Fosa Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 Γεια σας παιδιά.Παίζω εδώ κ λίγο καιρο στο fulltilt με play money και επειδή άρχισα να ψιλοβαριέμαι είπα να βάλω καμιά paysafe να παίξω με λεφτά.Δε θέλω να βάλω πολλά λεφτά γιατί για την πλάκα μ θα παίζω σκέφτομαι 20 ευρώ.Account έχω κάνει εδώ και καιρό αλλά για να παίζω με play money δν έχω δώσει δηλαδή τα κανονικά στοιχεία απόσο θυμάμαι.Επίσης θα ήθελα κάποιος να μ εξηγήσει τι ακριβώς είναι το raceback και πώς θα το πάρω(επειδή κάπου διάβασα ότι πρέπει να κάνω λογαριασμό απο affiliate).Σας ευχαριστώ. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 Για να παίξεις με αληθινά χρήματα τότε απλά άλλαξε τα στοιχεία σου πρίν κάνεις κατάθεση.Το rakeback είναι ποσοστό επιστροφής rake.Δηλ γκανιότα (ένα μικρό χρηματικό ποσό που κρατάει το site).Για να το πάρεις τότε άνοιξε έναν καινούριο λογαριασμό από κάποιο affiliate.Υπάρχουν πολλοί.Γκούγκλαρε και θα βρείς. Παράθεση
Fosa Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Αυγούστου, 2009 Και τον παλιό πρέπει να τον σβήσω?Γτ ξέρω ότι είναι παράνομο να έχεις 2.Ανοίγοντας λογαριασμό απο affiliate πώς θα ξέρω ότι πήρα το rakeback? Παράθεση
Fosa Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 Help κάποιος βρε παιδια! Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 Aφου δεν έχεις δώσει τα αληθινά σου στοιχεία και δεν έχεις κάνει deposit είναι στην ουσία σαν να μήν έχεις κάνει account. Πήγαινε σε ένα pc με άλλη ip για να είσαι 100% sure κάνε real account & deposit και απο το σπίτι σου ξεκίνα κανονικά. Απλά μην ξανανοίξει το play money account. Παράθεση
Fosa Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 Για να πάρω όμως το rakeback πώς γίνεται?Πρέπει να κάνω απο αλλού account?https://affiliates.fulltiltpoker.com/affiliates/aboutΑπό δω αν κάνω θα το πάρω?Το play money account είναι διαφορετικό απτο real money?Δε θα μπορώ να παίξω μετά δλδ με play money?Ε το πολύ πολύ να κάνω acc με άλλο mail σιγά. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 kounamoutas έγραψε:Aφου δεν έχεις δώσει τα αληθινά σου στοιχεία και δεν έχεις κάνει deposit είναι στην ουσία σαν να μήν έχεις κάνει account. Πήγαινε σε ένα pc με άλλη ip για να είσαι 100% sure κάνε real account & deposit και απο το σπίτι σου ξεκίνα κανονικά. Απλά μην ξανανοίξει το play money account.Έχω την εντύπωση ότι σου δίνει την δυνατότητα να έχεις 2 account έναν για play και τον άλλον για real.fosa εννοείται ότι μπορείς να παίζεις και με Play money.Άλλο email θα χρησιμοποιήσεις ούτως ή άλλως. Παράθεση
Fosa Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 H σελίδα π έγραψα αρκεί για να πάρω το rakeback?Επίσης βρήκα κ αυτό http://www.rakebrain.com/full-tilt-poke ... ignup-push Παράθεση
labKK Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 εγώ τώρα προσφατα εκανα εγγραφή στο full tilt μέσω του www.rakeback.comΕιχα και εγώ στην full tilt αλλά δεν είχα κάνει deposit .Χρείαζεσαι απλά ένα καινούργιο email.O κσινούργιος σου λογαριασμός στην full tilt πρέπει οπωσδήποτε να γίνει με καινούργιο email αλλιώς θα σε βρούνε.Αν θυμαμαι καλά όταν πας να κάνεις deposit πρώτη φορά από τον καινούργιο λογαριασμό πρέπει να βάλεις ένα κωδικό απο το rakeback.com.Γενικά ακολούθα τις οδηγίες που έχει στο site.θα σου στείλουν email απο το rakeback μετα που θα ανοίξεις λογοριασμο για το αν το full tilt "εγκρίνει την συμφωνια για επιστροφή rake" και θα ξέρεις που πατάς. Παράθεση
Fosa Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 labKK έγραψε:εγώ τώρα προσφατα εκανα εγγραφή στο full tilt μέσω του www.rakeback.comΕιχα και εγώ στην full tilt αλλά δεν είχα κάνει deposit .Χρείαζεσαι απλά ένα καινούργιο email.O κσινούργιος σου λογαριασμός στην full tilt πρέπει οπωσδήποτε να γίνει με καινούργιο email αλλιώς θα σε βρούνε.Αν θυμαμαι καλά όταν πας να κάνεις deposit πρώτη φορά από τον καινούργιο λογαριασμό πρέπει να βάλεις ένα κωδικό απο το rakeback.com.Γενικά ακολούθα τις οδηγίες που έχει στο site.θα σου στείλουν email απο το rakeback μετα που θα ανοίξεις λογοριασμο για το αν το full tilt "εγκρίνει την συμφωνια για επιστροφή rake" και θα ξέρεις που πατάς.Eυχαριστώ πολύ για την πληροφορία.Δλδ όμως υπάρχει κ περίπτωση να μην εγκρίνει τη συμφωνία για την επιστροφή του rake? Παράθεση
labKK Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2009 Δεν έχω ακούσει από κάπου ότι δεν του εγκριθηκε.Ενας λόγος πάντως να μην εγκριθεί είναι να βρούν ότι έχεις διπλό λογαριασμό.Αλλά αυτό αποκλείεται στην περίπτωση μας εφόσον δεν έχεις δώσει τα πραγματικά σου στοιχεία και θα αλλάξεις και email.Επίσης καλού κακού κάνε uninstall τον client του full tilt και διέγραψε και τα coukies απο τον browser όπως λέει στο site.Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται καμιά φορά... Παράθεση
submarcos3 Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2009 Καλημερα.Μια ερωτηση θελω να κανω-το ολο θεμα με το rakeback ειναι απολυτα ασφαλες?Γιατι θελω να ανοιξω λογαριασμο στην FTP και σκεφτομαι πως ειναι πολυ χρησιμο.Επισης αν μπορει καποιος να προτεινει ενα "σιγουρο" affiliate site.Ευχαριστω. Παράθεση
liondani Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου, 2009 Εγώ θα σου πρότεινα να γραφτείς στην Full Tilt μεσω PokerStrategy.com που θα πάρεις και 27% Rakeback και φοβερά μαθήματα poker και 50+50 euro εντελώς δωρεάν !!! Το έκανα και έχω πάθει πλάκα ιδιαίτερα με τα φοβερά άρθρα που ανοίγουν ορίζοντες ασχέτου επιπέδου.Δεύτερη μεγαλύτερη πλατφόρμα ούτως ή άλλος (μετά από Pokerstars). Εγώ το θεωρώ επίσης θετικό επειδή δεν γίνεται πανζουρλισμός στα τουρνουά αλλά είναι αξιοπρεπέστατα (εγώ θα τα προτιμούσα και με ακόμα λιγότερη συμμετοχή...) Παράθεση
psomass Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2009 liondani έγραψε:που θα πάρεις και 27% Rakebackεννοείς τα strategy points που δίνει για το rake;... Παράθεση
liondani Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2009 psomass έγραψε:liondani έγραψε:που θα πάρεις και 27% Rakebackεννοείς τα strategy points που δίνει για το rake;...[/quote:3qc4ja7v]27% από το Rake επιστροφή + τα strategy points (αναλόγως rake που δημιουργείς στην εταιρεία)που έχουν να κάνουν με το ξεκλέιδωμα των προχωρημένων άρθρων. Όλοι οι affiliates δίνουν 27% rakeback στην Full Tilt απλά εδώ σε επιβραβεύουν με professional εκπαίδευση στο Poker όσο περισσότερο παίζεις "δωρεάν", τα εξηγεί αναλυτικά στο site , με λίγα λόγια όλοι κερδίζουν ΥΓ Μην ξεχνάς και το αρχικό κεφάλαιο 50+50 euro !!!! Παράθεση
kostasD Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2009 ακομα καλυτερο ειναι το rakeback μεσω των cardrunners.com για το full tilt. εχουν και αυτοι δωρεαν video για τρεις μηνες και δωρο το holdem manager. Παράθεση
submarcos3 Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2009 Η αληθεια ειναι παντως πως οσο δελεαστικες φαινονται οι προσφορες απο ολα αυτα τα sites,αλλο τοσο "υποπτες" μου φαινονται.Δεν μπορω να εξηγησω πως ετσι απλα καποια sites μπορουν και σου "χαριζουν" 27-30% του rake που κανεις στην εταιρεια...Μια ερωτηση ακομα-η επιστροφη του rake γινεται μεσω του affiliate site του επισημου(πχ FTP)? Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2009 Ούτως ή άλλως οι εταιρίες οδεύουν σιγά σιγά να έχουν δικό τους rakeback πρόγραμμα και να κόψουν κατά κάποιο τρόπο τους affiliate. Τα κέρδη τους είναι τόσο μεγάλα αν πάρα πολλοί παίκτες είναι regular που αυτό το rakeback που επιστρέφουν είναι ανούσιο για αυτές.Δεν χρειάζεται να βλέπουμε φαντάσματα παντού. Το rakeback είναι πολύ σημαντική αβάντα και όσοι μπορούν να το πάρουν σε κάποια εταιρία να το κάνουν.Τα χρήματα από το rakeback για την tilt που ανέφερες σου μπαίνουν κάθε τέλος βδομάδας (εκτός αν το έχουν αλλάξει) στον λογαριασμό σου στην ίδια την tilt μέσω του Affiliate που είχες γραφτεί. Παράθεση
liondani Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2009 kostasD έγραψε:ακομα καλυτερο ειναι το rakeback μεσω των cardrunners.com για το full tilt. εχουν και αυτοι δωρεαν video για τρεις μηνες και δωρο το holdem manager.Γιάτι είναι καλύτερο κάτι που σου δίνουν εφάπαξ από κάτι που μπορείς να κερδίζεις συνέχεια? Παράθεση
pkr Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2009 liondani έγραψε:kostasD έγραψε:ακομα καλυτερο ειναι το rakeback μεσω των cardrunners.com για το full tilt. εχουν και αυτοι δωρεαν video για τρεις μηνες και δωρο το holdem manager.Γιάτι είναι καλύτερο κάτι που σου δίνουν εφάπαξ από κάτι που μπορείς να κερδίζεις συνέχεια?[/quote:3ljbygxx]αν εχω καταλαβει λαθος αγνοησε τοτο rakeback συνεχιζει να ισχυει (το 27%).απλα συν ειναι και οι 3 μηνες video και το holdem manager. Παράθεση
liondani Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2009 pkr έγραψε:liondani έγραψε:kostasD έγραψε:ακομα καλυτερο ειναι το rakeback μεσω των cardrunners.com για το full tilt. εχουν και αυτοι δωρεαν video για τρεις μηνες και δωρο το holdem manager.Γιάτι είναι καλύτερο κάτι που σου δίνουν εφάπαξ από κάτι που μπορείς να κερδίζεις συνέχεια?[/quote:pnbatlxd]αν εχω καταλαβει λαθος αγνοησε τοτο rakeback συνεχιζει να ισχυει (το 27%).απλα συν ειναι και οι 3 μηνες video και το holdem manager.[/quote:pnbatlxd]Το 27% ισχυεί και στις δυο περιπτωσεις για μια ζωή απλά στην μία περίπτωση δίνουν επιπλεόν HM + 3 μήνες βίντεο και στην άλλη βίντεο, αρθρογραφία, και LIVE COACHING για όσο διάστημα παίζεις και δημιουργείς φυσικά rake (άρα ώφελος στην εταιρεία). Παράθεση
Fosa Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2009 Tο αρχικό κεφάλαιο π παίρνεις από το pokerstrategy.com για πού είναι?Μπορώ να το χρησιμοποιήσω στην full tilt?Ή καμία σχέση? Παράθεση
liondani Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2009 Fosa έγραψε:Tο αρχικό κεφάλαιο π παίρνεις από το pokerstrategy.com για πού είναι?Μπορώ να το χρησιμοποιήσω στην full tilt?Ή καμία σχέση?Την διαδικασία την επεξηγή στο Site, απαντάς σωστά στο QUIZ αφού διαβάσεις τα πρώτα δωρεάν άρθρα και μετά ανοίγεις λογαριασμό στην Full Tilt χρησιμοποιώντας έναν κωδικό κατά την εγγραφή (δεν το θυμάμαι τώρα) και μετά από κανα 2μερο βάζουν $50 cash και ένα bonus το οποίο "απελευθερώνετε" σταδιακά σε κομμάτια των 5 ευρώ... Υπάρχει μια πιθανότητα να σου ζητήσουν φωτοτυπία ταυτότητας με email για να αποφυγουν διπλούς λογαριασμούς κτλ. Παράθεση
koubaros13 Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2010 Μπορει καποιος να μου πει τις 20 απαντησεις για το quiz του pokerstrategy?Αν ειναι δυνατον..Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2010 κατω απο καθε ερωτηση εχει λινκ που σε παει στις απαντησεις απλα θελει λιγο διαβασμα να τις βρεις, τωρα μολις τις απαντησα και εγω Παράθεση
Recommended Posts