα υπάρξει αλλαγή ημερομηνίας, θα το συζητήσουμε με τον Τσονούλη το μεσημέρι και θα ανακοινώσουμε τις νέες ημερομηνίες, μάλλον θα πάει μια εβδομάδα μπροστά (δηλαδή 9 με 11 Οκτωβρίου) αν συμφωνεί και το Αpollonia.Οι εκλογές ,βάσει νόμου, πρέπει να γίνουν εντός 30 ημερών από την διάλυση της Βουλής. Αυτήν την ώρα, στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρωθυπουργός ζητά από τον Πρόεδρο την λύση της Βουλής, άρα εκλογές ως την 4η Οκτωβρίου (το πιθανότερο). Υπάρχουν ,όμως, πληροφορίες ότι ενδεχομένως οι εκλογές να γίνουν 27 Σεπτεμβρίου. Μήπως να μη αλλάξετε τίποτα σήμερα και να περιμένετε μια μέρα, ώστε να οριστικοποιηθούν και οι ημερομηνίες των εκλογών? (ορίστε, μέχρι και στήλη πολιτικής απέκτησε το pokerland :woohoo: ) Παράθεση
ElKonte Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Ο Πρωθυπουργός μόλις ανακοίνωσε εκλογές για 4-10 οπότε.... Παράθεση
pantelisAA Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 mporoume na exoume mia telikh apanthsh ap tous diorganwtes gia na mporoume kai emeis na organwsoume tis ypoxrewseis mas alla kai aeroporika eishthria ta opoia xreiazontai krathsh apo twra...eyxaristw Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 ElKonte έγραψε:Ο Πρωθυπουργός μόλις ανακοίνωσε εκλογές για 4-10 οπότε....Τι, το είπε επίσημα χωρίς να με πάρει ένα τηλέφωνο? τσ τσ τσ μάλλον θα τον καθαιρέσω... Παράθεση
ElKonte Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Τώρα πια...αυτός αυτοκαθαιρέθηκε εδώ και πολύ καιρό..μπάφιασε!! Παράθεση
Guest Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 προτείνω να γίνει μια εβδομάδα πριν και να ανακοινώσουμε ότι θα ψηφίσουμε μαζικά όποιον το νομιμοποιήσει στην Ελλάδα και έρθει εκεί να μας δει !Να τους τρέξουμε λίγο :laugh:Θα γεμίσουμε βουλευτές όχι βέβαια πως θα τηρήσει κανείς την υπόσχεση του !Αλλά ούτε εμείς θα τους ψηφήσουμε !! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
agelis Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 ψηφιζω ΑΠΟΧΗ απο τις εκλογες και διεξαγωγη του GSOP :woohoo: Παράθεση
souliskex Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Σεπτεμβρίου, 2009 agelis έγραψε:ψηφιζω ΑΠΟΧΗ απο τις εκλογες και διεξαγωγη του GSOP :woohoo:+1 Παράθεση
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2009 Καλησπέρα "άρρωστοι" φίλοι μου!!! Προτείνω αντί να ψηφίσουμε ένα από τα δύο καλύτερα "κόμματα", άκυρο δηλαδή ή λευκό (!!!!), να ψηφίσουμε POKER TEXAS HOLDEM με το να απέχουμε από τις εκλογές και να πάμε στο τουρνουά!!! Νομίζω μια από τις καλύτερες κινήσεις διαμαρτυρίας στην πολιτική σαπίλα που μας περιβάλλει...Οπότε GSOP V ΔΑΓΚΩΤΟ!!! :laugh: Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2009 Οι εκλογές μας αλλάζουν τα σχέδια και μεταθέτουμε το GSOP#5 για τις 09/10 - 11/10 του 2009. Επικοινώνησα με τον Κ. Τσονούλη και έδωσε το ΟΚ. Εκτος απροόπτου (που θα ενημερωθείτε εντός βδομάδας αν υπάρξει) επόμενο ραντεβού από κοντά εκείνο το τριήμερο.Εντός επόμενων ημερών περαιτέρω πληροφορίες για ημερομηνίες, προεγγραφές, σύστημα προκαταβολών, αν υπάρξουν λεωφορεία και από Αθήνα κλπ.. Παράθεση
pantelisAA Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2009 Epeidh hdh ta prwta aeroporika eishthria pou eixa kleisei gia to 3mero 2-4 phgan ston kouva...oi hmeromhnies dieksagwghs tou gsop5 gia 9-11 einai 100% standar?na kleisw eishtria h 8a thn pathsw pali? Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2009 Δεν τις περιμέναμε τις εκλογές.. Μας ήρθαν και εμάς από το πουθενά και χρειαζόμαστε μια δυο μέρες για να σιγουρευτούμε τι θα γίνει με το τουρνουά μας.Εμείς αυτή την ημερομηνία ορίζουμε ως νέα και ο Κ. Τσονούλης ήταν θετικός στο τηλέφωνο το απόγευμα όταν μιλησαμε. Αν θες να είσαι 100% σίγουρος περίμενε 2 μερες ακομα. Εγώ δίνω 90% αυτή τη στιγμή για 9-11 Οκτωβρίου, αλλά να σε πάρω στο λαιμό μου δεν θέλω.Με τα άλλα εισητήρια που έχασες τι γίνεται? Μπορείς να τα αλλάξεις ημερομηνία ή να πάρεις ένα ποσό πίσω? Τι πολιτική έχουν οι εταιρίες σε ακύρωση από τον πελάτη τουλάχιστον 20 μέρες πριν την πτήση; Παράθεση
pantelisAA Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2009 Dystyxws file mou tipota apo ta dyo.h aegean apo opou ta ekleisa prosferei xamhloteres times alla dystyxws den dinei thn epilogh akyrwshs h allaghs.epomenws ta eishthria pane kouva.pali kala pou to ticket gia to gsop 5 tha einai ap thn hellenic poker!!! Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2009 Πω..βλακεια αυτο με τα αεροπορικά. Έχει και μια καινουρια εταιρία μου είπαν (Athens airways αν δεν κάνω λάθος), που επειδή είναι καινούρια έχει αρκετά χαμηλότερες τιμές για κράχτη. Ψάξου να δεις.Καλά ναι..το ticket σου το έχω ζεστό ζεστό, no worries για αυτό.Λογικά αύριο το απόγευμα θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε κ επίσημα πότε θα γίνει το GSOP#5 100%. Κοιτάμε να δούμε αν εκείνες τις ημερομηνίες γίνεται τίποτα άλλο πάνω γενικά στην πόλη για να μην υπάρξουν προβλήματα με διαθεσιμότητα δωματίων, αιθουσών κλπ. Παράθεση
anestis6186 Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2009 καλησπερα , θα μπορουσε καποιος να μου πει το αρχικο stack ολων των gsop που γινανε ως τωρα?και τα blinds αλλαζουν καθε ωρα ή μισαωρο?ευχαριστω Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2009 10.000 chips starting stack.45 λεπτα αν θυμαμε καλα τα blinds ξεκινοντας απο 25/50 Παράθεση
pantelisAA Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2009 telika,uphrkse kapoia enhmerwsh gia ths hmeromhnies dieksagwghs?ekleise gia 9-11? Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2009 Παντελή 95% έχει γίνει το ποσοστό.Αν ως αύριο το μεσημέρι δεν έχει υπάρξει καμιά άλλη ενημέρωση που να αναιρεί το 09/10 - 11/10 τότε αυτή είναι η ημερομηνία μας. Δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάζουν προγραμματισμένα πράγματα για αυτό τα ποσοστά που σου δίνω δεν είναι απόλυτα και έχει τρεξίματα ο Τσονούλης για αυτή την αλλαγή πάνω για να σιγουρευτεί. Υπομονή μια μέρα ακόμα στην χειρότερη. Αν αλλάξει κάτι εγώ θα ενημερωθώ σήμερα κατά της 3 μετα τα μεσάνυκτα για τελική απόφαση από το καζίνο. Παράθεση
pantelisAA Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2009 9/10 -11/10 TELIKA OI HMEROMHNIES?NA KLEISW EISHTHRIA? Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2009 Κλείσε τα τα εισιτήρια. 09-11 θα γίνει το GSOP #5. Παράθεση
fridis Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2009 diladi pame gia 9-11 kai 30-01??kali fasian kai tha to deis oti h aithoysa tha exei kosmoan gini kana toyr ekei tin hmerapoies ekloges twra!!!mono osi exoyn dasi na kapsoyn tha pane Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2009 υπαρχει προσωπικο για ολα τα τραπεζια , η θα αργησει αυτο ? Παράθεση
Recommended Posts