Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

ElKonte έγραψε:

Οι εκλογές έρχονται και είναι προφανές οτι θα υπάρξει πρόβλημα με την διεξαγωγή του GSOP5 που ορίστηκε για 2-4/10.Τι σκέφτονται οι διοργανωτές για το θέμα αυτό?

Ψηφίζω αρκετά χρόνια (εεεε όχι και τον Παπάγο) και είδα τα χαϊρια τους. Όλων! Προτείνω κανονικά την διεξαγωγή, αλλά με υπευθυνότητα από εμάς. Όποιος πει ότι θέλει να γίνει (και θα παραυρεθεί), να το εννοεί και να το τηρήσει. Εγώ είμαι μέσα. :)

Δημοσίευση

Kαλημέρα σας

είναι προφανές ότι θα υπάρξει αλλαγή ημερομηνίας, θα το συζητήσουμε με τον Τσονούλη το μεσημέρι και θα ανακοινώσουμε τις νέες ημερομηνίες, μάλλον θα πάει μια εβδομάδα μπροστά (δηλαδή 9 με 11 Οκτωβρίου) αν συμφωνεί και το Αpollonia.

Δημοσίευση

baskont έγραψε:

Kαλημέρα σας

είναι προφανές ότι θα υπάρξει αλλαγή ημερομηνίας, θα το συζητήσουμε με τον Τσονούλη το μεσημέρι και θα ανακοινώσουμε τις νέες ημερομηνίες, μάλλον θα πάει μια εβδομάδα μπροστά (δηλαδή 9 με 11 Οκτωβρίου) αν συμφωνεί και το Αpollonia.

Οι εκλογές ,βάσει νόμου, πρέπει να γίνουν εντός 30 ημερών από την διάλυση της Βουλής. Αυτήν την ώρα, στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρωθυπουργός ζητά από τον Πρόεδρο την λύση της Βουλής, άρα εκλογές ως την 4η Οκτωβρίου (το πιθανότερο).

Υπάρχουν ,όμως, πληροφορίες ότι ενδεχομένως οι εκλογές να γίνουν 27 Σεπτεμβρίου. Μήπως να μη αλλάξετε τίποτα σήμερα και να περιμένετε μια μέρα, ώστε να οριστικοποιηθούν και οι ημερομηνίες των εκλογών? (ορίστε, μέχρι και στήλη πολιτικής απέκτησε το pokerland :woohoo: )

Δημοσίευση

προτείνω να γίνει μια εβδομάδα πριν και να ανακοινώσουμε ότι θα ψηφίσουμε μαζικά όποιον το νομιμοποιήσει στην Ελλάδα και έρθει εκεί να μας δει !Να τους τρέξουμε λίγο :laugh:

Θα γεμίσουμε βουλευτές όχι βέβαια πως θα τηρήσει κανείς την υπόσχεση του !

Αλλά ούτε εμείς θα τους ψηφήσουμε !!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Καλησπέρα "άρρωστοι" φίλοι μου!!! B)

Προτείνω αντί να ψηφίσουμε ένα από τα δύο καλύτερα "κόμματα", άκυρο δηλαδή ή λευκό (!!!!), να ψηφίσουμε POKER TEXAS HOLDEM με το να απέχουμε από τις εκλογές και να πάμε στο τουρνουά!!! ;)

Νομίζω μια από τις καλύτερες κινήσεις διαμαρτυρίας στην πολιτική σαπίλα που μας περιβάλλει...

Οπότε GSOP V ΔΑΓΚΩΤΟ!!! :laugh:

Δημοσίευση

Οι εκλογές μας αλλάζουν τα σχέδια και μεταθέτουμε το GSOP#5 για τις 09/10 - 11/10 του 2009. Επικοινώνησα με τον Κ. Τσονούλη και έδωσε το ΟΚ. Εκτος απροόπτου (που θα ενημερωθείτε εντός βδομάδας αν υπάρξει) επόμενο ραντεβού από κοντά εκείνο το τριήμερο.

Εντός επόμενων ημερών περαιτέρω πληροφορίες για ημερομηνίες, προεγγραφές, σύστημα προκαταβολών, αν υπάρξουν λεωφορεία και από Αθήνα κλπ..

Δημοσίευση

Δεν τις περιμέναμε τις εκλογές.. Μας ήρθαν και εμάς από το πουθενά και χρειαζόμαστε μια δυο μέρες για να σιγουρευτούμε τι θα γίνει με το τουρνουά μας.

Εμείς αυτή την ημερομηνία ορίζουμε ως νέα και ο Κ. Τσονούλης ήταν θετικός στο τηλέφωνο το απόγευμα όταν μιλησαμε. Αν θες να είσαι 100% σίγουρος περίμενε 2 μερες ακομα. Εγώ δίνω 90% αυτή τη στιγμή για 9-11 Οκτωβρίου, αλλά να σε πάρω στο λαιμό μου δεν θέλω.

Με τα άλλα εισητήρια που έχασες τι γίνεται? Μπορείς να τα αλλάξεις ημερομηνία ή να πάρεις ένα ποσό πίσω? Τι πολιτική έχουν οι εταιρίες σε ακύρωση από τον πελάτη τουλάχιστον 20 μέρες πριν την πτήση;

Δημοσίευση

Πω..βλακεια αυτο με τα αεροπορικά.

Έχει και μια καινουρια εταιρία μου είπαν (Athens airways αν δεν κάνω λάθος), που επειδή είναι καινούρια έχει αρκετά χαμηλότερες τιμές για κράχτη. Ψάξου να δεις.

Καλά ναι..το ticket σου το έχω ζεστό ζεστό, no worries για αυτό.

Λογικά αύριο το απόγευμα θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε κ επίσημα πότε θα γίνει το GSOP#5 100%. Κοιτάμε να δούμε αν εκείνες τις ημερομηνίες γίνεται τίποτα άλλο πάνω γενικά στην πόλη για να μην υπάρξουν προβλήματα με διαθεσιμότητα δωματίων, αιθουσών κλπ.

Δημοσίευση

Παντελή 95% έχει γίνει το ποσοστό.

Αν ως αύριο το μεσημέρι δεν έχει υπάρξει καμιά άλλη ενημέρωση που να αναιρεί το 09/10 - 11/10 τότε αυτή είναι η ημερομηνία μας. Δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάζουν προγραμματισμένα πράγματα για αυτό τα ποσοστά που σου δίνω δεν είναι απόλυτα και έχει τρεξίματα ο Τσονούλης για αυτή την αλλαγή πάνω για να σιγουρευτεί.

Υπομονή μια μέρα ακόμα στην χειρότερη. Αν αλλάξει κάτι εγώ θα ενημερωθώ σήμερα κατά της 3 μετα τα μεσάνυκτα για τελική απόφαση από το καζίνο.