locogriego79 Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2009 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ SHORT STACK.ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2009 locogriego79 έγραψε:Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ Ο Μ..... ΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΚΕΡ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!! ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΡΝΕ. ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑΑπορώ...... γιατί ζητάς την γνώμη του κλασσικού Μ..... Προφανώς εσυ είσαι χειρότερος του κλασσικού μ....Φιλικά πάντα.Υ.Γ. Εμ είσαι στραβάδι, εμ πουλάς και εξυπνάδα. :woohoo: Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2009 Antonis έγραψε:locogriego79 έγραψε:Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ Ο Μ..... ΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΚΕΡ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!! ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΡΝΕ. ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑΑπορώ...... γιατί ζητάς την γνώμη του κλασσικού Μαλάκα. Προφανώς εσυ είσαι χειρότερος του κλασσικού μαλάκα.Φιλικά πάντα.Υ.Γ. Εμ είσαι στραβάδι, εμ πουλάς και εξυπνάδα. :woohoo:[/quote:22ruvgkb]Aντωνη μου αρεσεις πολυ..Μην το παρεξηγεις οχι ως ανδρας..Εισαι το μονο που ακομα και να μου την πει σε post μου χαιρομαι.. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2009 ty foustouki. Χωρίς ίχνος φιλοφρόνησης και τα δικά σου τα ποστ σου ειναι έξυπνα και μεστά. Συνέχισε..... και gl Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2009 thanks..see you live soon... Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2009 .Γ. Εμ είσαι στραβάδι, εμ πουλάς και εξυπνάδα. :woohoo:geia sou re antoni einstein... Παράθεση
Recommended Posts