Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους

Απόψε στις 21:30 ξεκινάει ο 1ος από τους 3 προκριματικούς που θα δώσει 2 θέσεις για το προσεχές GSOP IV.

Τα προκριματικά του Poker.gr θα είναι με buy in $10+1 δυνατότητα για 1 rebuy (& addon) και το κάθε προκριματικό θα έχει εγγυημένο έπαθλο αξίας $700, που μεταφράζεται σε δύο πακέτα συμμετοχής στο The GSOP αξίας $350 το καθένα (250€, που περιλαμβάνουν το buy in και 30€ έξοδα μεταφοράς).

Πρόγραμμα προκριματικών για το The GSOP #4

Δευτέρα 24/8 21:30 - $10+1, 1 rebuy & Addon, 2 πακέτα εγγυημένα

Τρίτη 25/8 21:30 - $10+1, 1 rebuy & Addon, 2 πακέτα εγγυημένα

Τετάρτη 26/8 21:30 - $10+1, 1 rebuy & Addon, 2 πακέτα εγγυημένα

Πάνος

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους

Απόψε στις 21:30 ξεκινάει ο 1ος από τους 3 προκριματικούς που θα δώσει 2 θέσεις για το προσεχές GSOP IV.

Τα προκριματικά του Poker.gr θα είναι με buy in $10+1 δυνατότητα για 1 rebuy (& addon) και το κάθε προκριματικό θα έχει εγγυημένο έπαθλο αξίας $700, που μεταφράζεται σε δύο πακέτα συμμετοχής στο The GSOP αξίας $350 το καθένα (250€, που περιλαμβάνουν το buy in και 30€ έξοδα μεταφοράς).

Πρόγραμμα προκριματικών για το The GSOP #4

Δευτέρα 24/8 21:30 - $10+1, 1 rebuy & Addon, 2 πακέτα εγγυημένα

Τρίτη 25/8 21:30 - $10+1, 1 rebuy & Addon, 2 πακέτα εγγυημένα

Τετάρτη 26/8 21:30 - $10+1, 1 rebuy & Addon, 2 πακέτα εγγυημένα

Νωρίτερα στις 18:30 Δευτέρα-Τετάρτη, προκριματικό με μόλις $1 και εγγυημένα 5 εισιτήρια $10+1 για τους βραδυνούς τελικούς

Πάνος

Δημοσίευση

fridis

ειλικρινά δεν ξέρω τι εχει γίνει με σένα και το Poker.gr, ή τον Πάνο. Παρατηρώ όμως ότι σε κάθε post του Πάνου, σε κάθε αναφορά στο Poker.gr, βρίσκεις ευκαιρία να κατηγορήσεις, να αμφισβητήσεις να χλευάσεις, πολλές φορές με άσχημο τρόπο. Και αρκετές φορές χωρίς ιδιαίτερο λόγο, δηλαδή χωρίς να διακρίνω κάποιο συγκεκριμένο παράπονο από σένα. Απλώς σε βλέπω να ποστάρεις πάντα κάτι αρνητικό, δεν χάνεις ευκαιρία να "τους την πεις" για να το πούμε πιο λιανά.

Θέλω να σου πω, και μαζί με σένα και σε όποιον άλλο εχει κάποιο προσωπικό θέμα με κάποια εταιρεία, και όχι κάποιο θέμα που αφορά όλους μας, πως στο εξής δεν θα επιτρέπουμε στο φόρουμ τέτοιου είδους ποστ. Αν έχει κάποιος ένα παράπονο για ένα σοβαρό θέμα με κάποια εταιρεία, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε, ή να να βοηθήσουμε να λυθεί. Όμως δεν θέλω με τίποτα και δεν είναι και όμορφο για το φόρουμ, να γεμίζει από ποστ με θέματα "προσωπικά", αντιπάθειες και αντεγκλίσεις. Είτε με πρόσωπα, είτε με εταιρείες.

Παρακαλώ λοιπόν να σταματήσει αυτό, αν υπάρχει κάποιο θέμα που σε απασχολεί, νομίζω ότι αν το συζητήσετε ιδιωτικά θα βρείτε λύση. Ακόμη όμως κι αν δε τα βρείτε, για οποιουσδήποτε λόγους, δεν θέλω το φόρουμ να αποτελεί βήμα για αντεγκλίσεις και καταστάσεις "σου τι λέω", "μου τι λες" κλπ. Δεν είναι όμορφο.

Ευχαριστώ για την κατανόηση σου προκαταβολικά.

Δημοσίευση

baskont έγραψε:

fridis

ειλικρινά δεν ξέρω τι εχει γίνει με σένα και το Poker.gr, ή τον Πάνο. Παρατηρώ όμως ότι σε κάθε post του Πάνου, σε κάθε αναφορά στο Poker.gr, βρίσκεις ευκαιρία να κατηγορήσεις, να αμφισβητήσεις να χλευάσεις, πολλές φορές με άσχημο τρόπο. Και αρκετές φορές χωρίς ιδιαίτερο λόγο, δηλαδή χωρίς να διακρίνω κάποιο συγκεκριμένο παράπονο από σένα. Απλώς σε βλέπω να ποστάρεις πάντα κάτι αρνητικό, δεν χάνεις ευκαιρία να "τους την πεις" για να το πούμε πιο λιανά.

Θέλω να σου πω, και μαζί με σένα και σε όποιον άλλο εχει κάποιο προσωπικό θέμα με κάποια εταιρεία, και όχι κάποιο θέμα που αφορά όλους μας, πως στο εξής δεν θα επιτρέπουμε στο φόρουμ τέτοιου είδους ποστ. Αν έχει κάποιος ένα παράπονο για ένα σοβαρό θέμα με κάποια εταιρεία, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε, ή να να βοηθήσουμε να λυθεί. Όμως δεν θέλω με τίποτα και δεν είναι και όμορφο για το φόρουμ, να γεμίζει από ποστ με θέματα "προσωπικά", αντιπάθειες και αντεγκλίσεις. Είτε με πρόσωπα, είτε με εταιρείες.

Παρακαλώ λοιπόν να σταματήσει αυτό, αν υπάρχει κάποιο θέμα που σε απασχολεί, νομίζω ότι αν το συζητήσετε ιδιωτικά θα βρείτε λύση. Ακόμη όμως κι αν δε τα βρείτε, για οποιουσδήποτε λόγους, δεν θέλω το φόρουμ να αποτελεί βήμα για αντεγκλίσεις και καταστάσεις "σου τι λέω", "μου τι λες" κλπ. Δεν είναι όμορφο.

Για τη συγκεκριμενη περιπτωση ισως εχεις δικιο αλλα γενικα δεν ειναι σωστο να μην ακουγονται τα κακως κυμενα της καθε εταιριας...

Ειναι καλο για το παιχτη να ξερει που βαδιζει και να ενημερωνετε..

Τα καλα να επιβραβευονται και τα ασχημα να κατακρινονται..

π.χ. να πουμε οτι ειναι καλη η προσφορα του poker.gr??,

αφου αν τη βαλεις διπλα στου party poker θα γελας για δυο μηνες..

βεβαια ο fridis το παρακανει και ειναι προφανες πως εχει εμπαθεια..αλλα το σωστο..σωστο !!

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλους

Νικητές του χθεσινού 1ου τελικού (από τους 3) ήταν οι:

1. billbak76

2. vounara

Σήμερα στις 21:30 έχουμε το 2ο τελικό, ενώ θυμίζω ότι νωρίτερα, στις 18:30, διεξάγεται προκριματικός με μόλις $1 και 5 εγγυημένα εισιτήρια $10+1 για το βραδυνο τελικό.

Καλή επιτυχία

Πάνος

YΓ. Στον fridis θα απαντήσω σύντομα..λίγο υπομονή! Για τον saras, ας κοιτάξουν όλοι τι είδους posts έχει κάνει και θα καταλάβουν το 'ποιόν' του!

ΗULK, αφού μπαίνεις στη διαδικασία των συγκρίσεων (ενω δεν πρέπει), καλό είναι να παραθέτεις και ΟΛΕΣ τις προσφορές του poker.gr προς τους Έλληνες παίκτες oπως $30.000 gtd, $40.000 gtd, και πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ overlay σε άπειρα τουρνουά. Μην κρίνουμε με βάση την προσφορά για ένα συγκεκριμένο event το οποίο στηρίζουμε από την 1η μέρα και θα στηρίζουμε και στο μέλλον!

Δημοσίευση

Poker.gr έγραψε:

Καλημέρα σε όλους

1. billbak76

2. vounara

Σήμερα στις 21:30 έχουμε το 2ο τελικό, ενώ θυμίζω ότι νωρίτερα, στις 18:30, διεξάγεται προκριματικός με μόλις $1 και 5 εγγυημένα εισιτήρια $10+1 για το βραδυνο τελικό.

Καλή επιτυχία

Πάνος

YΓ. Στον fridis θα απαντήσω σύντομα..λίγο υπομονή! Για τον saras, ας κοιτάξουν όλοι τι είδους posts έχει κάνει και θα καταλάβουν το 'ποιόν' του!

ΗULK, αφού μπαίνεις στη διαδικασία των συγκρίσεων (ενω δεν πρέπει), καλό είναι να παραθέτεις και ΟΛΕΣ τις προσφορές του poker.gr προς τους Έλληνες παίκτες oπως $30.000 gtd, $40.000 gtd, και πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ overlay σε άπειρα τουρνουά. Μην κρίνουμε με βάση την προσφορά για ένα συγκεκριμένο event το οποίο στηρίζουμε από την 1η μέρα και θα στηρίζουμε και στο μέλλον!

YΓ. Στον fridis θα απαντήσω σύντομα..λίγο υπομονή!

me apilis!!!

exw stili eidi to mnm stin dikigoro moy k θανα κικαλου

kai oti kai na moy simvi se kathisto ypeythino

akoma kai glastra na pesi apo mpaalkoni

Δημοσίευση

baskont έγραψε:

fridis

exeis dikio

soy zitaw signomi kai ta svino kai olas

ala me exei kopsi tin foni apo pantoy!!

sto forum toy den me afini na grapso

se ligo oyte mnm se kinito den tha mporo na stilo

Δημοσίευση

fridis έγραψε:

Poker.gr έγραψε:
Καλημέρα σε όλους

1. billbak76

2. vounara

Καλή επιτυχία

Πάνος

YΓ. Στον fridis θα απαντήσω σύντομα..λίγο υπομονή!

me apilis!!!

exw stili eidi to mnm stin dikigoro moy k θανα κικαλου

kai oti kai na moy simvi se kathisto ypeythino

akoma kai glastra na pesi apo mpaalkoni[/quote:2u604app]

Ειλικρινά δεν ξέρω πως να σου συμπεριφερθώ πια.

Καλύτερα να μιλήσεις με γιατρό παρά με δικηγόρο.

Εσύ ασχολείσαι συνεχώς μαζί μου προσωπικά και με το site στο οποίο εργάζομαι.

Όσον αφορά την απάντησή μου, η οποία θα είναι και η τελευταία προς το πρόσωπό σου, αφορά πολύ απλά την ανακοίνωση των νέων ελληνικών τουρνουά του Poker.gr και όχι απειλή όπως αναφέρεις. Είναι επιεικώς αστείο να περνάει από το μυαλό σου ότι θα ασχοληθώ μαζί σου σε τέτοιο επίπεδο. Δεν είναι του δικού μου πνευματικού επιπέδου τέτοιες συμπεριφορές οπότε σε παρακαλώ να ανακαλέσεις.

Αγαπητέ συνονόματε, δουλεύω για να ζήσω και όχι για να τραμπουκίζω και να απειλώ όπως φαντάζεσαι και επικαλείσαι δικηγόρους, γλάστρες, μαφίες κλπ.

Αυτή είναι και η τελευταία κουβέντα προς το πρόσωπό σου. Σε παρακαλώ πολύ να μην ξανασχοληθείς μαζί μου σε προσωπικό επίπεδο.

Για το Poker.gr μπορείς να λές ότι θέλεις σε κόσμιο και πολιτισμένο επίπεδο, δεδομένου ότι τα υπόλοιπα μέλη του Pokerland μπορούν να κρίνουν τα γραφόμενα και το ποιόν του καθενός.

Με εκτίμηση

Κωνσταντόπουλος Παναγιώτης