texasPAOK Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 Γεια σας παιδια ειμαι αρκετα νεος στο φορουμ!!!Θα ηθελα να ρωτησω κατι...πως γινεται να παιζουμε πολλα sitngo μαζι στο pokerstarsχωρις ομως να πεταγονται τα παραθυρα σαν τρελα καθε φοραπου ειναι η σειρα μας!!!Εννοω στην οθονη μου να βλεπω 4-5 παραθυρα(τουρνουα) μαζι!!!Ευχαριστω πολυ παιδια και ευχομαι καλα κερδη!!! Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 texasPAOK έγραψε:Γεια σας παιδια ειμαι αρκετα νεος στο φορουμ!!!Θα ηθελα να ρωτησω κατι...πως γινεται να παιζουμε πολλα sitngo μαζι στο pokerstarsχωρις ομως να πεταγονται τα παραθυρα σαν τρελα καθε φοραπου ειναι η σειρα μας!!!Εννοω στην οθονη μου να βλεπω 4-5 παραθυρα(τουρνουα) μαζι!!!Ευχαριστω πολυ παιδια και ευχομαι καλα κερδη!!!Υπάρχει μια επιλογή που ονομάζεται tile tables, αν πατήσεις το κουμπάκι των επιλογών που υπάρχει πάνω σε ένα τραπέζι. Έχει ένα συμβολάκι περίπου όπως αυτό του minimize/maximize των windows.Tile tables = τα βάζει τα παράθυρα δίπλα δίπλα και βολεύει αν έχεις ειδικά κ λίγο μεγαλύτερη οθόνη αν παίζεις πάνω από 2-4.Cascade Tables = Το ένα πάνω στο άλλο σε διάταξη σαν τους φακέλους σε ένα συρτάρι ας πούμε. Παράθεση
texasPAOK Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 σε ευχαριστω παρα πολυ παλικαρε!!!!! Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2009 Βασικα για τη συγκεκριμμένη πλατφόρμα πατάς CTRL και το πλήκτρο 9. Καλή τύχη... Παράθεση
fileasfog Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2009 Γενικά για να μη σου πετάγονται τα παράθυρα πήγαινε:Options -> Advanced Multitable Options -> Pop-up window when action is required και απενεργοποιησε το. Παράθεση
texasPAOK Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2009 ξανα thx σε ολους παιδια!!!!ελπιζω να μου παει καλα to multi tabling!!! Παράθεση
Recommended Posts